Posted June 18, 201312 yr Selam dostlar serverımız açılalı bir hafta falan oldu sanırım e 60lar coğalmaya başladı burda kendimizi belli edersek diğer arkadşalar kasana kadar ne bilim 5man döner bişiler yaparız.Hepimiz neyiz ne değiliz nickleri yazalım toplaşalaım Liste:Tosun - Tauren Warrior - Tank Snakebite -Orc Warrior - Arms Fatalfighter-Undead Warlock- Destro(nuub) Mystro-Undead Mage-Fire/Arcane Wakabayashi-Night Elf Druid- Resto Magra-Orc Shaman- Resto Oguchimaru-Undead Rogue- Sub Ottoman-Night Elf Priest-Shadow Jackup-Human Paladin- Retri Frost-Human Mage- Fire Bullchaos-Human Warrior-Prot Edited June 22, 201311 yr by Garrett
June 18, 201312 yr Mystro - Mage(Fire/Arc) Enchanting ve Tailoring konusunda yardıma ihtiyacınız olursa oyun içi bana fısıldayabilirsiniz. Server'ı bıraktım, karakteri oyundaki bir arkadaşa verdim gitti. Edited June 22, 201311 yr by Nicholas
June 21, 201311 yr 60 ların sayısı ve class dağılımı raid yapar düzeye gelsinde ben kendim bi raid kurucam ally-horde karışık girelim bi raide artık. hangi raid di ilk girilen? Edited June 21, 201311 yr by Gintama
June 21, 201311 yr Scholomence girdik ama tabi mobların azizliğine uğradık ilk wipemızı yedik felan :d tosun-magra-fatalfighter-mystro-ottoman girmiştik
Selam dostlar serverımız açılalı bir hafta falan oldu sanırım e 60lar coğalmaya başladı burda kendimizi belli edersek diğer arkadşalar kasana kadar ne bilim 5man döner bişiler
yaparız.
Hepimiz neyiz ne değiliz nickleri yazalım toplaşalaım
Liste:
Edited by Garrett