Pek çoğumuz eminimki bir çok hero'nun ne dediğini biliyordur..Bilmeyenler için yazalım.. Heronuza mouse'un sol tuşu ile sürekli tıklarsanız sürekli konuşacaktır.İlk başta bildiğiniz 1-2 kelime söyler daha sonra ise komutlarda kullanmadığı ve Bl@zzard'ın mizah anlayışını katmış olduğu gerçekten güzel diyaloglarla karşılaşabilirsiniz...
Silencer:'Watch and learn' [İzle ve Öğren] - Your magic is mine [senin büyün benim] - I smell magic in the air [havada büyü kokusu alıyorm]
Balanar:'Don't waste my time' [zamanımı bosa harcama] - I have return [geri döndüm]
Banehallow: I have better things to do [yapacak daha iyi şeylerim war]
Nerubian Assasin: I serve only the frozen throne : Sadece donmuş tahta hizmet ederim
Rhasta: Don't worry,be happy
Lion:For the burning legion [yanan lejyon için]
Witch Doctor:You silk me help
Terror Blade:I'm blind not deaf [körüm,sağır değil] - You dare speak to me [benimle konuşmaya cüret ettin]
Bloodseeker:beware! i live [dikkat et!ben yaşıyorum]
Goblin:dont run we are your friends [ kaçmayın,bizler sizin arkadaşınız]
sand kıng:make your choise [seçimini yap]
Necrolyte: i wish only to serve![sadece hizmet etmek isterim]
Faceless: I'll do what i can [yapabileceğimi yapacağım], if it must be done [eğer olmak zorundaysa]
Cyrstal Maiden: ŞŞtttt,I'm trying to think here[şşşt,burda düşünmeye çalışıyorum]
Mortred: I *bu kelime görüntülenemez* the Iron hand of Justice [ben adaletin demir eliyim] - I can taste their fear[korkularının tadını alabiliyorm]
Gondar:As fast as i can [elimden geldiği kadar hızlı]
Sprit Breaker: Spririts of the earth guide me[dünyanın ruhları,bana rehberlik edin] - Look to the ahead[önüne bak]
Akasha: I will bite [seni ısırıcam ]
Slayer-Do you require aid,human? [yardımmı istiyorsun,insan?]Help me, Help you [ bana yardım et, sana yardım edeyim]
Raigor Stonehoof the Earthshaker : "Yes, the spirits are talking to me. *fart* Oh yes, they're coming in clearly. *fart* Now they're forming into a gaseous material. *fart* I can actually see them now. *fart* The spirits are very powerful today."
"Evet, ruhlar benimle konuşuyor. *yellenir* Oh evet onlar temiz bir şekild geliyor. *yellenir* Şimdi onlar gaz halinde materyalleşiyor. *yellenir* Aslınd şu an onları görebiliyorum. *yellenir* Ruhlar bu gün çok güçlüler."
Kel'thuzad the Lich : "The Cult of the Damned!.. I need to print more brochures."
"Lanetlilerin mehzebi!.. Daha fazla broşür bastırmam lazım."
Lina the Slayer : "Click me, baby, one more time."
"Bana bir defa daha tıkla bebeğim."
(Hit me baby one more time - Britney Spears)
"For the end of the world spell, press Control, Alt, Delete."
"Dünyanın sonu büyüsü için Control, Alt, Delete tuşlarına basınız."
Traxex the Drow Ranger : "Men are from Mars. I'm from the grave."
"Erkekler marstan gelmişler. Ben mezardan geliyorum."
Zeus the Lord of Olympia : "Could yeh' put some bonus points in mah' drinkin' skills?"
"İçki içme yeteneklerime birkaç ekstra puan ekleyebilir misin?"
Krobelus the Death Prophet : "U-N-D-E-A-D, find out what it means to me."
"U-ne-de-e-a-de, bunun ne anlama geldiğini bulsana bana ?"
"I HATE YOU! I HATE YOU! ... Call me."
"SENDEN NEFRET EDİYORUM, NEFRET, NEFRET ... *biraz vakit sonra ince bir ses tonu ile* Ara beni."
Anub'seran the Nerubian Weaver : "Spider Sense... tingling."
Pek çoğumuz eminimki bir çok hero'nun ne dediğini biliyordur..Bilmeyenler için yazalım.. Heronuza mouse'un sol tuşu ile sürekli tıklarsanız sürekli konuşacaktır.İlk başta bildiğiniz 1-2 kelime söyler daha sonra ise komutlarda kullanmadığı ve Bl@zzard'ın mizah anlayışını katmış olduğu gerçekten güzel diyaloglarla karşılaşabilirsiniz...
