Jump to content
Posted
Başlık basit , oyun-içi bir anınızı anlatın , ally&horde çekişmesi içeriyosa karşı tarafın ismini vermeyin kavga cıkmasın^^(bnm hikayem gibi)

Valla baya bi zaman önce ağustos-eylül civarıydı sanırım , kardeşim charını yeni kasıyodu 3x falandı , yine kendi levellerinde bi ally ı stv de üst üste öldürünce asıl charı bunu tehtid etmiş , bana söyledi. Nese "git öldür ben invis beklicem saldırıcam" dedim tekrar gitti stv de dengi olan alt char ı öldürdü biz yaklasık bi 10dk , o adamı öldürdüğü yerde ben ise çalıların arkasında invis olarak bekledik^^ Nese adam geldi kardşime daldı %10-20 canı kala ben devreye girdim ve arkadası daha durumun ne oldugunu anlayamadan öldürdüm. nese bu arkadası kalkar kalkmaz 2-3 defa öldürdüm(canını doldurmasına bile müsade etmedim ne itlik etmişim o da ayrı konu:D) nese bi arkadaşı geldi 2 sini kardeşimle öldürdük 1.5horde vs 1.5 ally(tekinin canı yarıdaydı) nese böyle gitti bi süre(bu arada da SW duskwood ve stv yi who listten takip ediyorum) baktım bi arkadaşları daha geliyo , ben de bi arkadasımı cagırdım 2.5hordevs3ally kapıstık(dogduklarında yakalayamadım kactılar:D) yendik sonra tekrar who lsit e bakarken bir de ne göreyim 6 veya 7(bilmiyorum o an öyle tırsmıstımki sayıyı hatırlamıyorum) kardeşime "ben gidiyorum ya cılkı cıktı(tıraşşş)" dedim ve kaçtık ordan , bi yarım saat sonra "STV'de savaş cıktı gelsenize" tarzı w lar almaya basladık. Ama ama en bomba olan yaklasık 600 honor kasmıs olan kardeşimin yüzündeki ifadeydi :D

Featured Replies

Benim en cok unutamadığım 8 ayda mage mi lv 60 yaptığımda Gm lerde dahil ufak bi parti kurduklarıydı benim icin. lvl 1 char acıp TiryakiBiziDiscoya götür sesleri idi
charlarıda aynı isimdeydi.
Bide her toplu kapışmalarda keçi gibi 1hord a kitlenip sürekli kuzu yapıyordum. 1.8 ve 2.1 de iken toplu kapışmalarda ally kazansın diye en güclülerini; Kelleci-illetalis-Martalos-nomak-bull 2-3 tane poly yapabiliyordum önümde kuzu gibi bekliyolardı sürekli .uyuz olmuşlardı bana :D

Edited by Dunes

ben de geçen günlerin birinde orjinalde kasıyordum. daha ben 78 level warlocktum. 5-6 tane mobu birden kesecektim.. Toplu kesim olsun diye fel guardı tank diye önden yolladım.. fel guard agroları alınca tüm moblara attım Seed of Corruption ı. tam o sırada oradan geçen 2 tane aynı level ally bana saldırdı.. seedler patladı allyler öldü :D
Tam oyun içi sayılmaz ama yinede bir şey yazmak istiyorum :)

Orjinaldeki guildimizin ankarada toplantısı vardı.. Yaklasık 15 kişi toplanıp cogu zaman gittiğimiz cafeye gitmiştik.. Muhabbet tam gaz ilerlerken garson elinde telefonla geldi ve Sepsis kim burda dedi..

(Sepsis Undead Mage, Guildin officerı ve oyundakı nicki Sepsis)

Telefonu eline alan arkadasım hiç bozmadan; "Nee!! Ah daki copper fiyatları düşmüşmü? Çek onları ah dan çekkkk, koy şimdi netherweave clothları çak 30g dan.." Tabi bütün masaca iptaldik, noluyor diye soyle bır baktık :)

Olay sonradan patladı ve yeri bulmaya calısan birisi cafeyi aramıstı ve sepsis in ismini bilmediği için garsona bu ısımle bulabilirmisiniz demişti..

