Jump to content
Posted
Evt arkadaşlar bana gelen bi habere göre proud (orcolog) yani oyundakı can düşmanım ezeli rakibim yakın bir zamanda sözlenecekmiş şimdiden herkezin huzurunda tebrik ediyorum. şuan forumlara girip göremez ama ben genede tebrik ettiğimi söleyeyim B) şuan söz lü olacam telaşıyla ne yapacağını şaşırmış durumdadır eminim :) İnşallah Yüce Allah tamammına erdirir. :)
( proud hemşerim bana kızacaksan lütfen bu sayfada belirtme, pm yoluyla ağzına geleni sayabilirsin :lol: )

Edited by nightwollf

Featured Replies

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlarım. Darısı başınıza İnşallah. Umarım sizde hayatınızın eşini bulursunuz.....
teprikler, ayakta alkışlıyorum. söz, nişan, evlilik falan zor işler. tek bir insan ömür boyu... Allah mesut etsin.
tebrikler, allah sabır versin(upps cenaze gibi oldu:)) allah mutluluklar versin, düğüne bizide davet et :) haha
[quote name='Tyrael' post='16805' date='Apr 20 2006, 01:37 AM']Hayırlısı olsun :)

Darısı Jadea ve benim başıma :P[/quote]

inşallah :D
  • 1 month later...
arkadaşlar kendisinin verdiği tarihe göre

bu gün Proud un söz günü. kendisi burda yoq ama tekrardan Hayırlı olsun diyelim.....