Jump to content
Posted
Ünlü oyuncu Özge Özberk, geçtiğimiz saatlerde katıldığı Habertürk'te yayınlanan Kısa Devre programında ilgi alanları üzerine açılan konu üzerine bilgisayar oyunları ve kendisinin World of Warcraft bağımlılığı hakkında konuştu. Oyuncu, oyundaki rumuzunu vermek istemezken oyunun ne kadar eğlenceli ve dünya çapında ne kadar yayılmış olduğu hakkında bilgiler verdi. Özge Özberk, oynadığı ilk video oyunlarından birisinin WoW olduğundan, oyunda 80. seviyeye ulaştığından, Mage karakterle oynadığından ve WoW: Wrath of the Lich King için geçtiğimiz haftalarda satıcılar önünde oluşan kuyruklardan da bahsederken programın sunucularından Mor ve Ötesi solisti Harun Tekin de FM oynadığını ve oyunun içeriğini anlattı.

Görüyoruz ki ülkemizde büyük bir çoğunluk oyunlar ile iç içe durumda. Bu tarz söyleşi programlarında bile oyunlardan bahsedildiğini duymak Türk oyuncu kitlesinin ne kadar genişlediğini kanıtlıyor. Televizyon programlarında oyunlardan daha fazla bahsedildiğini ve oyun temalı yeni TV programlarının başladığını görmeyi umut ediyoruz.

Edit: Alıntı.

Featured Replies

Yok abi orjinale geçip ordan hatun bulup evlencem ben :D asddsa(lol)
Ben bu yorumun üstüne şapka cıkarırım :ca:

anlayan anladı :ag:

[quote][wolfunderteam] - 22 Aralık 2008 Pazartesi 02:02
[BadCreaTure]
çuvalla parası olan insanları evinde playstation oynadığına gerçekten kendinizi inandırıyorsanız sorun yok...

Playstation, Xbox, Wii, Pc... herneyse bunları fakirler mi oynar yani phhh. İnsanın video oyunu oynaması eğlenmesi gayet doğal bi ihtiyaçtır. Cem yılmazın dediği gibi sen onları buzlu badem, süt banyosu falan mı sanıyosun.[/quote]
özge özberk aslında wt dede oynadığını ve karakterinin adını vermek istemediğini söylesede
bir blood elf e benzer hareketler yaptığı,farkında olmadan haruna /rude çektiğide gözlendi..
kim bilir aramızda daha kimler var..mesela enumar'ın bir tv yıldızı olduğunu zagas'ın milli halterci,enriqe nin balet ve saturna'nın kameralarla haşır neşir oldugunu bilmeyenler çoktur.
[quote name='Deftclaw' post='226270' date='Dec 22 2008, 22:20 PM']Yok abi orjinale geçip ordan hatun bulup evlencem ben :D asddsa(lol)[/quote]

Yok kuzen ben buldum wow'a başlatsam yengeni?? :lol:
Tamam mage artık ünlülerin gözdesi olmus bırakıyorum.. :)
[quote]özge özberk aslında wt dede oynadığını ve karakterinin adını vermek istemediğini söylesede
bir blood elf e benzer hareketler yaptığı,farkında olmadan haruna /rude çektiğide gözlendi..
kim bilir aramızda daha kimler var..mesela enumar'ın bir tv yıldızı olduğunu zagas'ın milli halterci,enriqe nin balet ve saturna'nın kameralarla haşır neşir oldugunu bilmeyenler çoktur[/quote]

Bende ünlü bi artist im ve wow oynuyorum itiraf ediyorum ama bunca zaman rogue oynayıp stealth de gezdiğim için Paparazileriniz beni yakalaymaz :P
[quote name='woldemort46' post='226299' date='Dec 23 2008, 16:29 PM']Bende ünlü bi artist im ve wow oynuyorum itiraf ediyorum ama bunca zaman rogue oynayıp stealth de gezdiğim için Paparazileriniz beni yakalaymaz :P[/quote]

:ep:
  • 2 months later...
[quote name='Pegasus' post='236370' date='Feb 28 2009, 12:47 PM']wowcunun sevgilisi neden olmaz kendimi bi an polat alemdar zannettim :D[/quote]
^^ bu özge nin wow oynaması bnm wow u bırakma nedenim olabilir ıyk ya :P
  • 1 month later...
[color="#FF0000"][font="Comic Sans MS"][b]:) Wow cu adamın sevgilisi olmaz :) Ya wow ya Aşk :P Ama ben ıkısını bır yerde götürmeyi başardım ve nişanlımı wowcu yaptım :D Taaa 1.8 zamanlarından bu yana hem wow hemde nişanlım hep birlikteyiz :) Biz buyuk bır aileyiz :P[/b][/font][/color]
[quote name='Athenaa' post='244093' date='Apr 11 2009, 12:49 PM'][color="#FF0000"][font="Comic Sans MS"][b]:) Wow cu adamın sevgilisi olmaz :) Ya wow ya Aşk :P Ama ben ıkısını bır yerde götürmeyi başardım ve nişanlımı wowcu yaptım :D Taaa 1.8 zamanlarından bu yana hem wow hemde nişanlım hep birlikteyiz :) Biz buyuk bır aileyiz :P[/b][/font][/color][/quote]
işte mutlu bir aile daha :P
Yok canım neden olmasın benım orjde ki guild masterım guıld masterın kocası ve ıkı oglu oynuodu. 4kişilik aile evde 4 pc sabahlar olmasın :D
[quote name='Hitsugaya' post='244801' date='Apr 16 2009, 01:03 AM']Yok canım neden olmasın benım orjde ki guild masterım guıld masterın kocası ve ıkı oglu oynuodu. 4kişilik aile evde 4 pc sabahlar olmasın :D[/quote]

Aile ce 4 kişi masaları kurmuşlardır Eve. Baba Oğlunun kafasına vurur len Heal versene :)
[quote name='lord_fethi' post='244802' date='Apr 16 2009, 01:14 AM']Aile ce 4 kişi masaları kurmuşlardır Eve. Baba Oğlunun kafasına vurur len Heal versene :)[/quote]
Yrldm :D
[quote name='Deftclaw' post='226270' date='Dec 22 2008, 23:20 PM']Yok abi orjinale geçip ordan hatun bulup evlencem ben :D asddsa(lol)[/quote]

enver açkalırsınız len :D karı koca druid :P (resto + feral) :D:D
şahan Gökbakar da wowcuymus.shaman charı varmıs.hatta Recep İvedik ile wow ile ilgli bi skecimsi bisi de yapmıs :)