Sepsisin borsa vari hareketleri de yaklasık yarım saatlik bir kahkaha fırtınasına yol acmıstı :)
[quote name='Naleil ' post='228678' date='Jan 11 2009, 18:57 PM']Tam oyun içi sayılmaz ama yinede bir şey yazmak istiyorum :)

Orjinaldeki guildimizin ankarada toplantısı vardı.. Yaklasık 15 kişi toplanıp cogu zaman gittiğimiz cafeye gitmiştik.. Muhabbet tam gaz ilerlerken garson elinde telefonla geldi ve Sepsis kim burda dedi..

Telefonu eline alan arkadasım hiç bozmadan; "Nee!! Ah daki copper fiyatları düşmüşmü? Çek onları ah dan çekkkk, koy şimdi netherweave clothları çak 30g dan.." Tabi bütün masaca iptaldik, noluyor diye soyle bır baktık :)

Olay sonradan patladı ve yeri bulmaya calısan birisi cafeyi aramıstı ve sepsis in ismini bilmediği için garsona bu ısımle bulabilirmisiniz demişti..

Sepsisin borsa vari hareketleri de yaklasık yarım saatlik bir kahkaha fırtınasına yol acmıstı :)[/quote]

muhahahaah yarıldım okurkan gülmekten öldüm
o kadar cok güldüm ki sandalyeden düştüm :D
hala gülüyorum yok böle bisi hahahahah :D:D:D:D:D:D:D:

hahahaha
WT de pek pvp anısı yaşayamadım çünki o zamanlar bilgisayarım pvp yapmaya müsait deildi :D

1.8 zamanında bwl yaparken broodlord lashlayer kesmiştik ve tek eksik olan itemim düşmüştü tamda item bana lazım deyip alacakken klavye bozuldu ve tuşlar basmadı millet sordu sürekli demon lazımmı item diye seste çıkaramadık itemi başkası almıştı :D
Stv de alt charımla lvl kasıordum.lvl 40ım paladinle..lvl 45 bi hunter dadandıydı.. Bam güm dalıyor.. Balon malon hakketire paso kovalıyor..No yazıp duruordum bu hiç.. kovaladıydı kestiydi...
Neyse bi şekilde kakdım filan..Sonra baqdım yine buldu bu stun filan ıııh...Kesti...Sonra melekten kakdım..
Asıl charla girdim :=) prowlda geziyordum.. Adamı buldum ...
bir kestim..
birdaha
sonra birdaha .. sonra birdaha...
Ta ki oyundan çıkana kadar :)

Sonra melekten kakdı bu bir ara..Bi baqdım who listte 2 tane lvl 70 geldi..Bende arkadaşı çağırdım bahayi.. bir de rogue ark vardı..Çağırdım 2 si de geldi kuşla.

Sonra biz tekrar kesince (baskın yapim derken basılınca..)bunlar oyundan çıkdı.Bi bakdım biri slm filan yazıyor.Muhabbet başladı..Dedi sen niye bana dalıyorsun lvl 70 sin diye..Seni kesemem adil değil filan diyor..

Bende sen dalarken adilmiydi dedim.En nefret ettiğim şey üst levelların birini ganklemesidir dedim.Bu duyguyu yaşa istedim diye..
Sonra yellden geçdiydi Bu adam bana dalıyor aramızda bu kadar level var filan diye..Tabi garibim horde olunca herkez keser tabi filan dedi..Bende açıklama yapdım sen gelip 5 level altın adama dalarsan bende görürsem affetmem bu kadar basit diye.
Sonra bişiler whispledi bu yarı tehdit eder gibi filan..Adını aldım dikkatli oyna filan dedim..Bu oyundan çıkdı baya bi süre de girmedi :)
Wt gibi ortamda yapdığı şeyin unutulacağını sandı :) Bu kada az oyuncunun olduğu yerde..
Düşük level charımı kesen kişinin intikamını almadığım çok azdır.Çünkü çoğu zaman level farkı oluyor.Gank sevmem.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir başka anım ise aklıma gelen(unutulmazlardan..)Horde iken.Çok ama çok kısa bir süre horde oynamama rağmen bir stv baskınını unutmuyorum.(bc çıkmadan önce ..versiyon kaçdı işte siz düşünün..)
Teee dere tepe bütün haritayi yürüyerek gezdikden sonra (lvl 33 de tanarise kadar gitmiştim :P )zeplini öğrenip undercity->orgrimmar ->sonra stv ye gitmem...Ve orda ilk defa n.elf druid görmem di...

