Jump to content
Posted
Sanırım Türkiye'de dota wcrft'dan daha çok bilinmeye başladı.Hatta çoğu kişi dotanın bir wcrft haritası olduğunu bile bilmiyor...
Dün arkadaşlarla wcrft oynamak için kafeye gittik.PCye oturduğumda ilk başta warcraftı bulamadım.Daha sonra oyunun ikonunu gördüm ama altında dota yazıyodu.Çok büyütmedim ama sonra wow ikonunun altında world of dota yazdığını görünce tepem attı ve kafeden çıktım.
Aynı gün bi arkadaşımın dota haritasını çift tıklayarak yüklemeye çalıştığına şahit oldum(Hatta bu imagedır diye mount image bile yapmaya kalktı).

şimdi ben bu duruma gülüyim mi ağlıyım mı?

Featured Replies

• Author
Buda başka bi sohbet:

Çocuk yanıma gelir:
'Abi bu ne oyunu?'
'World of wcrft'
Arkadaşına seslenir:
'Harun!Gel,gel.Kınaytın kopyasını yapmışlar bak.' :lol:
Süper tercümelere bir örnek de benden,arkadasımın bundan 6 yıl kadar önce surekli age of empires2 oynadıgı bi cafe vardı...birgun beraber gittik,yer yoktu ismimizi sıraya yazdı adam beni tanımıyor arkadasımı tanıyor.Sıraya bi baktım abimiz "ec ofçu fatih" yazmıs... :af:
Valla bizim okulda da bissürü insan var bu şekilde. Yanıma gelip "Lan Jahra dotaya başlıcam bana dota cdsi yapar mısın?" diyenler var :)

Tabi hemen olaya el atıp "Dota bir haritadır oyun değildir..." şeklinde anlatmaya çalışsam da anlaşılması biraz zor oluyor :)

World of Dota aşmış bi olay tabi hiç karşılaşmadım şimdiye kadar :D