Jump to content
Posted
Ya geçen Yusuf'un enumar ın açtığı başlıkdaki cevabından öğrendim sanırım yeni genel bir spel güncellemesi yapılmış güzel olmuş bazı şeyler düzelmiş özellikler warrior ler için süper olmuş ( Second Wind çalışıyo)..Fakat benim için hiçde iyi diil sinir oldum adamlara vuramıyorum..2 kidneyden biri dodge miss resist yada atmıyo işte öle böyle gouge yi hiç atamıyorum öle bi skill im yok artık Rupture desen RUPTURE dodge geçer mi ya ???

Pala adlı rogue benim full hp mi aldı üzerimde evasion varken ben adama 1 tane vuramadım herşey dodge ( onun üzerinde evasion bile yoktu)yanlış anlamayın palaya bugcu demek istemiyorum bugcu olan yeni spell güncellemesi Lütfen bi yetkili açıklama yapsın düzelicek felan bi ümit versin sinir oldum..

Featured Replies

bu yeni düzenlemelerle beraber hit rating in önemi ortaya çıktı.ne kadar ekmek o kadar köfte
[quote name='sansi' post='224499' date='Nov 29 2008, 21:06 PM']bu yeni düzenlemelerle beraber hit rating in önemi ortaya çıktı.ne kadar ekmek o kadar köfte[/quote]
güzel ;)
[quote name='Jenjena' post='224497' date='Nov 29 2008, 20:58 PM']bu yeni duzenlemeyle gelen olay şu ki artık skilli vuruslarınızda miss dodge war.bunun ayarrı dengesiz midir bilmem ama yazdıklarının nedeni o.[/quote]
kaç kere maim,bash ,charge im işlemedi bi bilseniz..
adama maim çekdim block dedi ayı oldum stun vurdum parry dedi.. ve bu adam rogue .. !!

hasar vermeyen skillerde NASI DODGE BLOCK PARRY oluyor biri bana açıklarsa sevinicem..
[quote name='Deftclaw' post='224517' date='Nov 30 2008, 00:56 AM']adama maim çekdim block dedi ayı oldum stun vurdum parry dedi.. ve bu adam rogue .. !!

hasar vermeyen skillerde NASI DODGE BLOCK PARRY oluyor biri bana açıklarsa sevinicem..[/quote]
stunın parry olması normal..maimide resistleyebılır ama blocklaması ılgınc olmus rogueun
cok fazla miss dodg parry yiyo olabilirsiniz belki ama bi rogue nun block laması bu sistem den ayrı bir şey onu yanlıs yazmıs yada karsında warı wardıda onu rogue gormus olma olasılığın war mı?
Gözlük kullanıyorum ama gözlerim o kadar kötü değil inan ...

Zaten anormal olan şey adama ilk maim atmamla block demesi oldu..(block yüzdesinin üzerine gelin orda ne kadar hasarı blocklayabileceği yazar...)Ondan sonra ayı olup stun deneyince parry demesiyle ayrı bi dumur oldum.. dry.gif Roguelar talent vermediği sürece % 5 dısında parry si yok diye biliyorum??

Kesinlikle algoritmada sorun var.Rip bile atarken block parry vs..ben 30enerji harciycam .. üstelik dot skili için?? ve dodge geçecek...

Crusader strike i miss geçen bi palanın yaşayabileceği şeyi düşünsenize..yada tam heal atacakken stun atması gerekiyor stun dodge geçdi???

Dodge parry ve block VURUşLARI engellemek veya kaçınmak içindir...Stun ,incapacitate gibi cc leri etkilemez.Öyle olsaydi mageler de def kasardı... dry.gif

Benim bildiğim skiller için yani non-damage CC olan büyüler için 3 kuralı vardır.Onun dısında Stunların miss geçebilmesi gibi bişiy olamaz..Olmamalı..Zaten Feral ın bi stun bi incap. var.. o da parry/block/dodge geçerse oynamayalım biz? KAldı ki karşıdaki gelen adam rog.. evasion açmamıs bisi açmamıs.. dry.gif

Kötü niyetli olmak istemiyorum ama şartlar beni öyle düşünmeye zorluyor..