Stv kapısından çıkar çıkmaz pestil olmuştum.O kadar şaşkın ve hayran kalmıştım ki..N.elf druid böyle mavi bordo arası postunun birden görünmezlikden cıkıp vurması o an tarihi bi olay sayılırdı benim için..Sonra rogue lar hunterlar ve gerilerden gelen bi paladin vardi.Human. O an oyunu çok az bilen birine göre ,bana paladin oyun içinde tanrı gibi gelmişti :D (lvl 60 a göre düşünün..)
Gromgol kampda ilk ölen horde olmamla beraber yardım çağırmıştım.oraya ilk gelenlerden biri Allen adlı bir Tauren paladindi.Az bi muhabbetimiz vardi ama o beni hatırlamaz.Abi baskın var koş dememle anında yetişmişti.Yaklaşık bi 5 dakika içerisinde stv resmen komando savaşı gibi eğlenceli bi hal almıştı ağaçların arkasından gizli gizli ok atan hunterlar mageler..ortalıgı yıkan warriorlar paladinler.. Ortalık ışıl ışıl olmuştu.Oyunda ilk defa kalabalık bir savaş gören ben mest olmuştum.O zamandan beri düşünüyorum da eskiler haklı ..Wt Bc öncesi çok daha cıvıl cıvıldı.. Gidenin yeri doldurulamıyor eskisi gibi..

Edited by Deftclaw

Hikayeler Çok hoş bide ben yazam

şu kısa wow hayatımda (2.5 yıl ) oyunda ilk actgım class Blood Elf -Retri paladin (blood elf cok class gözükmüştü ama sonra bi baktım herkez blood elf acıyo) neyse ben bu paladini 66 lvl yaptım zorla güçlüklerle felan sonra bi kuş öldürme görevi vardı kuzu kuzu görevi yapıyodum arkamı da görmüyodum kuşları kesiyodum 2-3 tane kalmışken arkamdan biri judgement attı arkama bi baktım 69 lvl human paladin gidyim belki keserim dedim Ama bekledgim gibi olmadı adam beni yere serdi biraz dayandım ama balonla manada bir yere kdar neyse bu adam beni 2 de 1 kesip durdu tabi ben bunun altında kalırmıyım :D guilddim çok saglamdı guilde olayı anlattım içinden biri (isim vermiyorum ) Tmm ben geliyorum dedi bu geldi adamı seri seri kesti adamda bunun altında kalmadı biz 2 paladin onlar 1 warior 1 paladin oldular biz yine kestik sonra biraz daha sayıları arttı onlarınki arttıkca bizde cagırmaya başladık 30 dk sonra dademin görev yaptgım yer savaş alanına dönmüştü işin komik tarafı ordaki çogu kişi neden orda savaştıgmızı bile bilmiyordu sadece bi arkadaşı surda savaş var dedi oda geldi
Server a yes gelene kadar orda savaşıldı buda bnm anım :)
[quote name='Deftclaw' post='228687' date='Jan 11 2009, 22:26 PM']Stv de alt charımla lvl kasıordum.lvl 40ım paladinle..lvl 45 bi hunter dadandıydı.. Bam güm dalıyor.. Balon malon hakketire paso kovalıyor..No yazıp duruordum bu hiç.. kovaladıydı kestiydi...
Neyse bi şekilde kakdım filan..Sonra baqdım yine buldu bu stun filan ıııh...Kesti...Sonra melekten kakdım..
Asıl charla girdim :=) prowlda geziyordum.. Adamı buldum ...
bir kestim..
birdaha
sonra birdaha .. sonra birdaha...
Ta ki oyundan çıkana kadar :)

Sonra melekten kakdı bu bir ara..Bi baqdım who listte 2 tane lvl 70 geldi..Bende arkadaşı çağırdım bahayi.. bir de rogue ark vardı..Çağırdım 2 si de geldi kuşla.

Sonra biz tekrar kesince (baskın yapim derken basılınca..)bunlar oyundan çıkdı.Bi bakdım biri slm filan yazıyor.Muhabbet başladı..Dedi sen niye bana dalıyorsun lvl 70 sin diye..Seni kesemem adil değil filan diyor..

