Jump to content
Posted
Arkdaşlar bizzard yeni çıkardığı 352 Mb lık patchını orjınal Bl@zzard hariç indirebılıcegım bır adres lazım orjıde oynuyan arkdaslar yardım lutfen sinir oldum 8 saat oldu daha %58 de :(

Featured Replies

Bl!zz Downloader en iyisi abi sakın başka yerden indirmeye kalkma.. Kaç defa hatalı indirdim ben o şekilde.. Gece açık bırak sabaha iner.. Ama ısınma sorunu varsa bilgisayarın sakın yapma böyle bişey.. Birinden rica et cdye çektir..
  • Author
Yok pc ısınıcagın ısanmıyorum ama ekran kartını yeni aldım Radion X1950 Üstünde kocaman fan var aynını kullanan varsa solesın yenı daha su ana kadar ısınma görmedım ama gece açık bıraksam bıle sabah yıne tamamlamıcak :) Uf neyse en saglamı buysa mecbur beklıcez :(
Options Bolumunden Yukarda İlk Seceneklerin icinde bir secenek var onu sec oradan peer to peer yaziyo onu devre disi birak upload etmeden download eder.
peer to peer benim bildiğim dosyayı yüklemiş kişilerden alamyı, torrent limewire vs. gibi programlar gibi çalışmasını kapatıyo. sadece Bl!zz. in linkinde yüklemeye başlıyo. ama ptp kapanıra bence daha yavaş olur :) Bl@zzard ınkide bi sunucu sonuçta o kadar kişiyi kaldıramaz :D
ben az önce ptp kapadım ve download durdu :o sonra açtığım gibi inmeye başladı.
[quote name='Shadowfury' post='114048' date='May 15 2007, 22:40 PM']ben az önce ptp kapadım ve download durdu :o sonra açtığım gibi inmeye başladı.[/quote]
PeerToPeer Dl Ederken Userlar Arasi Upload oluyo sunucu i zorlamadan Download Ederken de 5 cekiyosan baskabir kulaniciya 5 yoluyosun ama serverla bir alakan olmuyor download speed in yariyariya inmekle kalmazken download yaptigin userlarin sayisida azsa download speed iner. peer to peer i kapatiginde direk blizzord dan HTTP Olarak Ceker Yani FULL DOWNLOAD SPEED....
upload speedle download speedin ne alakası var anlamadım?Yaptığın uploadun download speede bir etkisi yoktur ki.Yoksa sen başka bir şey anlatmaya çalıştında ben mi anlamadım?
[quote name='Bhaalspawn' post='114052' date='May 15 2007, 22:55 PM']upload speedle download speedin ne alakası var anlamadım?Yaptığın uploadun download speede bir etkisi yoktur ki.Yoksa sen başka bir şey anlatmaya çalıştında ben mi anlamadım?[/quote]
Adls De Her Baglantinin Max Hucre Baglantisi Vardir Ornegin 256 demi Download 4/1 upload speedin var yani 56k sen hem 256kb.s download yapip 56klik upload yapamassin. 200kp.s ye duser download in.