Jump to content
Posted
Arkadaşlar bi türlü şu oyunu windows 7 de açamadım bi yolunu bilen var mıdır ? :D hayatımın rpg oyunlarından biridir kendisi de yine oynayasım geldi yükledim ettim ama yok açamadım windows 7 de sırf bu yüzden bile xp ye geçmeyi düşündüm :( içinizde açabilen varsa yardımcı olursa sevinirim internette bakındım dosyalar indirdim vs. ama yok nafile :/

Featured Replies

bosver oynama olm ya :D

uyumluluk sorunundan kaynaklanıyorsa options.ini dosyalarının olmayısından oluyormus bı yerde okumustum bide böyle arat belki cıkar :P

• Author
Bioware yapmış oynanmaz mı :D o değilde yine olmadı :/ KOTOR 2 yükledim 1-2 ikisindede aynı hatayı veriyor windows 7 -.-
Kısayola sağ tıkla orda uymluluğu bul orda 'Bu programı çalıştırılcağı uyumluluk modu' yazıyor onun kutusuna basıp alttan windows 7 yi seç sonra 'Ayrıcalık düzeyi' var altta orda 'Bu programı yönetici olarak çalıştır' kutusuna tıkla uygula deyip gir
  • Author
yok aynı hata :/ bi bu oyun galiba bu kadar inatçı öteki oyunlarda uyumluluk sorunu çözedi genelde :/