Bende sen dalarken adilmiydi dedim.En nefret ettiğim şey üst levelların birini ganklemesidir dedim.Bu duyguyu yaşa istedim diye..
Sonra yellden geçdiydi Bu adam bana dalıyor aramızda bu kadar level var filan diye..Tabi garibim horde olunca herkez keser tabi filan dedi..Bende açıklama yapdım sen gelip 5 level altın adama dalarsan bende görürsem affetmem bu kadar basit diye.
Sonra bişiler whispledi bu yarı tehdit eder gibi filan..Adını aldım dikkatli oyna filan dedim..Bu oyundan çıkdı baya bi süre de girmedi :)
Wt gibi ortamda yapdığı şeyin unutulacağını sandı :) Bu kada az oyuncunun olduğu yerde..
Düşük level charımı kesen kişinin intikamını almadığım çok azdır.Çünkü çoğu zaman level farkı oluyor.Gank sevmem.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir başka anım ise aklıma gelen(unutulmazlardan..)Horde iken.Çok ama çok kısa bir süre horde oynamama rağmen bir stv baskınını unutmuyorum.(bc çıkmadan önce ..versiyon kaçdı işte siz düşünün..)
Teee dere tepe bütün haritayi yürüyerek gezdikden sonra (lvl 33 de tanarise kadar gitmiştim :P )zeplini öğrenip undercity->orgrimmar ->sonra stv ye gitmem...Ve orda ilk defa n.elf druid görmem di...

Stv kapısından çıkar çıkmaz pestil olmuştum.O kadar şaşkın ve hayran kalmıştım ki..N.elf druid böyle mavi bordo arası postunun birden görünmezlikden cıkıp vurması o an tarihi bi olay sayılırdı benim için..Sonra rogue lar hunterlar ve gerilerden gelen bi paladin vardi.Human. O an oyunu çok az bilen birine göre ,bana paladin oyun içinde tanrı gibi gelmişti :D (lvl 60 a göre düşünün..)
Gromgol kampda ilk ölen horde olmamla beraber yardım çağırmıştım.oraya ilk gelenlerden biri Allen adlı bir Tauren paladindi.Az bi muhabbetimiz vardi ama o beni hatırlamaz.Abi baskın var koş dememle anında yetişmişti.Yaklaşık bi 5 dakika içerisinde stv resmen komando savaşı gibi eğlenceli bi hal almıştı ağaçların arkasından gizli gizli ok atan hunterlar mageler..ortalıgı yıkan warriorlar paladinler.. Ortalık ışıl ışıl olmuştu.Oyunda ilk defa kalabalık bir savaş gören ben mest olmuştum.O zamandan beri düşünüyorum da eskiler haklı ..Wt Bc öncesi çok daha cıvıl cıvıldı.. Gidenin yeri doldurulamıyor eskisi gibi..[/quote]

Haklısın enver ilk anlattıgın olayda rog bendim :D bahayla beraber gelmistik :D son oalydada varım eskilerdenim :) :P
benim anımda söyle bisiydi bi ara zangarmarsh da geziyorum namıdiyar (Sanayag) resden önce tabi bu olay yeni 70 olmus 3 horde bana saldırdı 3 ünüde kestim daha sonra 69 61 65 gibi birsürü adam yıgıldı 7 kisi oldular ben tek basımayım hepsi arasından ilk kestigim 3 70 hordeyi kestim char bu tabi gm deil :D nasıl dayansın yamyam gibi geri kalan 60-69 arası lvl hordeler beni indirdiler direk kaçtım :P
hadi savaş cıkaralım eski günleri hatrına hordeler gelin sw ye bekliyorum hemen başlayalım :D
Benim aklımda kalan bi sürü şey var en güzelini yazim..ç

Yıllar önce :P wt ilk kurulduğu zamanlar eskiler bilir westfallda boss vardı:) benim hunterım vardı 13-14 lvl bişey millet boss u 5 erli partiler halinde keserdi ben arkadan ok atıp son vurusu almaya çalışırdım aldımmı da hiç unutmam 35k gibi bi xp gelirdi ben tabi 5-6 lvl atlayorum hemen millet belki görmez diye kaçıp stealth a girerdim.Bide hiç unutmam bi kere boss tamelemiştim(o zamanlar boss tamelemenin yasak olduğunu bilmiyorum tabi) westfall a horde lar dadanmıstı ben hepsini boss saldırtıp tek vuruş alıyodum tabi azdaha ban yiyodum...
şimdi aklıma bi tane daha geldi..:D Yazayım..

