Jump to content
Posted
Arkadaşlar ben uzun bir süredir.Bu oyunu oynamıorum.BTC ile gelen Blood Elf ve Draenei Türlerinin hangi Classlarla daha iyi olduklarını merka ettim ve diğer Classların hangi Türlerle Daha iyi olduğunu yazasanız sevinirim
Örn:
Rouge=>Night Elf
vs.
şimdiden Teşekkürler Bütün Cevap Yazanlara
  • Replies 84
  • Views 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

recial her zaman bir awantajdir ama sirf reciali icin char acmak da bana biraz sacma geliyor.mesela ud lerin o igrenc durus we yuruyuslerinden nefret ediyorum. sadece will of forsaken icin de hayatta ud acmam.belki de bu yuzden bglerde en cok ud kesmeyi sewiyorum :)
  • 4 weeks later...
Sadece görünüş için char açmak ta bana acaip geliyor. Bakış açısı işte ;)
Gnome Mage, Night Elf Warrior(Bkz: Swifty), dwarf Priest(no fear :) ), Human Rogue, Human Paladin,

Undead Mage, Troll rogue, Orc warrior, Tauren Shaman(warri de olur) Blood elf artiz +1
Undead-Death Knight :fb:
Night Elf-Druid
Tauren-Shaman
Orc-Warrior
Blood Elf-Warlock
Human-Priest/mage
Orc Shaman + Tier 0.5 ya da 2 iki elindede birer fist weapon. ırk-class-set uyumu daha iyi olan başka bi kombinasyon yok bu oyunda (bence)

=> yeni aklıma geldi. ayrıca bu yeni özgürleşmiş, shamanizme geri dönmüş horde görüntüsünüde destekliyo :P bide elemental oldumu tamamdır :D

Edited by Isandor

[quote name='Isandor' post='143482' date='Aug 10 2007, 15:05 PM']Orc Shaman + Tier 0.5 ya da 2 iki elindede birer fist weapon. ırk-class-set uyumu daha iyi olan başka bi kombinasyon yok bu oyunda (bence)[/quote]
katılıyorum orc shaman kasma hayalim vardı sanırım artık seneye orjde kasarım
Dwarf:
Ya aslında bu ırkın ne işe yarıyacağını hala çözemedim ama warrior ve paladin olarak iş görüyor
demis Electro.

Yanilmis.
Fear Ward özelligi oldugundan dolayı en kral priest Dwarf olur.Anti Warlock :)

Daha detaylı yazmak gerekirse:
-Rogue - Night Elf
-Warrior - Ork (Stun resist str ve racial rage özelligi) veya Tauren.
-Mage - Gnome ( %5 int )
-Warlock - Gnome ( %5 int gene )
-Beastmaster Hunter - Ork ( Pet damage increased )
-Marksman Hunter - Dwarf ( 5 gun skill.) (troll de de bow skill vardo yanlış hatırlamıyorsam.O zaman trollden de marksman olur.)
-Priest - Dedigim gibi dwarf.
-Paladin - Human ( mace skill güzel oluyor )
-Rogue için bir alternatif daha: Blood Elf. Her ne kdr bu ırkı sevmesem de, mana emen ve silence eden özellikleri gerçekten anti-caster.Zaten rogue da cloak of shadows var.(her ne kdr WT roguelarında olmasa da.)8 saniye bitiyor üstüne silence başliyor o bitiyor mana tap başlıyor:)
-Warlock için bir alternatif: Undead (Yanlış hatırlamıyorsam verdikleri shadow damage a bir miktar bonusları vardı.)
-Druid - Night Elf. (kedi formundayken güzel oluyor)
-Shaman - Açikçasi hiç bir ırkın shamana uygun oldugunu düşünmüyorum :D

Gelelim hiç bahsetmediğim Draenei lere.Gift of Naaru özelliği gayet kullanışlı.Kendini heallayan bir Warrior bence iyi iş çıkarır.Draenei ye Paladin güzel gitmiyor bence.Zaten Heal edebiliyorsun ne gerek var ki?:)

Tabi tüm bunlar power-play olarak düşünülüp yazılmış şeyler.Irk backgroundlarına karışırsak cok daha farklı şeyler çıkar.

