Jump to content
Posted
Arkadaşlar ben uzun bir süredir.Bu oyunu oynamıorum.BTC ile gelen Blood Elf ve Draenei Türlerinin hangi Classlarla daha iyi olduklarını merka ettim ve diğer Classların hangi Türlerle Daha iyi olduğunu yazasanız sevinirim
Örn:
Rouge=>Night Elf
vs.
şimdiden Teşekkürler Bütün Cevap Yazanlara
  • Replies 84
  • Views 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• 3 weeks later...
Warrior = Orc , N. Elf (Erkek) , Draenei (Hatun)

Rogue = N. Elf

Paladin = Human , Draenei

Mage = Blood Elf , Gnome

Priest = Undead , Dwarf , N. Elf (Hatun)

Shaman = Orc , Draenei

Hunter = N. Elf , Draenei (Hatun), Troll

Warlock = Undead (Tabiki) , Gnome

Druid = Öncelikli N. Elf :D , Tauren
Blood elf hunter yazan 1 kişimi olmaz :( hele bide hatun olunca... Her çeşit dişi hunter ım oldu en güzeli şimdiki :P
Her nekadar warlock u human la özdeşleştirsemde, elbette undead warlock +
[quote name='Blue' post='128853' date='Jul 3 2007, 13:36 PM']Her nekadar warlock u human la özdeşleştirsemde, elbette undead warlock +[/quote]
Bence de undead warlock bayağı bir karizma olur yani :)
Warior = orc (horde) Human- N.elf (ally)

Rogue = Dwarf - Gnome (ally) Undead (horde)

Warlock = Gnome (ally) Undead (horde)

Shaman = Orc (horde) Drain (ally)

Hunter = Dwarf (ally) Troll - orc (horde)

Priest = Dwarf -Human (ally) undead (horde)

Mage = Gnome (ally) B.elf (horde)
[quote name='Rainbow_Warrior' post='128867' date='Jul 3 2007, 14:02 PM']Kimse Orc Warlock dememiş...Her ne kadar shamanla özdeşleşmis olsa bile...Female N.Elf priest de güzel...[/quote]
biri banamı seslendi :)
En son haliyle ırksalların nekadar çalıştığını düşününce bende bikaç alternatif sunabilirim. Yalnız bana göre class kadar ileride seçilecek spec de düşünülmeli;

Warrior= Arms yada fury için Orc(stun resist çalışmasada ap arttıran racial ve axe skilli yeterli sebep) Prot için Tauren(%5hp) ve Dwarf(armor arttıran racial, stoneskin mi neydi sanırım)

Rogue= En çok undeade yakıştırırım, canibalize sayesinde hızlı kasılıp, will of forsaken sayesinde pvpde priest ve warlocklara karşı daha etkili olabilir ki roguesan asıl hedefin herzaman casterlar. Shadowmelti çok kullanışlı bulmasamda n.elf assas/sub gidecek roguelar için iyi bi tercih.

Hunter= Attack speed arttıran ırksalın çalıştığından emin değilim ama çalışıyosa tabiki marksman hunter için troll, bow skilline verdiği artı çalışıyor. Darf hunter rp yapmak isteyenler için güzel ama shadowmelt+aimed kombosu düşmanı hazırlıksız yakalamak için kullanışlı olduğundan hunter gibi dayanıksız ve düşmanı belli bir mesafede tutması gereken sınıfa iyi bir seçenek. Eğer petler tam olarak çalışsaydı pet dmgini arttıran ırksal için beast master huntera orcda düşünülebilirdi.

Mage= Arcane Torent ve ManaT. çok kullanışlı olsada mage için en iyi ırk gnome kesinlikle, araya kaynayıp alan çalışmak için biraz küçük olmak büyük avantaj :)

Warlock= Tabiki undead

Priest= Shadow için undead, holy için dwarf, grup pvplerinde healerlık yapmak isteyen dis ağırlıklı dayanıklı priestler için b.lef/dwarf/troll/n.elf farklı yeteneklere sahip.

Paladin= Retri b.elf, holy draenei, prot dwarf

Shaman= Enh için tabiki orc, resto için draenei. Resto ve elementaller için 2 saniyelik stun heal basabilmeni veya düşmanların arasından çıkmanı sağladığı için taurende seçilebilir.

Druid= Shadowmeltin ferala çok faydası olmasada resto ve balancelara savaş sırasında kolaylık sağlayabilir, feral druidler için taurenin %5 hpsi biraz daha cazip.

Benim fikrime göre en iyi kombinasyonlar Wt'nin son durumuna göre bunlar.
orc dan en iyi warrior olur axe + başlıyo bve dayanıklılığı fazla
hp fazlası olsada taurene göre warrior orc a daha çok yakışıyo bence :D