İlk defa druid kasıyordum.Bc geldikden sonra 2 ci resdi sanırım..stv de kaptırmışım kendimi doğaya..Tam avlanma psikolojisi sesler müzikler ambiyans.. Tam vahşi doğa..

Geziyordum..Ama ilk defa kasıyorum dedim ya..Skilleri tam bilmiyorum tabi item dizmesi ve pvp yapmasını da lvl 38 filandım sanırım..(bundan 1.5 sene önce filan sanırım o zamanlar alt char kasıyordum..)Bir bakdım bi sesler gelior.. Düşman olabilir filan diye..Sonra ses kesildi.. Ama ben etrafıma bakınıyorum filan..Sonra prowlda geziyordum..Bi baqdım çat diye arkamda druid belirdi bi tane... Bakdım lvl i turuncu :D
(zate en yavaş kastığım dönem 35-40 arasıdır stv den bi türlü çıkmam istemem.. :D)Panik oldum filan bam güm dalıorum.İlk başta iyi gitti canı.Sonra bi stun fulledi canını.Bi ara heal atmaya çalıştım bi kesti warstompla öle apışıp kaldıydım.Sonra da kalan canımı da hüplettiydi..

Sonra ben tabi druidi daha çok merak ettim.Skilleri talentleri pvp tarzına alışmaya çalıştım.Paladinin ''ye beni konserveyim gel burda..'' savaş tarzı biraz sıkmıştı o dönemde..

İlk defa track humanoids le adamın beni mapda yakaladığını öğrenmiştim..
Sonra bu kişiyi örnek alıp onu geçmek için azimle oyunu öğrendim.

Ayata hala oynuyorsa selam olsun ;)
[quote name='Naleil ' post='228678' date='Jan 11 2009, 18:57 PM']Tam oyun içi sayılmaz ama yinede bir şey yazmak istiyorum :)

Sepsisin borsa vari hareketleri de yaklasık yarım saatlik bir kahkaha fırtınasına yol acmıstı :)[/quote]

Beni bu sabah güldürdün ya allahta seni güldürsün :ep:
[quote name='Yolgezer_90' post='228705' date='Jan 12 2009, 01:16 AM']Benim aklımda kalan bi sürü şey var en güzelini yazim..ç

Yıllar önce :P wt ilk kurulduğu zamanlar eskiler bilir westfallda boss vardı:) benim hunterım vardı 13-14 lvl bişey millet boss u 5 erli partiler halinde keserdi ben arkadan ok atıp son vurusu almaya çalışırdım aldımmı da hiç unutmam 35k gibi bi xp gelirdi ben tabi 5-6 lvl atlayorum hemen millet belki görmez diye kaçıp stealth a girerdim.Bide hiç unutmam bi kere boss tamelemiştim(o zamanlar boss tamelemenin yasak olduğunu bilmiyorum tabi) westfall a horde lar dadanmıstı ben hepsini boss saldırtıp tek vuruş alıyodum tabi azdaha ban yiyodum...[/quote]

:ep:
[quote name='Foster' post='228690' date='Jan 11 2009, 22:44 PM']benim anımda söyle bisiydi bi ara zangarmarsh da geziyorum namıdiyar (Sanayag) resden önce tabi bu olay yeni 70 olmus 3 horde bana saldırdı 3 ünüde kestim daha sonra 69 61 65 gibi birsürü adam yıgıldı 7 kisi oldular ben tek basımayım hepsi arasından ilk kestigim 3 70 hordeyi kestim char bu tabi gm deil :D nasıl dayansın yamyam gibi geri kalan 60-69 arası lvl hordeler beni indirdiler direk kaçtım :P[/quote]

