Posted June 1, 200718 yr Bana Rpg önerebilir misiniz?Manyak rpg açlığı oluştu bende son günlerde.(Daiblo,Baldur's gate,Icewind Dale-Neverwinter Nights,Planscape Torment,KotOR,Elder Scrolls,Lionhearth,Fallout,Dungeon Siege,Final Fantasy ve Might and Magic hariç) :ch:
June 4, 200718 yr şimdi Dinç arkadaşım sen zaten rpg oyunları konusunda ihtisas yapmışsın neredeyse o yüzden burada bizlerden fazlaca medet umma derim Yine de aklıma gelen bir iki tane daha ekleyeyim. Bir tanesi [b]Silver[/b]. Oldukça eski bir oyun ve sanırım sadece netten bulabilirsin artık. Atmosferi harika ve grafikleri de zamanına göre (98 di sanırım)çok iyi. Elle çizilmiş arkaplanlar üzerineydi ve oldukça hoş gözüküyordu. Bulabilirsen dene bence... Bu da çok eskidir ancak rpglerin babası olma özelliğin taşır [b]Daggerfall[/b] var bir de. Sınırsız dünya olayı ilk defa orada kullanılmıştı. Birde aklıma [b]Hexen[/b] geldi. Rpg değil ama hikaye olarak, tad olarak benzer bir oyun. Bu da eski tabii söylememe gerek yok
June 5, 200718 yr Author [quote name='Shevarash' post='120819' date='Jun 5 2007, 02:02 AM']şimdi Dinç arkadaşım sen zaten rpg oyunları konusunda ihtisas yapmışsın neredeyse o yüzden burada bizlerden fazlaca medet umma derim Yine de aklıma gelen bir iki tane daha ekleyeyim. Bir tanesi [b]Silver[/b]. Oldukça eski bir oyun ve sanırım sadece netten bulabilirsin artık. Atmosferi harika ve grafikleri de zamanına göre (98 di sanırım)çok iyi. Elle çizilmiş arkaplanlar üzerineydi ve oldukça hoş gözüküyordu. Bulabilirsen dene bence... Bu da çok eskidir ancak rpglerin babası olma özelliğin taşır [b]Daggerfall[/b] var bir de. Sınırsız dünya olayı ilk defa orada kullanılmıştı. Birde aklıma [b]Hexen[/b] geldi. Rpg değil ama hikaye olarak, tad olarak benzer bir oyun. Bu da eski tabii söylememe gerek yok [/quote] Silver'ı buldum indiriyorum şu an öbür oyunlara da bakarım.Teşekkürler.
June 5, 200718 yr oblivion da sıkar beaa oyna oyna bir yere kadar sabırlı olursan capcom yaz sonun bir bomba patlacakmıs oyun dünyasında saglam bir hikaye ve kurgu ile naasıl birşey olacağı hakkında açıklama yapmadılar ama resident evil 4 deki demo daki action ı kontrol etme olayı güzeldi
June 5, 200718 yr Author Sanırım playstation 2 alma zamanı geldi.Mükemmel rpgler var sadece ps2 için yapılmış.Özellikle animelere yapılmış oyunlar için almaya değer.(action-rpgler,normal rpglerin yerini tutmasa da idare ederler .Hem 2 kişilik rpgler de var playstationda.Yanıma birini bulup onlarıda bitiririm)
June 5, 200718 yr evet oyunlar guzel,ama sadece sitelerdeki resimleriyle yetiniorum 128mb ekran karti hic bi guzel oyunu kaldirmio ah ahh zamaninda diablo gibi ekran karti istemeyen oyunlar oynardik ama simdi sadece resimlerine bakiorz
June 5, 200718 yr Author Benim yazdığım oyunların çoğu az sistem istiyor.Hatta Baldur's Gate'i ilk pentium 133 pc de oynamıştım.