Jump to content
Posted

Arkadaşlar Serveri yeniden açtık ama direk bug hack işine giren arkadaşlar oldu. açıkca belirttik serverin şu an açık olmasının tek nedeni sizlerinde, bizlerinde burayı özlemiş olmamız. yusuf ile önce ki tecrübelerimizden oyundan bir oyuncuyu GM yaptığımızda başımız çok ağrıdı. bu yüzden oyun içine gm alımı en azından şu an için yapılmayacak.(zaten 20-30 kişiyiz toplamda)

ama şoyle bir uygulamaya geçmeyi düşünüyorum, oyun içinden online süresi fazla olan  güvenilir ve oyun hakkında bilgili oyunculara; hack bug yapanları bildirme yetkisi vereceğiz. bu arkadaşların oyun içinde herhangi bir komut, yetkisi, şusu, busu olmayacak. (kaç kişi seçeceğimize karar vermedim daha)

aklımdaki düşünce şu ; bu yetkili arkadaşlardan birisi X isimli char Y bugunu/Hackini yapıyor dediğinde; diğer yetkili kişilerden karşı çıkan olmaz ise veya bu yetkili arkadaşların genel çoğunluğu X isimli charın bug, hack yaptığı yönünde beyan verirse; bu X charına geçmiş olsun diyeceğiz.

oyun içinde bir üstünlük kurmamak adınada;

bu yetkili arkadaşların içinde art niyetli olan birisi olursa, gene oylar yetkiyi alırız ondan.

sizden bu konuda yardım istiyorum aklımda olan şey 2 ally 2 horde olması.

bu konuda yardım etmek isteyen veya fikrini bildirmek isteyen arkadaşlar konun altına yazsın.

kişisel istek:

bu arada Canbass tarafını bilmiyorum ama yorumlardan anladığım kadarıyla sende oyundasın, onlinen süren fazlaysa eğer ben seninde bu arkadaşlar arasında olmanı isterim.

Featured Replies

Gintama Anti-Hack Avcılarını Test Etmek Serbest mi :D avlayıp avlayamadıklarını görürüz :P

• Author

Anti-Hack avcısıda iyi isim olmuş :) - deneyebilirsin ama yakalanma  bence , yakalandığında "ben sizi deniyodum" dersen pek inandırıcı olmaz :). zaten arkadaşlar mudahele etmiyecek kimseye öyle bir yetkileri yok, normal oyuncular.

Lol :) Anti- Hack avcısı güzelmiş koptum allah razı olsun tebessüm etti yüzümüz :D

Sonunu Düşünen Kahraman olamaz :P Hahaha Sorun Yok Maksat Sistemi Denemek 
Dipnot:konuşmalara bakıp kafadan banlanabilme ihtimali korkutuyor :D

"bu yetkili arkadaşların içinde art niyetli olan birisi olursa, gene oylar yetkiyi alırız ondan."

peki ya bu yetkili arkadaşların hepsi art niyetli ise ve çoğunluğu ele geçirirlerse ne gibi bir yaptırım olacak ? :D

"bu yetkili arkadaşların içinde art niyetli olan birisi olursa, gene oylar yetkiyi alırız ondan."

peki ya bu yetkili arkadaşların hepsi art niyetli ise ve çoğunluğu ele geçirirlerse ne gibi bir yaptırım olacak ? :D

Sendemi geldin lan...

serverda 60 olanların yarısı hack kullandı zaten benim kendi gördüğüm bu tabi başkalarıda varsa yüzdesi artar ki artacağına eminim. hack kullanan adamlarında ben anti-hack elemanı olurum demesi komik olmuş 

forum a begeni butonu ekleyin son yorum bomba olmuş anlayana :)

serverda 60 olanların yarısı hack kullandı zaten

Niye 60 olanların yarısı? İlk 60lardan biri olmama ve bu kadar çok kişi kullanmasına rağmen ben niye kimseye denk gelmiyorum? Serverda anti-hack ile ilgili hiçbirşey yokken, Gm bile bilmezken sen nasıl hack yapan herkezden haberdarsın? Forumda üstü kapalı şekilde '60 lanların yarısı' diyerek tüm 60 olanları zan altında bırakmadan önce Gme bu isimleri takibedilmeleri için bildirdin mi? Kanıtın var mı? Babam bu kadar güzel pasta yapmayı nerden öğrendi?

''60 olanları yarısı hack yaptı'', ''allyların yarısı kedi kesti'' gibi ifadelerle servera olan güveni zedeleyeceğinize biraz daha yapıcı olmaya çalışsanız keşke. 