bende yedim :ep:
ßende anlatim bari xD Canı sıkılan allynin 3 hunterı(thorn,finair,zyne) ne yapsak ne yapsak die düşünürken who listte hordelerin shadowmoon walleyde toplandıkları dikkatimizi cekdi öncü birlik olarak thornu yolladık :P oda bize hordelerin bt girişindeki doomwalker'ı kestiklerini rapor etmesiyle baskın kararı aldık :P baya eylenceli olmusdu bizim açımızdan ama hordeler için aynısı söylenemezdi :P hordelerden cok sewdigim bi abimizin 6 tane charla girdigini fln sonradan ögrenmiştik ama yinede geri kalan hordeleri dürtüklemek zevkli olmusdu :P (kimse kızmasn anı işde :P )
tam 38 horde raid kurup svyi basmıştık. taş taş üstünde bırakmamıştık. Allylar geliyo geldiği gibi yatıyor. Sonra gm geldi. İşi eğlenceli hale getirelim dedi. Artık ne yaptıysa bir anda o sw şehri bembeyazdı. Heryerden guard çıkıyor. Nehirden, evlerden duvarların içinden,ağaçlardan,yerin altından wow hayatımda o kadar guard görmemiştim. Sonuç olarak horde olarak eğlenceli başlayan günümüz dış kuvvetler tarafından kötü sonuçlanmıştı. Bu benim en kötü wow anımdır diyebilirim.
En çok güldüğüm anı ise;
1.8 zamanlarında bizim efsanevi guild (wt'nin incisi) deathrain council zamanları guilde benim ev arkadaşı willfullu alacağız daha oyuna yeni başlıyor. Whipden dedim ki tamam kabul ettirdim seni guilde birazdan alacaklar. Benamagra bunu aldı guilde guild kanaldan sordu:"kendini tanıt"
willfull:"adım burhan 24 yaşındayım inşaat mühendisliğinde okuyorum. Ana adı baba adı doğum yeri falan böyle bir özgeçmişi yazdı " O zamanlar archon, anımallover, nosferatu, ramcoreis, ragereaver, tonyukuk, garet, bena falan baya gülmüştük. Ahh ahh eski günler geri gelmiyor....
[quote name='Deftclaw' post='228687' date='Jan 11 2009, 22:26 PM']Allen adlı bir Tauren paladindi.[/quote]

ilginç :P

[quote name='Deftclaw' post='228707' date='Jan 12 2009, 02:08 AM']Ayata hala oynuyorsa selam olsun ;)[/quote]

Ayata ile çok güzel savaşlarımız olmustu tanaris civarında, herseferindede kesen tebrik ediyordu çok çekişmeliydi çünkü :) ( ben rog idim ozaman kidneyde çalışmıyodu :D )

okadar çok savaş anım olduki ama ilkleri engüzeli ve tabikide stv savaşları:) , hatta ilk stv savaşımda pc kitlenmişti reset e basınca sistem göçmüştü, olayı hallettim girdim savaş bitmiş bizimkiler püskürtmüş, çok üzülmüştüm kaçırdığım için :( (ilk tbc zamanı) ama ençok unutamadığımda orgimara 5 kişi gitmmiştik herkez yatmıstı tek kalmıstım ve yaklasık 5dk ölmemiştim :D (sonrada fear yemiştim sonu kötü bitmişti :lol: ) devamındada swye 15 civarı horde gelmişti 4 kişi savunmaya çalışmıştık yine fear yemiştim :D
walla hatırlayabildigim en komik anım TBC ilk geldiginde herkes dark portala koşmuştu öbür dünya nasıl acaba diye işte o sırada ben geçerken(eski carımla) arkama bi baktım yaklasık 6 7 tane 58 altı karakter vardı artık bug mu oldu nasıl olduysa aynı anda girmişiz dark portala ve server kitlenmişti ve ardından dc geldi ve ben koptum tabi :lol: :lol:
  • Author
[quote name='cajamanga' post='228812' date='Jan 13 2009, 00:53 AM']walla hatırlayabildigim en komik anım TBC ilk geldiginde herkes dark portala koşmuştu öbür dünya nasıl acaba diye işte o sırada ben geçerken(eski carımla) arkama bi baktım yaklasık 6 7 tane 58 altı karakter vardı artık bug mu oldu nasıl olduysa aynı anda girmişiz dark portala ve server kitlenmişti ve ardından dc geldi ve ben koptum tabi :lol: :lol:[/quote]

