Jump to content
Posted
Evt arkadaşlar bana gelen bi habere göre proud (orcolog) yani oyundakı can düşmanım ezeli rakibim yakın bir zamanda sözlenecekmiş şimdiden herkezin huzurunda tebrik ediyorum. şuan forumlara girip göremez ama ben genede tebrik ettiğimi söleyeyim B) şuan söz lü olacam telaşıyla ne yapacağını şaşırmış durumdadır eminim :) İnşallah Yüce Allah tamammına erdirir. :)
( proud hemşerim bana kızacaksan lütfen bu sayfada belirtme, pm yoluyla ağzına geleni sayabilirsin :lol: )

Edited by nightwollf

Featured Replies

Evet doğru duyum almışsın hemşerim. Kısmet ise mayıs 20 de sözleniyorum. Telaş mı? Ahh ahh bir ben bir Allah bilir bunu siz hiç 2 elbise için 8 saat dolaşıpta ve karar veremediğiniz oldu mu? :) Ve sürekli olarak yemek davetleri obez oldum çıktım inanın ama sadece şunu söyliyeyim kesin kez Arnavut sevgili bulun :) Karnınız doyar
[quote name='Orcolog' post='15390' date='Apr 12 2006, 10:56 AM']Ve sürekli olarak yemek davetleri obez oldum çıktım[/quote]
Bu sözlerini RêN duymasın :P

Tebrikler proud.
Tebrik ederim proud çok sevindim...

Edited by SLaM

Tebrikler proud daha dur seni neler bekliyor 8 saat elbise :)

Sen asıl yuzuk-gelınlık-davetıye... neyse daha fazla stres yaratmıyım sana ..
Allah mesut mutlu saglıklı bır hayat verdın size...
Nişan ve düğünden yırttım ama uğraşılarım sonuç verdi ve ben kazandım. Yüzük olayı da tamam sadece çiçek ve çikolata da ufak bir pürüz var okadar :)

Edited by Orcolog

Hayırlı Olsun :)
  • Author
[quote name='Orcolog' post='15390' date='Apr 12 2006, 09:56 AM']Evet doğru duyum almışsın hemşerim. Kısmet ise mayıs 20 de sözleniyorum. Telaş mı? Ahh ahh bir ben bir Allah bilir bunu siz hiç 2 elbise için 8 saat dolaşıpta ve karar veremediğiniz oldu mu? :) Ve sürekli olarak yemek davetleri obez oldum çıktım inanın ama sadece şunu söyliyeyim kesin kez Arnavut sevgili bulun :) Karnınız doyar[/quote]
Hayırlısı hemşerim sevindim valla :)
Hemen başlama sende hemşerim dur belki kısmet olursa yengemiz de çok güzel yemekler yapacak sana sonra pişman olursun bak bende sölemesi :)

Edited by nightwollf

[quote name='Mr Alone' post='15392' date='Apr 12 2006, 11:01 AM']Bu sözlerini RêN duymasın :P
Tebrikler proud.[/quote]

Bak seen :) ReN'le alakalı birşey yokken bu laflarla ReN'e laf attın. Merak etme ben duyururum :D
Yenge Bizede Yemek. Bizide Yemege davet eder insallah :D Mutton chop Yapar artık :P Bu arada hayırlı olsun... Proud tebrikler

Edited by Berdush

Tebrikler kanka daha oncede tebrık etmıstım ama sımdı bırdaha edıyım :D

Sen Nisanlanıyordun dımı :P hehehhe

allah tamamına erdırsın. Mutlu saglıklı huzur dolu bır yasam dılegiyle.

Saygılar&Sevgıler
Her ne kadar fazla tanışıklık olmasa da senin adına sevindim allah devamını getirsin. En mutlu anlarınızı beraber yaşayın.
Darısı benim başıma dicem ama 18 olmadan anne-baba rızası gerekli :D
Tebrıkler abi daha oncede soylemıştım ama tekrar edelım :)

[quote name='Orcolog' post='15390' date='Apr 12 2006, 10:56 AM']ama sadece şunu söyliyeyim kesin kez Arnavut sevgili bulun :) Karnınız doyar[/quote]

dikkate alıcam :D
Tekrardan tebrikler proud :)