Jump to content
Posted
Endora oncelıklı konu acma neden sohbettır ıkıncısı bu cata denen mahlukat free serverlarda duz bos kesmekten baska bısı degıl pvp sı de donuyor lag oyunun kendısınden kaynaklı ayrıca damage sorunları gorev sorunlarıda ayrı dava oynıyan adamlar da sıkıntıdan patlıyor bu kadar kendımızı paralıyana kadar donelım woltka bır wıpe yemek pvp de klasların bırbırıne ustun gelmesı electronun benı kesmesı fılan guzel olmaz mı yav
  • Replies 61
  • Views 15.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Hani yeni Cata serverı iyi diyodunuz nerden çıktı yine wotlk yahu :)
İyi zaten nohutlu :) Lakin cataclsym durumu genel baglamda iyi değilken ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyi. Şahsi fikrim bu yazılımdan umutluyum. Ha şu var 3x geçilirse hiç başım ağrımadan görevimi icra edeceğim buda bir gerçek :)
4 kişi bozuk cata oynucağıma 10 kişi gider icc yaparım dalaranda yatarım daha iyi

3x te online yukselmeyecek aksine her gün bir kişi eksilecektir. Ama Cataclsym in önü bu konuda açık. Geliştirildikçe online artacaktır. Ki öylede oluyor. Mevzu bundan ibaret. 3x i kötülemek yada cataclsym i övmek değil elbet amacım. Bana kalsa classıc e yada tbc ye gitmek gerek :) Ama durum bundan ibaret :) Kimseye gel stable 3x var denmez. Dedik diyelim ben olacak online ı söyleyeyim en fazla, taş çatlasın 30 dur. Onlarda bir süre sonra sıkılacak yenilikler ilgisini çekecek ve denemek üzre ayrılacaklardır. Sonrada güzel değilmiş diyecek ve oyunu bırakacaklardır. Her zaman böyle olmadımı :)

Ama elimizdeki sunucuyu geliştirebilir adam gibi yapabilirsek eğer 3x ten çok daha iyi olacaktır. Açıkçası bu güne dek sunucu yorumlarımda ileriye yönelik ne dedi isem çıktı. Yaşadık bunları. Ben ileriye yönelik fikirler üretiyorum ve diyorum ki biz cataclsym yazılımını geliştirebilirsek stable yapabilirsek geride kalan sunucuları duvara çarpar yolumuza devam ederiz. Ama bunu yapmak isterkende bu yolda yaşamamız gereken sıkıntılı donemı yaşıyoruz su anda. Ben şaşırmıyorum bu durumlara. Sadece sabır dıyor ve yoluma devam edıyorum. Bakalım nereye kadar gıdecegız. Yol biterse mecburen geri döneceğiz. Lakin önce yolumuzu bitirmeliyiz :)

Edited by Endora

Düzelicek gibiyse halledilir.Ama baktınız olmuyo bencede geçilmesi mantıklı wotlk e (en azından daha çalışır sorunları az bir cataclysm bulana kadar).Ha bide şu durum var Wotlk e dönülürse kaç kişi oynamaya devam edicek,kaç kişi oyuna geri dönücek,kaç kişi başka serverlarda Cataclysm oynamaya devam edicek?Önemli olan bu sorular bence çünkü Wotlk e geçilme gibi bi durum olursa ve geçilirse yine 4-5 kişi olursa oyunda bi anlamı olmaz değilmi? Ama beni Cata yada Wotlk e +1 kişi olarak ekleyebilirsiniz.Oyuna başladığımda hangi patch de olursak olalım yine burda olucam.

Edited by Nohutlupilav

Ben demiyorum ki kapatalım cata masasını hop geri dönelim wotlk bidaha cata dönmeyelim diye sadece cataya ilk geçtiğimzdeki 2 realm hakkını istiyorum wotlk ayrı cata ayrı diğer bütün serverlarda var bu şeçenek belki seçenek verilmediği için bu kadar az kişiyiz

Not:Knight online dan farkı kalmadı oyunun acı ama gerçek

Edited by implacable

Ben demiyorum ki kapatalım cata masasını hop geri dönelim wotlk bidaha cata dönmeyelim diye sadece cataya ilk geçtiğimzdeki 2 realm hakkını istiyorum wotlk ayrı cata ayrı diğer bütün serverlarda var bu şeçenek belki seçenek verilmediği için bu kadar az kişiyiz

Not:Knight online dan farkı kalmadı oyunun acı ama gerçek

yok ya o kadar da değil cataclysm i knight ile de kıyaslamayın yani xD iyice item yapın dungeon raid girmeye başlayın ondan sonra yorum yapalım daha çok erken 10 kişi bile yok diyorsunuz raid yapmamışsınız demekki ? hatta sanırsam dungeon bile dönmemiştir.