öyle bi anlattınki "bug oldu tek vücut cıktık portaldan" diceksin sandım

Evet caja önceden undead mıs o 6-7 kişiyle malum bug yuzunden portal geçişinde kaynamıs(gnomish engineering harikalarındaki güzellikler gibi) Tauren olmus
zyne o 6 charla birlikte giren adam 10 kişi boss kesiyorlardı 6 sını bu kullanıyordu. main tank main healer :D yani tebrik etmek lazım aslında :)

bizim evde 2 pc var. biri alt katta. birisi orta kaltta. alt katta en küçük kardeşim ömer orta katta da abdulhamit wow oynuyor. aynı serverdalar tabi ki bug yapıyorlar. ömer daha küçücük 10 yaşında kardeşim oyuna girip buna bir gm taklidi yapıyor ki görmeyin. işte bug yaptın yakalandın ban yiyecen falan.. abdulhamit de inanıyor buna. alttaki kih kih gülüyor.. tam o sırada servera dc geldi.. üssten kardeşim koşarak indi" ömeeer ben ban yedim. offf" diye :D oyun geldi o sırada.. ömer hemen oyuna girdi daha üstteki yanına gelmeden. ömer diyor " ya çok üzüldüm tüh.." falan :) ama sonra itiraf edince de zor kaçtı.
wow un küçüklere etkisi işte :)
[quote name='NightMare' post='228754' date='Jan 12 2009, 16:36 PM']ilginç :P

Ayata ile çok güzel savaşlarımız olmustu tanaris civarında, herseferindede kesen tebrik ediyordu çok çekişmeliydi çünkü :) ( ben rog idim ozaman kidneyde çalışmıyodu :D )

okadar çok savaş anım olduki ama ilkleri engüzeli ve tabikide stv savaşları:) , hatta ilk stv savaşımda pc kitlenmişti reset e basınca sistem göçmüştü, olayı hallettim girdim savaş bitmiş bizimkiler püskürtmüş, çok üzülmüştüm kaçırdığım için :( (ilk tbc zamanı) ama ençok unutamadığımda orgimara 5 kişi gitmmiştik herkez yatmıstı tek kalmıstım ve yaklasık 5dk ölmemiştim :D (sonrada fear yemiştim sonu kötü bitmişti :lol: ) devamındada swye 15 civarı horde gelmişti 4 kişi savunmaya çalışmıştık yine fear yemiştim :D[/quote]
Bi başka anım geldi aklıma :DD

Lvl 50 küsürdüm.. Mekan hinterlands..Yanımda nightmare var.:D Valla o an beraber mi kasıyorduk sen yardıma mı geldiydin tam hatırlamıorum...
sanırım hord var die çağırmıştım.

Galadrilim vardı lvl 55 paladin :D Galadrimi dürte dürte guardlara çekmeye çalışıyordum..Malum lvl ı fazla..Sonra bi ara öldüydü..Aradan 4-5 dakka geçdi bi baqdım ayata da geldi lvl i 60 küsür filandı :D bana kırmızı:P O zamanlar da enumarı yeni yeni kasıyordum..(2 yes önce sanırım..Xero nun oldugu zamanlar )

Guardlara güvenerek yapdığımız bir çete savaşı vardı orda nightmare ile unutulmaz.Ama en son guardları da keserek bizi püskürtmüşlerdi..ama rahat bi 15 dakka savaştıydık..Ne heal attıydık orda be.. manam bitmişti pot içip yine asala heal attıydım.Asalın lvl ı benden biraz yüksekdi o zaman :P

Hey gidi günler hey..
wt ye bu sene hunter ile başlamam ile çok anı yaşadım fakat 1 tanesini hiç unutmayacagım..Folxc(resto dru) ile girdiğim bi arenada karşıda bi mage vardı...Folxc a dedim instant ı hazır tut pyro geliyo !!...tamam abi dedi...ve daldık içeriye...mage acmış balonu geliyor karşıdan =)
instant ı hazırladı.. arcane power dı sanırım ardına actıgı spell( tam hatırlamıyorum)...sonra pyro yu attı ve...Resist!! =)
sonra mage ne yapsa begenirsiniz =)
bizim onu kesişimizi izledi hiç bişey yapmadan...ben o ara koptum sonra diğer kişiyi bulduk ve kestik( rogue tu )...yaşadıgım en komik arenaydı gercekten...burdan cıkarılcak sonuc nedir peki =)
Herşey pyroblast deildir : P
saygılar =)
benimde katkım bulunsun :D

