Jump to content
Posted
Ey Wt halkı nerdesiinz ? Ally yada horde günde 4 5 kişi giriyo ve onlarda farklı saatlerde ve kimse yok diye çıkıyorlar eğer herkez böyle yaparsa kimse gelmez ...

Featured Replies

wt nin hareketli zamanlarında servere sahip çıktığını savunanlar nerede dimi !

iyi gün dostu diye tabir edilenlerden .....

evet her akşam 1-2- kişi oluyo ama bu durum değişecek güzel haberi yakında alırsınız :D yasin sende pek girmiyon bakıyomda :D
ben oyuna geliyorum mEtin ama kimse olmayınca biraz dolaşıp çıkıyorum . zaten normaldede pek giremiyorum iş güç meselesi biliyosun :) akşama inşallah bir aksilik çıkmazsa oyundayım ,
  • Author
Charımın adı TOOR akşamları saat 7 gibi giriyorum ve saat gece 1 - 2 kadar takılıyorum . Akşamları 1 -2 kişi girip sadece kimse neden yok neredeler diyorlar eğer etkinlik istiyorsanız daha farklı etkinlik yapıp server için vent yapıp sohbeti sesli olarakta sağlıya bilirz canlanması için el ele omuz omuza olmamız lazım ... Saygılarla ...
Bende giriyorum kimse olmuyor. girelim oynuyaalım... :)
  • Author
Bu arada bu gün ve yarın olmayacam kontrol edenler cenazem var o yüzden yoğunum ... Kusura bakmayın giripte kontrl ettiğinizde yokum yani ...

başın sağolsun kardeş

bende giriyom arada bakıyom 2 kişi var cıkıyom

enson arena grevi yaptık volkan ben kaanla :)

buarada arık şaman oynuyom :)

Edited by huseinhan

Şu üni kapansada başlasak yine sabahlara kadar arena atmaya :)
TOOR amacımız seni kesmek değildi yanlış anlaşılmasın arena görevinin üstüne geldin zaten item yok zar zor kesiyoz aslında birazda karambole geldin :D