Jump to content
Posted
Başlık basit , oyun-içi bir anınızı anlatın , ally&horde çekişmesi içeriyosa karşı tarafın ismini vermeyin kavga cıkmasın^^(bnm hikayem gibi)

Valla baya bi zaman önce ağustos-eylül civarıydı sanırım , kardeşim charını yeni kasıyodu 3x falandı , yine kendi levellerinde bi ally ı stv de üst üste öldürünce asıl charı bunu tehtid etmiş , bana söyledi. Nese "git öldür ben invis beklicem saldırıcam" dedim tekrar gitti stv de dengi olan alt char ı öldürdü biz yaklasık bi 10dk , o adamı öldürdüğü yerde ben ise çalıların arkasında invis olarak bekledik^^ Nese adam geldi kardşime daldı %10-20 canı kala ben devreye girdim ve arkadası daha durumun ne oldugunu anlayamadan öldürdüm. nese bu arkadası kalkar kalkmaz 2-3 defa öldürdüm(canını doldurmasına bile müsade etmedim ne itlik etmişim o da ayrı konu:D) nese bi arkadaşı geldi 2 sini kardeşimle öldürdük 1.5horde vs 1.5 ally(tekinin canı yarıdaydı) nese böyle gitti bi süre(bu arada da SW duskwood ve stv yi who listten takip ediyorum) baktım bi arkadaşları daha geliyo , ben de bi arkadasımı cagırdım 2.5hordevs3ally kapıstık(dogduklarında yakalayamadım kactılar:D) yendik sonra tekrar who lsit e bakarken bir de ne göreyim 6 veya 7(bilmiyorum o an öyle tırsmıstımki sayıyı hatırlamıyorum) kardeşime "ben gidiyorum ya cılkı cıktı(tıraşşş)" dedim ve kaçtık ordan , bi yarım saat sonra "STV'de savaş cıktı gelsenize" tarzı w lar almaya basladık. Ama ama en bomba olan yaklasık 600 honor kasmıs olan kardeşimin yüzündeki ifadeydi :D

Featured Replies

[quote name='Shadowfeet' post='228945' date='Jan 13 2009, 15:36 PM']benimde katkım bulunsun :D

bundan 4 sene önce öss ye hazırlanan bi lise 3 öğrencisi okul arkadasları ile bi wow hastalıgına yakalanır :) bu yatılı okuyan arkadasların durum giderek ciddileşmeye baslar. önceden sadece okul sorası gittikleri internet kafeyi artık bunlar acıp kapatır hale gelmiştir. kafe orjinbal acc si olmayanların oynadıgı 2 server var .birisi wt dieride yabancı bir server. wt o zmn kolay kolay acc vermio. bu wow hastalarının hepsi hergün basvurularını yenilior ve orda örnek aldıkları wt oyuncuları ile birlikte oynamak için can atıolardır. ve bunlardan ikisi üyelik alır ve dierlerinden ayrılıp wt de kasmaya baslar (dönem 1.5 di sanırım).bunlardan birisi benim :P lvl kasmalar o zmnlar mob keserek oluordu. ben ve dier arkadasım birlikte kasıoruz böle kaptırmısz.yanlız komik olan o arkadasım nightelf bir kız olsun gözü kapalı evlenecek kadar n.elflere asık.onun için o nighelf rogue ben orc rogue takılıoruz. biz yavas yavas oyunu kavrıoruz ( kavrıyck bii olsa rogue da hiç bişi çalısmıodu o zmnlar bi evis bide sinister :D ) .ve uzun ugraslar sonunda ben 59 lvl oldum içim kıpır kıpır. oyunu öğrendiğimz ordaki abilerden biri yeter artık kasma yes gelcek dedi . yes neki dememle oyunun dc olması bir oldu :D wt deki ilk yıkımımı yasadıktan sonra 1 sene bıraktım wt yi 1.8 dönemleri.Bu yıkımı atlatmak için doktorlara gittim filan :P .daha sonra dier arkadaslarımda yes ten sonra wt de acc lerine kavustular aslında daha ii olmustu :)