Edited by karatr

warlock-undead,gnome
priest-undead
warior-tauren,orc,dwarf
paladin-bloodelf, draenei,human
mage-human,bloodelf,gnome
rogue-nıghtelf
shaman-troll draenei hatta orc super oluyo
hunter-dwarf n.elf

bence..
Bence; tauren shaman , orc warior ,blood elf pala, undead warlock, troll roque, n.elf druid, gnom mage, dwarf hunter, human pri

en cok uyanlar bence bunlar :lol:
öyle ırkları birbirinden ayırcak cok cok ayırcak fzla bisi yok ama benm gözüme süper gözükenler wr mesela troll mage cok güzel duruyor female undead warioru da seviyorum ama gözdem tabiki night elf hunter :D
Aslında Sole Bır sey var Irkların Passive ozellıklerı neyı acmamız gerektıgını soyluyor aslında Mesela Humanlara ornek vereyım Sword Spec ,Mace Spec,%5 spirit var . BEnce Warrıor , Priest , Paladın Imba olur bu classlardan .. ...Gnomelerde
%5 ınt var Tam Casterlık ( Fakat Boylarından dolayı pek acan yok :lol: )Mage Warlock Cok ıyı gıder Gnomlardan :D
Vs vs ..
[quote name='SaLaDIN' post='122805' date='Jun 12 2007, 12:22 PM']Abi videolara resimlere bakarak bu işleri yaparsak ooooo.Bence ırkının özelliklerine göre ve oynamayı sevdiğin sınıfa göre bi şeyler ayarlamalısın.Mesela blood elf büyücü ırkı palada buna dahil undead warlock sadece tip var tabi bide korkmuyo.[/quote]

de get blood elf... <_<

:lol:

expansion paketi çıkacak filan diyorlardi.Çıkarsa yeni ırklar ne olacak merak ediyorum.Ama Draenei ile özdeşleştim ben.
Başka bi karakter pek düşünemiyorum.(nagalar gelirse fikrim değişebilir :D )Bi de druidim var onu da çok seviyorum.
Orj de oynasam en fazla 2 charım olurdu ..ya da 3..

bir de millet draenei ırkına göre talent ayrımı yapmiş..misal holy paladin gibi. gift of naaru kullanıyor diye Healer mi olmak zorunda? draenei paladin lerde + % 1 hit var mesela.bu da çok fazla olmasa da kullanışlı birşey.Retri olanlar için.

blood elflerde de silence ve mana tap bence kesinlikle caster olmaya özendiren bir racial ability.gerçi milleti susturup kafa göz dalmak da ilginç olsa gerek. :lol:

Ayrıca şunu da söyliyim en fazla ırksal avantaj blood elflerde olmasına rağmen wowda tek sevmediğim ırk olan blood elflerle char açmazdım.Japon konsol oyunlarındaki dandik çizimli dövüşçülere benziyor. <_<

Benim oynayacağim karakterle bütünleşmem lazım.Draenei ile de onu buldum.Hep o taurenin heybeti ve night elflerin gizemli havasının birleştiği bir ırk düşünürdüm.Bu da Draenei oldu. B)
  • 2 weeks later...
Gnome - Rogue derim üpper oluor :D intellect bi işinize yaramasa bile küçücük boyunuzla çok iş yapabilirsiniz... ayrıca speed reduce büyülerindende racial büyüsüyle çıkabilirsiniz :D BeNCe!
bence, female undead rogue.. :ch: :ba: görüntüsü bana her ne kadar hoş gelse de, gülme ve dans etmede daha kötüsü yok... tek kelimeyle rezalet ya. :lol:
Human:
spiritinin diğer ırklardan yüksek olması sayesinde en iyi priest human ırkındna çıkar
kılıç kullanmadaki ekstra yeteneği ile rogue yada warrior olarakda seçilebilir
Night Elf:
arttırılmış dodge şansı ve shadowmelt yetenekleri ile druid kaplan modunda oldukça işe yarar ayrıca hunter içinde oldukça işe yarar
starshards büyüsünü kullanmak istiyorsanız priestte olabilirsiniz
Dwarf:
Ya aslında bu ırkın ne işe yarıyacağını hala çözemedim :D ama warrior ve paladin olarak iş görüyor :)
Gnome:
intelligence seviyesinin yüksek olması sayesinde çok güzel mage yada warlock olur
Dranei:
Henüz Tanışmadım :)
ancak ırksal özellikleri bu ırkı bir priest, bir sahaman yada bir paladin olmas yönüne çekiyor gibi :)

Orc:
Stuna karşı olan dayanıklılığı, blood furry ve balta kullanma yetenekleri sayesinde çok iyi bir baltazar warrior olur
ayrıca petlerinin %5 fazla dmg vermesi neeniyle warlock yada hunter olarakta seçilebilir
Troll:
Berserking özelliği ile bence çok iyi bir rogue olur trollerden, ama warrior içinde iyidir tabi berserking :)
Undead:
Undead priestlerde ekstra bir büyü var adını bilmiyorum :P ama sırf ekstra büyüsü var diye int özürlüsü bir ırkta priest açmak çokda iyi olmaz bence :)
Cannibalize ve Will of the forsaken yetenekleri bence undeadları çok güzel warrior yapıyor ama tabi will of forsaken sayesinde avantajlı bir warlock ta olabilirsiniz.
Tauren:
Bu ırka ne versen yakışıyor ya :D
Shammy desen Shammy oluyor Warry desen Warry oluyor eh bide druidleri var tabi :D
Blood Elf:
Henüz tanışmadım bu ırkla ama TBC deki en yüksek int kapasitesine sahip ırkmış ayrıca ırksal özellikleri blood elfleri şahane mage yapıyor 2 adet silence büyüsü olan bir mage :D
aslında yetenekleri herhangi bir caster olması için yeterli ancak ben genede mage derim :)