Sen Inanıyor musun herkesin Senin gibi kastıgına magra? 35lvl takılıyorum su an gayet güzel tarren mil civarı 24 ken o kastedilenlerden birini gördüm kardes gerek yok be zaten bi avuc adamız dedim adam tınlamadı bile epey bir süre once 60 oldu karakterleri 0 lancak denildi ama hiç bişi uygulanmadı bu mu şimdi güven vermek somut seyler lazım güven için bişileri sineye çekme degil ha %50 belki abartıdır o detay ama bi yaptırım olmadıgı da belli

Okuduğumuzu anlayalım: ''serverda 60 olanların yarısı hack kullandı''

Anlamı: ''60 olan herkezi farkeditirmeden takibettim ve yarısının hack yaptığına şahit oldum.''    

Benim neye inandığımın çok da önemi yok. Arkadaşa yalan söylüyorsun falan da demedim zaten. Belki haklıdır. Benim sorularımın sebebi bundan nası haberdar olduğunu ve olunca bu konuda ne yaptığını öğrenmek. 

WeNy, bu arkadaşı bildirdin mi?

Edited by Canbass

O An Sinirlenip alt f4 bastım sonradan işte bu haberler cıktı karakter sıfırlama bi ümit girdim yoo sıfırlama felan yok gayet yerinde duruyor anti hack grubunun nasıl calıstıgını bilmiyorum ama ben gm pozisyonunda olmayan bi karakterin speed hack i bu popülasyonda biraz zor yakalayacagına inanıyorum

magra yalan söyleyip ortalığı karıştırma gibi bir derdim yok olan neyse ne gördüysem onu söylüyorum elimde SS te var hatta kendim hack kullanan partyde buludum kendimde dolaylı olarak hack kullanmış oldum allyde de var hordede de var arkadaşım olanda var. bu arada sanada denk geldi senin girdiğin partyde de hack kullanıldı ama bunu farketmeyecek kadar ya deneyimli değilsin yada oyuna kendini fazla verdinde o gözünden kaçtı.

Abi rahatsız olduğun bişeye şahit olmuşsun bildirmemiş Alt+F4 çekmişsin. Gözünün önünde adam öldürseler polisi aramak yerine arkına dönüp gidersen sonra bu adam hala niye serbest demenin anlamı var mı?  :D

bu arada sanada denk geldi senin girdiğin partyde de hack kullanıldı ama bunu farketmeyecek kadar ya deneyimli değilsin yada oyuna kendini fazla verdinde o gözünden kaçtı.

Haklısın hack konusunda deneyimim yok ama benimle aynı partydeki adam yapamaması gereken ne yaptı da ben farketmedim onu anlamadım. Bir de yukarda yazdığım gibi niye böyle şeylere şahit olup göz yumduktan sonra bu durumdan şikayetçi oluyosunuz anlamıyorum. Eleştirilen şey ne yani?

Edited by Canbass

bu arada yapıcı olup serveri güzelleştirelim filan bunlar hikaye. servera oyuncu gelmesini isteyen yıllar sonra bir vote sistemi koymaz ha belki şimdi dank etti diyelim wow oynamış 3-5 adamdan adam gibi tafsiye alır ha güvenmediyse girer  listelerdeki oyuncu sayısı yüksek serverlara adamlar neye geliyor oyuncuların isteği arzusu ne yönde ona bakar. WT aile serveri halinde 1 adım daha ileri gidemez sebebine gelince ilgilenen kişiler ciddi değil ( aileleri var işleri güçleri var vs.). sıksan toplam 100-150 max online populasyonu olur oda çok zor. 

Haklısın hack konusunda deneyimim yok ama benimle aynı partydeki adam yapamaması gereken ne yaptı da ben farketmedim onu anlamadım. Bir de yukarda yazdığım gibi niye böyle şeylere şahit olup göz yumduktan sonra bu durumdan şikayetçi oluyosunuz anlamıyorum. Eleştirilen şey ne yani?

yazdıklarımdan hangisi sana şikayetçiymişim gibi geldi? sadece hack kullanıpta anti-hack ekibinde olmak istiyorum diyen adamları gorunce dayanamadım laf çaktım ufaktan gerçi arada kullandığından emin olmadıklarımda var onlarda zan altında kalacak ama üstüne alınan alınır zaten kendinden emin olan adamın pek bir itirazı olacağını sanmıyorum