Alternatif wotlk serverı açılsa iyi olabilir bu yönde.Herkesin vendorlardan standart itemler alıp,direkt 80 level char açabileceği bir wotlk serverı herkesin ihtiyacını karşılayabilir.İsteyen wotlk serverında zaman geçirir,isteyende catada zindanları gezer.Böylece zamanın bize neler getirebileceğini de görmüş oluruz.

Bu önerinin tek kötü yanı eğer oyuncular kendi arasında anlaşmazsa zaten az olan oyuncu sayısını birde ikiye bölmüş olacağımızdır.

Bencede Görkem bu oyuncu da çeker en azından PvE/PvP server olur tabii sadece belirli start itemler verirseler dungeona girme ve pvp yapma zorunda kalırız yine zevk alınabilir :)
  • Author
arkadaslar cata serverlarında su anda calısan bos yok var dıyen yalan solemıstır free lerde duz can erıtıyorsunuz ne bır spelı calısıyor nede herhangı bır buyusu pvp alanlarında lag oluyor ve komık buglar var dk lar ve druıdler bayrak dusurebılıyor tek bır skıll ıle bunun dısında carların damage sorunuda cabası yanı duzeltebılecegımız bısı degıl tamamen calısan bır server yok yıne dıyorum kaldıkı ben suna ınanmıyorum kımse duz bos kesmek ıstemez kımse pvp de lag ıstemez komık buglar ıstemez eger burda pvp alanında dk bayragı cekme skılı ıle dusursun ss alıp bır ton kavga eden adamlar olurdu yanı sozun kısası yapılabılıyorsa woltk ta madem ıkıncı olarak acılsın hatta 1 levelden baslasın sıfırdan ben kasarım sorun degıl en azından calısan bır oyunu oynarım ıtem fılan verılmesıne gerek yok ben artık su woltk acılır sa oyuncu kalmaz lafına ayar oluyorum oyunda 5 kısı var oyuncu kalmaz dıye yorum yapanlar nerde oyundakı bırı ısenız lafım olmıcaktır ama oyunda oynamıyor baska yerde oynuyorsanız surda bos bos yorum yapmayınız :D ya burda ugrasın yada sole olursa oyuncu kalmaz sız sanırım burda 4 5 oyuncu + gm ler sorunsuz hale getırsın bız de gelıp cata oynıyalım derdındesınız ole bır server varsa banada soleyın bende oynım kolay gelsın woltk acılırsa gorusuruz acılmassada hepınız allaha emanet olun kolay gelsın
yoo ben sana server vereyim istersen ? :) bosslar lich kingden daha zor ve hiçbiri düz vurmuyor classlar desen can eritme falan itemi olmayana anca classların neredeyse tamamı full çalışıyor aşırı sağlam bir ekibi var bu serverın sadece yani catada şu yok bu yok demenin bi manası yok arayan bulur. Yalanda değil yani serverı pm le atabilirim girer denersin :)
  • Author
monster dısı bısıse pm atarmısın calısan bır yer varsa bakmak denemek ısterım bılgıde alırım
ahaha ne monster ı ya ? :D monsterın bu server kadar sağlam olması bırak mümkünü olamaz worgen questleri bile çalışıyor istersen direk sw ye portal var ama ben portala gitmedim questleri falan yaptım ara video bile açılıyor :) yolluyorum pm ile
Hatta en çok şu olay hoşuma gitmişti oyunu açıyorsun soldaki news kısmında serverda yapılan yenilikler yazıyor :) fakat bizimki ile aynı emulatoru kullanıyor sadece database kurcalanması gerekiyor bunada sabır gerek.
arkadaslar 2 server olmaz 1-2 haftadır daha yeni db denenmedi player sayısını 2 ye bolsek 1 sene sürücek :P
geçen sene birlikte girmiştik yılbasına var mı aksama oyle bı organızasyon :D