Edited by Deftclaw

ya bi şaman olarak stormun bosa gıttıgıı gormek beni cok kotu etkıledı.bırakın pvp de gunluk qlarda bıle zorlanır oldum. zaten fazla kalkmıyo wındfuryler.kalkanda block parry dodge gecınce:elin ayagın kesılıyo oynamaktan :D şimdi scryers bankın onunde dans show yapıyorum.baskada bişi gelmiyo elimden :)
  • Author
Peki rupture nin dodge geçmesi ne kadar mantıklı sorabilirmiyim?? bu warrior ün Deep Wond unun dodge geçmesi gibi bişi 2 si aynı şey kanama..
Ferocious bite dodge geçer anlarım.. maul dodge geçer anlarım..
(O gün wsg de mage in birine maim atmıstım dodge geçmişti oha filan olmuştum.Ondan sonra bu 2. dumur olay)

Bugün deneme yapdım ... üstüste 4 kere maim dodge geçdi lvl 62 moblara..
dahada bu sistemin mantıklı oldugunu söylüyorsanız dicek lafım yok size..
[quote name='woldemort46' post='224699' date='Nov 30 2008, 16:14 PM']Peki rupture nin dodge geçmesi ne kadar mantıklı sorabilirmiyim?? bu warrior ün Deep Wond unun dodge geçmesi gibi bişi 2 si aynı şey kanama..[/quote]
2 si aynı şey diyosan sana yuh diyorym ben sadece :lol:
o skill dodge gecer ayrıca dodge gecmesini istemiyosan expertise kasıcaksın
Stun vb. cc etkileri resistlenirdi misslemezdi fakat iki patch önce spell dmgler de resist yerine misslemeye başladı. Frostbolt da resistlenmiyor, missliyor doğal olarak charge vs. resistleri de miss oldu. şuanki versionda aslında böyle değil, bir sonraki patchde gelecek bunlar ama yeni spell düzenlemesi o patche ait sanırım. Yazan dodge parry blocklara pek takılmayın, muhtemelen yanlış yazıyordur. Oran nekadar doğru bilmiyorum ama orjinalde 3 büyümden biri kesin miss görüyor, aynı şekilde karşımdakiler de. Stun charm resist olayı biraz değişti, artık % resist değeri veren talent ya da racial de kalmadı zaten. şuan bu özellikler stundan % bilmemkaç erken çıkmanızı sağlıyor, resistlemenizi değil. Doğal olarak da abilitylerin tümüne normal vuruş ve spell gibi miss şansı eklendi.

Edited by Canbass

evet düzenlemede hata var aynıları bana wsgde nigt elfle kapışırken oldu adam beni azureye olanın aynını yaptı full hpmi 1k canla kesti ne atarsam dodge geçiyo gouge rupture ne atarsam bi düzeltin spet atıyom taş gibi kalıyo 1 -1.5 sn işey yapamıyom
roq yarıyan sadece degişiklik drodların armor düşürmesinde clockla gitmiyodu o başka herşey bozulmuş roq çok kötü olmuş bi bi düztin erittigim adamlar beni kesiyo böle şey olmaz oynamaktan sıkılıyo adam
lvl 64 moba arkasından shred vurdum dodge dedi ya yok böle bi olay :D
@deftclaw
basına gelen her mıssı yazıyosun bence.

ki orcların racıalı neydı%bılmem kac stun ve fear resıst...bu varken stun resıstlenemez demesın kımse sımdı...
  • Author
[quote]2 si aynı şey diyosan sana yuh diyorym ben sadece
o skill dodge gecer ayrıca dodge gecmesini istemiyosan expertise kasıcaksın[/quote]

Cynora kaç kez orjinalde rogue oynadın ki?? + 2 side aynı şey evet 2 side kanama ve cloak dispel gibi şeylerle silinmez..Tek farkları birini atmak için ayrı bi skill gerekiyo diğeri ise critlediğince %90 ihtimalleydi sanırım adamın üzerine gidiyo bu Deadly Poison un Dodge geçmesi kadar mantıksız emin ol..Rupture miss geçer ama dodge geçmez.. + PVP de Hit rating Ve Expertise nin o kadar önemli olmadığınıda belirtmek isterim :)
[quote name='Amondil' post='224730' date='Nov 30 2008, 21:53 PM']@deftclaw
basına gelen her mıssı yazıyosun bence.

ki orcların racıalı neydı%bılmem kac stun ve fear resıst...bu varken stun resıstlenemez demesın kımse sımdı...[/quote]
Arkadan yapılan vuruşlar dodge,parry,block edilemez.Bunun tam çalışmadığını göstermek için söyledim.