Jump to content
Posted

Wow u staın alıp oynamak istiyorum orjinalde hiç oynamadım satın almak için teker teker hangi basamakları yapmalıyım (pek anlamadım bu işten birşey de )... yardımcı olabilecek var mı bu konuda ?

Aslında diablo3 mu wow mu o konuda da cok kararsızım fikirlerinizi yazarsanız sevinirim..

Edited by Yavuz

Featured Replies

Orjinalde wow oynamadım ama diablo 3 mü wowmu dersen wow derim.Diablo 3 sıkıyor belli bir süre sonra ben aldım girmiyorum bayadır.

Şuan wtdeki sıkıntılardan dolayı orjde oynayan arkadaşlarda çok ama wtdeki ortamı orjde arıyorlar tabiki.

Edited by asann61

• 2 weeks later...
para vermesi adama koyuyor ama genelde güzel raid finder dungean finder hoş şeyler
Eğer vereceğen emeğe değer veriyorsan asla 2. el hesap alma. Zaten Bl@zzarda göre yasak. Yakalanırsan ban yersin. Wow mu diablo mu dersen biraz da sana kalmış. ama wowda yapabileceklerin daha fazla. Diablo 3 de de aylık ödeme olayı yok. Ona göre düşün. eğer lvl kasma filan istiyorsan diablo 3 kesinlikle bi yerden sonra bayacakdır. Kuzenimden biliyorum 2-3 ay oynadı sonra bırakdı. Bi yerden sonra oyun kendini tekrar ediyor çünkü. Ve pvp yok oyunda.(oyuncu vs oyuncu) var aslında ama maksimum 5 kişi oynayabildiğin için bi esprisi yok. wowdaki gibi meydan savaşları veya arena yok. ama eğer ben strateji adamıyım kafa patlatmayı severim... yenilsem bile mücadele bana eğlence verir diyorsan kesinlikle starcraft 2 yi tavsiye ederim.
Boşver orjinal filan aylık para vermeye değmez bence private serverlarda takıl wt düzelincede bura gel :D