Posted January 10, 201213 yr Ey Wt halkı nerdesiinz ? Ally yada horde günde 4 5 kişi giriyo ve onlarda farklı saatlerde ve kimse yok diye çıkıyorlar eğer herkez böyle yaparsa kimse gelmez ...
January 10, 201213 yr aaa ne güzel oyuna bır tek ben giriyorum sanmıstımm =) demekkı ben gıbı servera sahip cıkanlar anlayıslı ınsanlar varmıss ..
January 10, 201213 yr wt nin hareketli zamanlarında servere sahip çıktığını savunanlar nerede dimi ! iyi gün dostu diye tabir edilenlerden .....
January 10, 201213 yr evet her akşam 1-2- kişi oluyo ama bu durum değişecek güzel haberi yakında alırsınız :D yasin sende pek girmiyon bakıyomda :D
January 10, 201213 yr ben oyuna geliyorum mEtin ama kimse olmayınca biraz dolaşıp çıkıyorum . zaten normaldede pek giremiyorum iş güç meselesi biliyosun :) akşama inşallah bir aksilik çıkmazsa oyundayım ,
January 10, 201213 yr Author Charımın adı TOOR akşamları saat 7 gibi giriyorum ve saat gece 1 - 2 kadar takılıyorum . Akşamları 1 -2 kişi girip sadece kimse neden yok neredeler diyorlar eğer etkinlik istiyorsanız daha farklı etkinlik yapıp server için vent yapıp sohbeti sesli olarakta sağlıya bilirz canlanması için el ele omuz omuza olmamız lazım ... Saygılarla ...
January 10, 201213 yr Author Bu arada bu gün ve yarın olmayacam kontrol edenler cenazem var o yüzden yoğunum ... Kusura bakmayın giripte kontrl ettiğinizde yokum yani ...
January 11, 201213 yr başın sağolsun kardeş bende giriyom arada bakıyom 2 kişi var cıkıyom enson arena grevi yaptık volkan ben kaanla :) buarada arık şaman oynuyom :) Edited January 11, 201213 yr by huseinhan
January 13, 201213 yr TOOR amacımız seni kesmek değildi yanlış anlaşılmasın arena görevinin üstüne geldin zaten item yok zar zor kesiyoz aslında birazda karambole geldin :D