Posted July 10, 201311 yr Poll degil çünkü seçeneklere ne yazsam yalan olur. Evet, 65 puanlik soru: Oyuna kim hangi sebepten ötürü girmiyor, yaziniz. :D Teshisi yapalimki dogru tedavi uygulayalim.
July 11, 201311 yr Author lvl kasmanin zor gelmesi normal 12345466778. charini kasanlar için. Ki eminim burda herkez benzer durumdadir, yani wowa tamamen yeni birisi yok herhalde aramizda ? bastan yüksek lvl char verilebilirdi en azindan 1 adet. Buranin oyuncusu belli oldugundan dolayi anlasilir bir istek, benide sasirtiyor bu güven ortami hala olusamamis senelerdir burda olan oyuncular ile yönetim arasinda, ibretlik. Ha kimse girmiyor olayina gelince: Ben ağa sen ağa bu ineği kim sağa durumu :) Önerim su olabilir: TSI bir saat araligi belirleyek, bu aralik biraz genis olmak durumunda ki katilim olabilsin. O zaman araliginda mutlaka aksiyon olacak, isteyen kopsun gelsin o ara.
July 11, 201311 yr Valla günlerce orgrimmarda zıplamak baydı benigelin de sağalım inekleri ben her zaman varım dungeon için :DForuma yada panele oyunla entegre bi chat/online sistemi koyulursa oyuna girmek zorunda kalmadan ordan online olup birbirimizi dungeona çağırabiliriz.
July 13, 201311 yr Bence dungların 50 man olmasından olabilir. Tbc'deki gibi 25man ya da 10 man olsa güzelce bosslar kesilebilir ve insan toplama sıkıntısı olmaz. Ayrıca pvp yüzündende olabilir çünkü wsg yapmak için şehirlere gidip yazılıoruz. Otomatik olarak wsgye yazılma olsa iş pvp üzerindende dönebilir. Unutmayalım ki rekabet piyasanın canlaması için en büyük faktördür.
July 13, 201311 yr valla ben oylama yaptım dungeonlar 25-10man değiştirilsin mi diye server geneli hayır dedi
July 15, 201311 yr Valla hiç bişey olacağı yok gibi geldi bana, üstümü ah dan dizdim ve tam 5 gün boyunca aynı itemlerle gezdim, bişey olmadı, bıraktım serveri
July 15, 201311 yr Kanımca Wt Bu Hale Getiren Bizleriz Ne istediğimizi Net bilmediğimiz Halde sürekli bazı şeyler istemekten bıkmadık Şİmdi Diyorum Size WOTLK güzen Bi Ek paket varmı ? yok ne bilim arkadaşım hata yöneticilerde dil bizde Her zaman Diyorum Wt Türkiyenin En Kaliteli WOTLK Serveriydi kim ne derse desin hep öyle kalmasını isterdim Zaten Türkiyede WOW Sunucu Kalmadı bizim yüzümüzden
July 15, 201311 yr İş güç yoğunluğu,işten arta kalan zamanı oyunla harcamamak ve genel olarak oyunlardan sıkılmak derim kendimce
July 19, 201311 yr üye bekliyoruz acaba forum sitelerine girip serverın açıldığını mı yazsak gelirlermi ?
July 20, 201311 yr Author Zannetmiyorum, şöyle ifade edim: Benimde üyesi olduğum Guildde 20'den fazla 60 lvl var ancak oyuna girmiyorlar.Ha sıfırdan nüfus getirmeye kalksan adam gelicek bakıcak serverda in cin top oynuyor arkasını dönüp gidecek. Bana sorarsan sebep apaçık ortada: WoW'un artık eskimiş bir oyun olması, bizim artık bu oyundan sıkılmış olmamız. Anıları tazelemekten bahsettik ama bizden geçmiş, serverın durumu bunu gösteriyor.
July 21, 201311 yr Aynen wowun artık modası geçti ve eski anılar emin olun eski oldukları için güzeller.Keşke 2007 başlarına tekrar dönüp wow a ilk başladığım günü tekrar yaşayabilsem.Bu saatten sonra isterse Sargeras ı keselim yinede zevk vermez bana.Bnm için wow Wotlk den sonra tarihe gömüldü ve öylede kalmasını istiyorum.Wow u her zaman en zevk aldığım anılarla hatırlamak için.
August 1, 201311 yr realmlist ayarlayıp oyuna girmeye çalıştığımda "invalid password" hatası veriyor, paneldeki şifre ile aynı şifreyi giriyorum. Ayrıca yeni account alınmıyor, sayfa öyle kalıyor, bilginize.
Poll degil çünkü seçeneklere ne yazsam yalan olur.
Evet, 65 puanlik soru: Oyuna kim hangi sebepten ötürü girmiyor, yaziniz. :D
Teshisi yapalimki dogru tedavi uygulayalim.