Jump to content
Posted
Endora oncelıklı konu acma neden sohbettır ıkıncısı bu cata denen mahlukat free serverlarda duz bos kesmekten baska bısı degıl pvp sı de donuyor lag oyunun kendısınden kaynaklı ayrıca damage sorunları gorev sorunlarıda ayrı dava oynıyan adamlar da sıkıntıdan patlıyor bu kadar kendımızı paralıyana kadar donelım woltka bır wıpe yemek pvp de klasların bırbırıne ustun gelmesı electronun benı kesmesı fılan guzel olmaz mı yav
  • Replies 61
  • Views 15.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Ben stabil bi cata dbsi bulunana kadar geri dönüşün istemesemde faydalı olucağını düşünüyorum.Ancak gm arkadaşlar bunu enson çözüm olarak görüyor zaten deneyeceğimiz dbler tutmazsa bu kaçınılmaz olucak.O yüzden şimdilik sabredip denemeye devam :)

Edited by asann61

şimdi olucak bişey değil bu.suan daha raidler kontrol edilmedi galiba.bide o kadar kişinin emeğine saygısızlık olur geçilirse.herkez suan bişeylere bakıyor test amaçlı kesinleşmeden acele karar vermemekte fayda var bence.
daha hiçbişey kontrol edilmedi gibi bişey :o yeni yazılımı iyice bir test ettikten sonra karar verelim bence
Zaten arkadaşlar dediğimiz gibi iki yazılım var elimizde ikisinide deneyeceğiz. Eğer olmadı 3x e geri döneceğiz ki gerçekten 3x çok stable şu anda. O kadar rahatlar ki kafam :) Ama madem bu yola istemeyerekte olsa baş koyduk cataclsym e gectık. Her çareye başvurmuş olmalıyız. Gerçek şu ki bu yazılım bu zamana dek gordugum cataclsym yazılımların ıcınde en ıyısı. Öyleki bu zamana kadar hiç bir düzenlemesi yapılmamış olan Vashj'ir "http://www.wowhead.com/zone=5146" de bile npc çalışmaları yapılmış. Bellki gerçekten ugrasılmıs calısılmıs bu yazılımla. Acıkcası ben begenıyorum su ankı gidişhatı. Şu ayrıntıyıda geçmemek gerek su anda hiç bir clas oynanmayacak durumda görünmüyor yapılan bildirimlere göre.
ayının bozuk olması yetiyor feral için konusuyorum ben tabii ;)
En son duyumlarıma göre Skyfire 4.0.6 için uğraşmayı bırakmış ve 4.3 için çalışmalara başlamış hatta transmog ve End of the world ile ilgili gayet iç açıcı şeyler söylemişler fakat 2-3 ay sonra oynanabileceğini bildirmişler.
Bende dedim şu wotlktaki gelişmelere bakayım herkes tutturmuş ta classların %100 tüm raid ve dungeonların %97 olduğunu söylüyorlar gerçekten öyle ise wotlkta mantıklı

Wotlk geçersek bence elimizdeki kullanıcılarıda kaybederiz.

Benim tavsiyem mists of pandaria çıkana kadar böyle sürünelim ondan sonra mists of pandaria geçelim :)

• Author
elımızde kac kullanıcı var nan :D oyuna gırmedıgınden rakam bılemıyor olabılırsın ama 7 8 bıelemedın 10 :D bundandan kımse korkmasın bence :D
  • Author
ben derdımı anlatamıyorum cata oyunu herkesın ovdugu ve gıttı monsterde bıle tırt durumda bozuklukların haddı hesabı yok bosların alayı spellsız falan fılan bu sekılde oynamak ısteyen coksa benım ıcın problem yok bır kısım oyuncu duzelsın ole gelcem dıyor bır kısmıda carlar gıttı dıye gelmıyor bır kısmı kızıyor nıye bu zamana kadar el atmadılar fılan haklılık payları yok degıl ama sundan bence yanılıyorlar tamam carların gıtmesı kasılması can sıkıcı haklılar ama gıttıklerı yerler de bozuk kımse calısıyor demesın bende oynadım carım var pvp sı bes para etmez paralı olmasına ragmen :D
Büyük büyük yazmakta fayda var :) "KİMSENİN KARAKTERİNE BİR ŞEY OLMADI" yes atılmış olsaidi bundan haberiniz olurdu değilmi. Defalarca açıklama yaptım bu konuda. Kimsenin karakteri gitmedi yes atılmadı. Ama nedense genel kitle foruma girip ne oluyormuş acaba demekten ziyade "İŞKEMBEDEN ATMAK" tavrını takınıyor ve bu yetmezmiş gibi yorum yapıyorlar. Arkadaşlar daha kaç sefer söylemek gerek bilemiyorum fakat kimsenin karakterinin silinmesi gibi bir durum söz konusu değil. Birileri World of Türk te yes atıldı diye bir takım emeller ugrunda milleti neredeyse bizden daha kötü olan sunuculara yönlendirmeye çalıştıkca kocaman kocaman harfler ile "ARTIK" bağıra bağıra yes atılmadı demek gerek :)
Daha 4.0.6'da düzgün bi db yok siz pandaria diyorsunuz bu hala akıllanmadığınızı gösteriyor :D .Pack atlamak sorunları çözmüyor emin olun.Zaten düzgün bi cata dbsi çıkmadan stabil olan wotlkdan cataya geçmek ilk hatamızdı.Hatamızdı diyorum çünkü bunu sadece yönetim değil çoğu oyuncuda istedi.Şimdi anladığım kadarıyla yönetimin planı bikaç db var onları denemek eğer oynanamaz durumdaysalar wotlkya dönmek.O yüzden hem düzgün bir cata oynamak isteyen hem wotlkya dönmek isteyen arkadaşların bu dblerin denenmesine yardımcı olmaktan başka yapcak bişeyleri yok.Ben işler yoluna girince oynarım diyorsanızda sizin biliceğiniz iş çok beklersiniz ama :P

Edited by asann61

Hatamızdı diyorum çünkü bunu sadece yönetim değil çoğu oyuncuda istedi.

Aksine yönetim istemedi. BU geçiş uygulamasında tamamiyle oyuncu potansiyelimizin istekleri göz önünde bulunduruldu :)

Priest buglarını ekledımlısteye ama mage bıldırımı goremedım yenıden bakayım.
listeyi mod sayfmıza ekledim. Biraz daha oluşunca foruma aktaracagım. ilk planda yusuf görsün demişsin hatta :/ neyse tekrar yollluyorum giden kutumda zaten.
  • Author
nese abı ben woltk a gecılırse oynıcam acıkcası duz bos kesıp ıtem dızdım sonrada oyundan keyıf alıyorum gıbı bos ıslerle ugrasmıcam calısma sansı yok ıste su anda ugrasmak baska bısı ona saygım var kı bende gorevlere fılanda baktım ama pvp dekı bugları lagları calısmıyor zorlamak denemek bana gelmıyor he bura acık kaldıgı surece gırerım sohbetımı eder pvp donersede gırerım ama raıd fılan duz bos kesmek yeter kuscam :D hadı kolay gelsın konuyuda kapatabılırsınız