bundan 4 sene önce öss ye hazırlanan bi lise 3 öğrencisi okul arkadasları ile bi wow hastalıgına yakalanır :) bu yatılı okuyan arkadasların durum giderek ciddileşmeye baslar. önceden sadece okul sorası gittikleri internet kafeyi artık bunlar acıp kapatır hale gelmiştir. kafe orjinbal acc si olmayanların oynadıgı 2 server var .birisi wt dieride yabancı bir server. wt o zmn kolay kolay acc vermio. bu wow hastalarının hepsi hergün basvurularını yenilior ve orda örnek aldıkları wt oyuncuları ile birlikte oynamak için can atıolardır. ve bunlardan ikisi üyelik alır ve dierlerinden ayrılıp wt de kasmaya baslar (dönem 1.5 di sanırım).bunlardan birisi benim :P lvl kasmalar o zmnlar mob keserek oluordu. ben ve dier arkadasım birlikte kasıoruz böle kaptırmısz.yanlız komik olan o arkadasım nightelf bir kız olsun gözü kapalı evlenecek kadar n.elflere asık.onun için o nighelf rogue ben orc rogue takılıoruz. biz yavas yavas oyunu kavrıoruz ( kavrıyck bii olsa rogue da hiç bişi çalısmıodu o zmnlar bi evis bide sinister :D ) .ve uzun ugraslar sonunda ben 59 lvl oldum içim kıpır kıpır. oyunu öğrendiğimz ordaki abilerden biri yeter artık kasma yes gelcek dedi . yes neki dememle oyunun dc olması bir oldu :D wt deki ilk yıkımımı yasadıktan sonra 1 sene bıraktım wt yi 1.8 dönemleri.Bu yıkımı atlatmak için doktorlara gittim filan :P .daha sonra dier arkadaslarımda yes ten sonra wt de acc lerine kavustular aslında daha ii olmustu :)

bu hastalıga bizi bulastıran charlar : fatality , sheeva ve tayfası ve guildleri lycans :)
b
benimde katkım bulunsun :D

bundan 4 sene önce öss ye hazırlanan bi lise 3 öğrencisi okul arkadasları ile bi wow hastalıgına yakalanır :) bu yatılı okuyan arkadasların durum giderek ciddileşmeye baslar. önceden sadece okul sorası gittikleri internet kafeyi artık bunlar acıp kapatır hale gelmiştir. kafe orjinbal acc si olmayanların oynadıgı 2 server var .birisi wt dieride yabancı bir server. wt o zmn kolay kolay acc vermio. bu wow hastalarının hepsi hergün basvurularını yenilior ve orda örnek aldıkları wt oyuncuları ile birlikte oynamak için can atıolardır. ve bunlardan ikisi üyelik alır ve dierlerinden ayrılıp wt de kasmaya baslar (dönem 1.5 di sanırım).bunlardan birisi benim :P lvl kasmalar o zmnlar mob keserek oluordu. ben ve dier arkadasım birlikte kasıoruz böle kaptırmısz.yanlız komik olan o arkadasım nightelf bir kız olsun gözü kapalı evlenecek kadar n.elflere asık.onun için o nighelf rogue ben orc rogue takılıoruz. biz yavas yavas oyunu kavrıoruz ( kavrıyck bii olsa rogue da hiç bişi çalısmıodu o zmnlar bi evis bide sinister :D ) .ve uzun ugraslar sonunda ben 59 lvl oldum içim kıpır kıpır. oyunu öğrendiğimz ordaki abilerden biri yeter artık kasma yes gelcek dedi . yes neki dememle oyunun dc olması bir oldu :D wt deki ilk yıkımımı yasadıktan sonra 1 sene bıraktım wt yi 1.8 dönemleri.Bu yıkımı atlatmak için doktorlara gittim filan :P .daha sonra dier arkadaslarımda yes ten sonra wt de acc lerine kavustular aslında daha ii olmustu :)

bu hastalıga bizi bulastıran charlar : fatality , sheeva ve tayfası ve guildleri lycans :)
bu hastalıga yakalananlar : trkz , ruby , hrks ve wt de uzun solukla olmayan 4 5 arkadasımz daha :)
b