Jump to content
Posted
Arkadaşlar ben uzun bir süredir.Bu oyunu oynamıorum.BTC ile gelen Blood Elf ve Draenei Türlerinin hangi Classlarla daha iyi olduklarını merka ettim ve diğer Classların hangi Türlerle Daha iyi olduğunu yazasanız sevinirim
Örn:
Rouge=>Night Elf
vs.
şimdiden Teşekkürler Bütün Cevap Yazanlara
  • Replies 84
  • Views 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Hiç farketmez, heleki bütün ırksallar çalışmazken. Gözüne güzel görünen ırkı, zevk aldığın classı seç ;)
Tauren warrior derim başka bişey demem :lol:
orc shaman
troll hunter
undead warlock
tauren warrior
human mage
dwarf hunter
night elf druid
gnome mage
drenai halterci
blood elf artiz <_<

tabi bunun bideerkek kız ayrımı var. mesela human kız mage. ama trooll kadın olursa warrior çok yakışır (plate ler çok güel görünüyo trool kadında :) ) bılad elf ler her şekilde artiz <_<

Edited by Isandor

artiz(artist) -isim.
1. Güzel sanatlardan birini meslek edinen kimse, sanatçı, sanatkâr
2. hlk. Eğlence yerlerinde gösteri yapan kimse

Cümle içinde kullanalım;
Örn1-) [quote]drenai halterci, blood elf artiz[/quote]
Örn2-) [quote]bılad elf ler her şekilde artiz[/quote]

Edited by Canbass

Priest yazmamışsın :angry:
Undead hatun-priest (mesela Iréth :P )
Açma zaten bloodelf her taraf onlardan kaynıo vıcık vıcık.
Dranai shaman oluo bide ii mi bilmiorm da o da kaynıo :D
Aç yaw bi camış warrior bitir işi :) camışş camış gez ortalarda

Edited by Sanctuary

int le ilgili charlarda gnome
agi ile ilgili charlar n.elf
str ilgili olursa orc derim
pala dersende human derim.
[quote name='Canbass' post='117145' date='May 24 2007, 21:38 PM']artiz(artist) -isim.
1. Güzel sanatlardan birini meslek edinen kimse, sanatçı, sanatkâr
2. hlk. Eğlence yerlerinde gösteri yapan kimse

Cümle içinde kullanalım;
Örn1-)
Örn2-)[/quote]

Örn3-) [quote]Ben artiz gördüm[/quote]
[quote]Babamın artizi var[/quote]

:ag:
Troll Kadın Rogue oyundaki en şekil Rogue'dur..

Hatta vardı öyle biri du hatırlıcam şimdi.. Kırmızı gözler falan bişeler geliyo da aklıma çıkaramadım :)
Human - Rogue (+5 Sword Spec war %2 dodgeden daha iyidir )

Tauren - Warrior (Oyunun tek değişilmez ve asil ırkı tam bi savascı)
[quote name='Jah' post='117385' date='May 25 2007, 18:08 PM']Troll Kadın Rogue oyundaki en şekil Rogue'dur..

Hatta vardı öyle biri du hatırlıcam şimdi.. Kırmızı gözler falan bişeler geliyo da aklıma çıkaramadım :)[/quote]
bende tanıyom öle birini acaba kim :D
Yav female olsa anlarımda male nightelf bence şu oyunda en kötü görünen kesinlikle. Kollar bacaklar abartılı şekilde açık, kocaman omuzların orasında minicik bi kafa(hele başlık takınca o saçlar falan da yokoluyo ve orantısız küçük bi kafa kalıyo geriye), koyu ten ve undeadlerle yarışır çirkinlikte suratlar :) Sadece kaslı ve uzun saçlı diye mi karizma buluyosunuz bilmiyorum ama çok komik görünüyo bence. Karakter ayakta dururken çok rahatsız hissi uyandırıyo valla, sanki güneşte fazla kalıp ikinci derece yanık olmuşda oyüzden kolları bacakları okadar uzakta tutuyo gibi :P

Edited by Canbass

Niye night elf male acıyım.

Female varken :ba: ...
Undead dabiki hem şekil yönünden hemide Artık bi spell gelüyür sanırım unuttum şimcik :S
wow un açılış videosunu ve Bc nin açılış videolarini seyret :D ona göre hangi ırkın hangi class ını seçeceğine karar ver :lol:
Ama şahsen ben yerinde olsam bc videosunu seyrettikden sonra orc warrior olmazdim :lol:

(warrior yazcakdim warlock yazmişim :unsure: )

Edited by Deftclaw

• 3 weeks later...
Abi videolara resimlere bakarak bu işleri yaparsak ooooo.Bence ırkının özelliklerine göre ve oynamayı sevdiğin sınıfa göre bi şeyler ayarlamalısın.Mesela blood elf büyücü ırkı palada buna dahil undead warlock sadece tip var tabi bide korkmuyo.
[quote name='İbrahim' post='117080' date='May 24 2007, 19:40 PM']Arkadaşlar ben uzun bir süredir.Bu oyunu oynamıorum.BTC ile gelen Blood Elf ve Draenei Türlerinin hangi Classlarla daha iyi olduklarını merka ettim ve diğer Classların hangi Türlerle Daha iyi olduğunu yazasanız sevinirim
Örn:
Rouge=>Night Elf
vs.
şimdiden Teşekkürler Bütün Cevap Yazanlara[/quote]
Arkadaşım ben de pek çok yerde okudum, kendi fikrim de okuduklarımla uyuşuyor. En ideal meslekler :

Blood Elf : Mage

Draenei : Shaman, Paladin

Genele bakarsak benim fikrime göre :

Warrior : Dwarf, Tauren

Hunter : N. Elf, Troll

Rogue : N. Elf

Paladin : Draenei, Dwarf

Priest : Dwarf, Undead

Druid : (zaten iki seçenek var :P )

Shaman : Orc, Draenei

Mage : Blood Elf, Gnome

Warlock : Blood Elf, Undead, Human, Gnome