Jump to content
Posted
Endora oncelıklı konu acma neden sohbettır ıkıncısı bu cata denen mahlukat free serverlarda duz bos kesmekten baska bısı degıl pvp sı de donuyor lag oyunun kendısınden kaynaklı ayrıca damage sorunları gorev sorunlarıda ayrı dava oynıyan adamlar da sıkıntıdan patlıyor bu kadar kendımızı paralıyana kadar donelım woltka bır wıpe yemek pvp de klasların bırbırıne ustun gelmesı electronun benı kesmesı fılan guzel olmaz mı yav
  • Replies 61
  • Views 15.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author
cevat dedıgın yerde deneme yaptım kısa bır sure level kasımı hızlı gorevler evet calısıyor ancak sole bır sıkıntı var bır restart olayı cok fazla belkıde bu duzenı korumak ıcın yapıyorlar bırde 1 sanıye kadar gecıkmelı lag var lag sorununu cozseler zındana fılan gırmedım tabı ama sen gırmıssın zaten calısıyor dıyorsan calısıyordur lag sorunu var o serverdada
lag sorunu server pc sinin romanyada olmasından kaynaklıymış yani hatlarla orada oynayanların bir sorunu yokmuş siteye girip altlara inersen bi boss var scriptledikleri video koymuşlar izle bak ne kadar zor kesmesi :) restartın fazla olmasıda yine server ile alakalı bir durum olsa gerek muhabbet ettiklerim kişilerde pek bi sorun yok (yabancı hepsi) lag sadece bizde oluyor sanırım onun sıkıntısını çok çekmedimde yine etkileyebiliyor tabi questler dersen gerçekten çok güzel çalışmışlar hele o worgen questlerini tamamlayıp ara videoyu görünce wotlk a yetişmişler dedim :) classic tbc zindanlarıda çalışıyordu hatta illidan meta falan oluyor (legendaryleri almak isteyenler çok olduğu için özenle çalışmışlar üzerinde) genel olarak çalışılan bir server yani bu demek değil ki wturk bu kadar olamaz illaki olur fakat bizde çalışan o kadar kişi yok biliyorsun Mustafaydı adın sanırsam. biraz daha bekleyelim derim GM ler sıkı bir çalışmaya girerlerse ve Endoraya gereken GM kodları verilirse o serverdaki gibi stabil bir şekle gelebiliriz çünkü onların işi bitmiş gibi bişey 4.2 ye hazırlanıyorlarmış artık.
Bence Cataclysm Wotlktan kat kat güzel arkadaşlar özellikle Questler düzgün bir şekilde düzenlenirse. Söylemeyide unuttum mustafa Deepholm görevleride çalışıyor yani Thrallın öteki shamanlar ile konuşmaları vs. o videoyu izleyebiliyorsun zaten bizimki ile aynı emulatoru kullandığından bizimkilerin de bu derece ilerlemesinde bir engel görmüyorum ben.
Madem bizim serverda o iyi olan serverla aynı emulatörü kullanıyor WT nin de o kadar iyi olması önünde hiçbir engel görmüyorum.Ama denildiği gibi emek ve çaba isteyen bir iş üstünde çok çalışılması lazım.Şöyle GM lerimizin kendilerini sosyal hayattan koparıp WT yi düzeltme kampına sokması gibi birşey.Ama bunu yapıcak pek vakitleri olduğunu sanmıyorum:)
  • Author
Nohutlupilav bende ısın tam burasını gordugum ıcın woltk dıye cırpınıyorum catalsym guzel mı guzel evet ama calısma sorunları cok cunku yenı calısan fıx ı yok sıfırdan bısıler yazılması lazım bunuda GM arkadasların yapıyor olması lazım sımdı bu yazabılen GM arkadaslarımızdan 1 kısı var benım bıldıgım ancak onun zaten vaktı yok olmadıgı ıcın woltk ta Dıger GM arkadaslar cok rahatlıcak bız oyuncular cok rahatlıcaz oyuncu sayı artar artmaz cok ılgılendırmıyor benı catalsym dıye yırtınına ınsanlar oyunu coktan bıraktı baska yerlerde bozuk bır sekılde oynuyorlar bız oynıyan burda beklıyen ınsanları onemsıyorlarsa artık sesımıze kulak verıp burda kalıp OYNIYAN INSANLARIN ıstedıklerıne kulak vermelerını ıstıyorum he vermıceklerse net bır sekılde woltk ısı kapanmıstır artık demelerı lazım bosuna bızde beklemıyelım kolay gelsın sımdıden

Bencede şöyle bir şey mantıklı olur.Zaten elimizde olan Mangos 3.3.5a serverı açılmalı ama aynı zamanda Cataclysm serverıda olmalı isteyen Cataclysmdeki sorunlar düzelene kadar wotlk oynayarak vakit geçirebilmeli.Yada 3.3.5a yine açılıp Cataclysm serverı oynanabilir dereceye gelene kadarda kapalı durabilir sadece GM ler düzenleme yapmak için girerler o servera.Tamam Cataclysm Wotlk ten kat kat güzel olabilir ama düzgün bir şekilde oynayamadıktan sonrada pek bir zevk verdiğini düşünmüyorum.

Not:Şimdi GM arkadaşlar bize kızabilir sonuçların böyle olucağını biliyordunuz neden Cataclysme geçmek için başımızın etini yediniz diye ama ne yapalım oyunda end game olmuştuk sıkılmıştık.Yeni şeyler daha cazip gelmişti.Ta ki Görene kadar :)