Eğer racial abilitylerde yanılıyorsam düzeltmenizi rica ederim.(Undead in shadow damage a bonusu olup olmamasi veya troll ün bow skill bonusu gibi).
Undead her class a gıdıor abi HUmman bıde gerısı yalan...
sınıflar pek bişeye etki etmiyor (%2 crit ne ki :P ) yakışıyo mu ona bak sen

undead rogue
undead warlock
orc shaman
troll mage (illa ki erkek)
blood elf priest (dişi olması tercihim :D )
dwarf warrior
night elf dr00d
human loladin
Undead priest olucak!!! Bkz. Iréth :P (Devouring Plague, pvp de en yakın dostunuz olur :) )
Ne demek Blood Elf dalga mı geçiyosun sen arkadaşım!!!
shadow undead olur tabii ki
holy-pri bloodelf çok hoş bence
  • 3 weeks later...
ben neye bakıyorum biliyomusunuz :) gülceksiniz ama söylemeliyim galiba :P ben sadece human seçerim nadiren de dwarf nedenini sorarsanız hordelerin haritaları insanın içini karartıyor ally.lerinki öyle bir his yaratmıyor gayette normal günlük güneşlik haritaları war :D :D
[quote name='toIga' post='153743' date='Sep 7 2007, 02:49 AM']ben neye bakıyorum biliyomusunuz :) gülceksiniz ama söylemeliyim galiba :P ben sadece human seçerim nadiren de dwarf nedenini sorarsanız hordelerin haritaları insanın içini karartıyor ally.lerinki öyle bir his yaratmıyor gayette normal günlük güneşlik haritaları war :D :D[/quote]
bende de tam tersi ya ally mekanlarını sevmiyorum, tauren ve troll-orc mekanlarına aşığım mesela, b.elflerin orayı da sevmedim, undeadlerinki zaten karanlık, hangi ırkı açarsam açiym en geç level 5te durotara dönerim orda kasarım :D
bence gnome rogue güzel, bn olsam açmam ama en azndan stealthe girip çıktığı anlaşılmayan bi tür :D "kim vuruyo lan bana" dicek kadar sürede ölebiliyosunuz :P
  • 8 months later...
Bence en iyi class senin oynadıgın class dır hangi ırk tan oldugu fark etmez sonuçta sen iyiysen oda iyidr sen kötüsen oda kötüdür.
[quote name='AsHaMaN' post='194794' date='May 9 2008, 21:05 PM']Herkes Elf'e druid yakışıo demiş ama bence Feral gidecek biri için en iyi Druid Tauren'de olur.[/quote]

Taureni de gördük :P
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
ALLIANCE
Human:Warrior, Paladin, Rogue, Mage, Priest Ve Warlock.
Dwarf:Warrior, Paladin, Hunter, Rogue ve Priest.
Night Elf:Warrior, Hunter, Rogue, Druid ve Priest.
Gnome:Warrior, Rogue, Mage ve Warlock.
Draenei:Warrior, Paladin, Hunter, Shaman, Mage ve Priest.

HORDE
Orc:Warrior, Hunter, Shaman, Rogue ve Warlock.
Undead:Warrior, Rogue, Mage, Priest ve Warlock.
Tauren:Warrior, Hunter, Shaman ve Druid.
Troll:Warrior, Hunter, Shaman, Mage ve Priest.
Blood Elf:Paladin, Hunter, Rogue, Mage, Priest ve Warlock.
Orc- Shaman
Tauren-Wari
Troll-Hunter
Undead- Rogue ve Priest
Elf- Pala ve Warlock
[img]http://www.wturk.com/wt/imza/ub.php?name=Okitoki[/img]
[img]http://www.wturk.com/wt/imza/ub.php?name=Mikoc[/img]
[img]http://www.wturk.com/wt/imza/ub.php?name=Mikrop[/img]
druid tank sa tquren daha yakışıyo ve iyi gidiyo
ben gibi resto olcaksa taurene gitmes n.elf daha iyi :D
ally-dest lock gnome
ally-aff lock human