Ya geçen Yusuf'un enumar ın açtığı başlıkdaki cevabından öğrendim sanırım yeni genel bir spel güncellemesi yapılmış güzel olmuş bazı şeyler düzelmiş özellikler warrior ler için süper olmuş ( Second Wind çalışıyo)..Fakat benim için hiçde iyi diil sinir oldum adamlara vuramıyorum..2 kidneyden biri dodge miss resist yada atmıyo işte öle böyle gouge yi hiç atamıyorum öle bi skill im yok artık Rupture desen RUPTURE dodge geçer mi ya ???
Pala adlı rogue benim full hp mi aldı üzerimde evasion varken ben adama 1 tane vuramadım herşey dodge ( onun üzerinde evasion bile yoktu)yanlış anlamayın palaya bugcu demek istemiyorum bugcu olan yeni spell güncellemesi Lütfen bi yetkili açıklama yapsın düzelicek felan bi ümit versin sinir oldum..
Pala adlı rogue benim full hp mi aldı üzerimde evasion varken ben adama 1 tane vuramadım herşey dodge ( onun üzerinde evasion bile yoktu)yanlış anlamayın palaya bugcu demek istemiyorum bugcu olan yeni spell güncellemesi Lütfen bi yetkili açıklama yapsın düzelicek felan bi ümit versin sinir oldum..