Jump to content
Posted

Mountlar Classicte çok geç açiliyor. Heryere mecburi tabanvayla gitmek lvllanma sürecini pek bir yavaslatiyor.

Acaba bunlari 40/60'tan Wotlkdaki gibi 20/40 indirsek olurmu birde fiyatlari uçmus indirim gerekiyor.

Featured Replies

Abi bence o kadar yaparsak classic hakaret etmiş oluruz :) kuşçulr açık zaten her yere sadece maddi sıkıntı var :) o konuda bi çözüm olursa süper

Aynen katiliyorum Snoopboy'a. Classic bu. Her ne kadar uzun mesafeleri gidip gelmek sikinti olsa da bunu degistirince classic olmaktan cikar. Ancak gold rate biraz yükseltilebilir zira kus ve train biraz pahaliya patliyor bize.

Piyasada çok büyük ekonomik kriz var Stormwind ve Orgrimmar bankalarındaki paraların halka dağıtılması piyasada para döndürülmesi taraftarıyım kişi başı 100 gold bence ekonomik krizi gidermek için güzel bir paket olur :D

• Author

En yeni fikir: Gereken lvl'a gelmeden 24 saat süreyle 60%lik Mount kiralama.

Edit: Gene voteyle. Baska bir serverda görmüstüm bunu: Voteyi veriyor, token aliyor. Tokeni bu is için özel npcye götürüyor ondan aliyor. O kiralik aldigi binek custom bir item ve riding train olmasi gerekmiyor ona binmek için. Millet daha lvl5 atla geziyordu, gerçi Wotlk idi Classicte olabilirligi varmidir bilmem.

Edited by Elvenqinn

yüro pahalandı halk açlığa mahkum kaldı çarım 2 gündür mana pot içemedi gerisini siz düşünün halka arz isteriz :)))

• 2 weeks later...

Konu Dışı Olabilirde Topic Taglarına Bayıldım Elvinn :D Kesinlikle Bulunur Bu Aramalarda xD

Destekleyin beniiiiiiiiiii destek istiyorum sizdennnnnnnnnn