Serverı güzelleştirelim gibi bişey söylemedim. Sen de ben de oyuncuyuz, bu bizim işimiz değil. Ben senin derdini anladım. Serverın genel durumundan şikayetçisin, kızgınsın. O yüzden de yanlış bişey gördüğünde bildirmeyip görmezden geliyor, sonra da zaten burda insanlar bunu yapıyor diyosun. Madem yapıcı olmak sana göre hikaye, olma peki.  ^_^

halen şahitim ne yapayım yetki mi var ? onceden soyledikte ne oldu ? inanan mı var ki benden başka soyleyen olmuş karakter ler 0lancak denildi ama yok

evet genel durumdan şikayetçiydim ama kızgın değil şaşkınım bunca yıldır WT serveriyla uğraşıpta hala oyuncuların neleri sevip nelere zaman kaybetmek istemeyeceğini bilmiyorlar ( muhtemelen server kurucuları ve en yetkili GM ler doğru düzgün WOW oynamadı ). görmezden gelme olayınada gelince uğraşasım yok bunlarla zamanında uğraştım bir sonuç alamadım oyuncu olarak kalayım anti-hack gurubumu olacak ne olacaksa meraklısı bulsun hackerları

• Author

haftasonu servere bakmadım gec görüyorum konuşmayı.muhattab benim genel konularda, banada cevap hakkı doğuyor.

kendi adıma ben cevap yazayım ne düşünüyorum, açıkca yazayım sizde alınmayın dediklerime ve değerlendirin.

server hiç kapanmadı 3.3.5  0 online server vardı. bir arkadaş geldi bir istekde bulundu, zaten ilgiliyseniz buyrun http://www.ebattle.net/topic/68930-yeniden-bir-yap%C4%B1lanma-olsa-b%C3%BCy%C3%BCk-bir-%C3%B6nerim-var/?p=294038

linkden okuyun server neden 1.12.x den açıldı hikayesi orda, ne  kimse wow u özledi ne boss fightları nede başka bir şey sadece muhabbet eski dostluklar özlendiği için. ki kendi adıma benim ilk yorumlarıma bakarsan açmak da istemiyordum.

sonra nasıl oldu ne olduysa, ya açalım bi vanilla sırayla patch getirelim, nostalji olur dostlar buluşur dedik,(wt yönetim dediğiniz yani; şu an yusuf ve ben değil tüm herkes bu sekilde anlaştık).

bunun üzerine yusufla ben dedik ki ulan bugune kadar hep bir şeyleri eksik başladık.(site olmadı, vote sistemi olmadı vb.) adam gibi açalım bu sefer içimizde kalmasın. vote sisteminin ekli olması bu  ve 20 kişilik oyuncuyla bu oyun olmaz sıkılırlar yeni oyuncular gelebilsin diyedir.

vote sistemiyle item koyulduki adamlar level kasarken, daralmasın itemde alabilsin.

bunlar neden yapıldı oyuncularda bizde arkadaşlarımzı özledik oyunda bir araya gelmek zevk almak istedik.

ben kendimde char actım ve kastım su an 60 lvl im.

ne oldu; 20 kişilik serverde zewk alıcaz sohbet edicez diye girilen işde, küfür , hack  bilmem ne bi ton şey cıktı.... topu topu 20-30 kişisiniz.

kusura bakmayında yukarda denmiş oyuncunun ne ,istediğini bilinmiyor diye ben konuşuyorum sizle; bole mi yapalım diyorum işin başında evet diyosunuz, yapıyoruz istendiği gibi sonra yan çiziyorsunuz.

hack bug yapan banlancak dedim ve banladığım adam da var, bana ismi geleni banladım, banlamak gibi derdim de yok ama işin bokunu çıkarmış saçma işler yapan bir adamdı  banladım.

siz hack kullanıo dediniz dedim ki 4 adam secelim yetkili solesin bende gerisini hallediyim. isim geldi mi yok gelmedi.

30 kişisiniz maximum; özledik dediniz diye yapıldı bu kadar iş. ya ayrıca  bug yapan adam arkadaşın yapma desen yapmaz, inat edenide söle banlarım diyorum, benden daha ne bekleniyor...

birde kusura bakmayın ama ben kalkıp yukarda analttığım gibi açılmış bi serverde, q sunu kasıp, muhabbetini edip oynucaksınız diye bekliyordum, saçma sapan işler kovalıyacağınızı akıl etmedim evet o bizim suçumuz. biz zevk ,için geliceksiniz sandık. xp kasmak zorrunuza gittiysede baştan 60 lvl açardık, cebimizden vermiyoruz arkadaş bu xpleri bize giren cıkan yok, isteniyorsa 255 lvl yapalım, bak gine soyluyorum 200-300 kişi değil 20-30 kişi gm falan gerek yok, boşuna suçu başkasına atmayın yanında raide girdiğin adama yapma diceksin. o adamda seninle oynamaya giriyor.

Ben kabul etmiyorum arkadaş ilgisizlik kısmını, çıksın bi adam desinki ben şunu dedim sallamadın, cevap vermedin. forumdan kalkıp atıp tutmayın, hangi konuyu ilettinizde en kötü "yapamam" demedim.