Silencer:'Watch and learn' [İzle ve Öğren] - Your magic is mine [senin büyün benim] - I smell magic in the air [havada büyü kokusu alıyorm]
Balanar:'Don't waste my time' [zamanımı bosa harcama] - I have return [geri döndüm]
Banehallow: I have better things to do [yapacak daha iyi şeylerim war]
Nerubian Assasin: I serve only the frozen throne : Sadece donmuş tahta hizmet ederim
Rhasta: Don't worry,be happy
Lion:For the burning legion [yanan lejyon için]
Witch Doctor:You silk me help
Terror Blade:I'm blind not deaf [körüm,sağır değil] - You dare speak to me [benimle konuşmaya cüret ettin]
Bloodseeker:beware! i live [dikkat et!ben yaşıyorum]
Goblin:dont run we are your friends [ kaçmayın,bizler sizin arkadaşınız]
sand kıng:make your choise [seçimini yap]
Necrolyte: i wish only to serve![sadece hizmet etmek isterim]
Faceless: I'll do what i can [yapabileceğimi yapacağım], if it must be done [eğer olmak zorundaysa]
Cyrstal Maiden: ŞŞtttt,I'm trying to think here[şşşt,burda düşünmeye çalışıyorum]
Mortred: I *bu kelime görüntülenemez* the Iron hand of Justice [ben adaletin demir eliyim] - I can taste their fear[korkularının tadını alabiliyorm]
Gondar:As fast as i can [elimden geldiği kadar hızlı]
Sprit Breaker: Spririts of the earth guide me[dünyanın ruhları,bana rehberlik edin] - Look to the ahead[önüne bak]
Akasha: I will bite [seni ısırıcam ]
Slayer-Do you require aid,human? [yardımmı istiyorsun,insan?]Help me, Help you [ bana yardım et, sana yardım edeyim]
Raigor Stonehoof the Earthshaker : "Yes, the spirits are talking to me. *fart* Oh yes, they're coming in clearly. *fart* Now they're forming into a gaseous material. *fart* I can actually see them now. *fart* The spirits are very powerful today."
"Evet, ruhlar benimle konuşuyor. *yellenir* Oh evet onlar temiz bir şekild geliyor. *yellenir* Şimdi onlar gaz halinde materyalleşiyor. *yellenir* Aslınd şu an onları görebiliyorum. *yellenir* Ruhlar bu gün çok güçlüler."
Kel'thuzad the Lich : "The Cult of the Damned!.. I need to print more brochures."
"Lanetlilerin mehzebi!.. Daha fazla broşür bastırmam lazım."
Lina the Slayer : "Click me, baby, one more time."
"Bana bir defa daha tıkla bebeğim."
(Hit me baby one more time - Britney Spears)
"For the end of the world spell, press Control, Alt, Delete."
"Dünyanın sonu büyüsü için Control, Alt, Delete tuşlarına basınız."
Traxex the Drow Ranger : "Men are from Mars. I'm from the grave."
"Erkekler marstan gelmişler. Ben mezardan geliyorum."
Zeus the Lord of Olympia : "Could yeh' put some bonus points in mah' drinkin' skills?"
"İçki içme yeteneklerime birkaç ekstra puan ekleyebilir misin?"
"SENDEN NEFRET EDİYORUM, NEFRET, NEFRET ... *biraz vakit sonra ince bir ses tonu ile* Ara beni."
"Örümcek hisleri, ürpertiyor..." (Spider Man'e gönderme yapıyor.)
"Last week my top half was on the Discovery Channel."
"Geçen hafta üst yarım Discovery Channel'daydı."
*tıklamaya devam ederseniz*
"And my bottom half was on Animal Planet."
"Alt yarım da Animal Planet'te."
Squee and Spleen the Goblin Techies
-*fart*
-Goblin1: "Wasn't me!"
-Goblin2: "Wasn't me!"
-Goblin3: "...Sorry."
*yellenme*
-Goblin1: "Ben değilim!"
-Goblin2: "Ben değilim!"
-Goblin3: "...Özüüür."
Aggron Stonebreaker the Ogre Magi
-Kafa1: "So angry!"
-Kafa2: "So hungry..."
-Kafa1: "Çok sinirli!"
-Kafa2: "Çok aç..."
-Kafa1: "That way!"
-Kafa2: "No, that way!"
-Kafa1: "Bu yönden!"
-Kafa2: "Hayır bu yönden!"
-Kafa1: "I'm with stupid."
-Kafa2: "Me too!"
-Kafa1: "Ben bir aptalla birlikteyim."
-Kafa2: "Ben de!"
tormented soul="turn and fight"-don ve dovus
holy knight : the spirits are restless : ruhlar dinlenmez.
i m the warchief: ben savaş şefiyim
"Örümcek hisleri, ürpertiyor..."
Butcher ve Naix ==> Fresh Meat!! (Taze Et)
Slardar the Slithereen Guard : "This world will be mine, and I'll start with the swimming pools."
"Bu dünya benim olacak, ve ben bunu yapmaya yüzme havuzlarından başlayacağım."