bu hastalıga bizi bulastıran charlar : fatality , sheeva ve tayfası ve guildleri lycans :)
bu hastalıga yakalananlar : trkz , ruby , hrks ve wt de uzun solukla olmayan 4 5 arkadasımz daha :)
b[/quote]
aynı sıralar bende lise 2 falandım sanırım, yine bi internet kafe, yine wt de oynayanlar, yine acc acılmaması :D millet oynuyor bense izliyorum. o zamn bide kimse birşey bilmio oyun hakkında. arkadasın human paladin i mewcut hali hazırda. daldım bi gün. lvl 8... mekan: northshire... etraf yeşil, çiçek böcek derken goldshire a gelmişim. ağzım acık bakıorum ekrana. daha da kaptırdım westfall a koptum. burası neresi diyorum. diger arkadaslar war benm ekrana bakıyorlar faln nasıl geldn buralara diye :lol: baktım az ilerde bi kalabalık. buyuk bi yaratığı kesmekteler. abi party diyor yağız paladin. ama meşgul olan abilernden ses yok. bozuluyor yağız paladin... elindeki 5-12 dmg aralıklı harikulade hammer ını sallamaya başlıyor. ve denk geliyor son wuruş şansına. birden lvl 13 oluyor yağız paladinimiz. tabi kalabalıktan haykırışlar :lol: tekrar özr diliyorum o kalabalıktan, gerçekten istemeden oldu :lol:
ilk char kasışım 3 wari geziyorduk gunahkar gunahsiz ve rasmus daha çiçeği burnunda lvl 60 olmuştuk şimdi kim hatırlamıyorum bir raid atıldı baskın var dediler org basıldı gittik ne baskın var ne bişe hadi gemiye gidiyoz dediler niyekine ziyaret yapacaz ve sw deyiz ama sadece horde var gittik kestik kralı ve bu benım ilk milli oluşumdu kral kesmede :) sonra lvl sınırı 70 oldu yeni mekanlar yeni klaslar yeni oyuncular geldi çok şey değişti değişmeyen tek şey kesilen kral oldu :P (şaka yaptık gene kavga çıkmasın )
  • 7 months later...
Bir gün terokkarda ben ken camaro howard oturmuş muhabbet edioruz, nalurmuydu elmayramıdı tam hatırlamıyorum ama biz muhabbet ederken gelip önümüzde yere seriliyordu ha bire ölüyordu, bizimde konu ateşli olsa gerek hiç oralı olmuyorduk, allylerle düel atıo zannedioduk, sonra bi ara durdu yanımıza geldi selam dedi, ya arkadaşlar sabahtan beri beni kesiolar niye yardım etmiosunuz dedi hepimiz gülmeye başladık :) meğersem dalıyolarmış ha bire :)

Bi ara kenle evde oturuoruz kendimizi savaşa kaptırmışız kendimizi, o sıra kenin telefonu çaldı arayan arkadaştı, nerdesiniz diye soruyo kene çarşıya inip buluşmak için, ken terokkardayız deyince karşı taraf wow u bilmediği için dumur oluyor, orası neresi dior ben kopuyorum o an :)

Daha yeni girmişim oyuna hiçibşi bilmiyorum lvl arttırmışım, bi guilde sığınmışım felan, gel seni wc ye götürecez dedilerdi, bende wc deyince hani ilk korktum bişimi yapacaklar lan bana orada dedim, sonra dungeon olduğunu anladım. nese girdik 3-4 tane 70 önümden gidio ezberlemişler yolu bende anca arkadalarından takip ediorum, lootluyolar ama ben nasıl item alınır ne hangisi bana yarıyor bilmiyorum, vay be ne ballısın diolar ha bire, mor mor itemler düşüyo, off asaya bak diyolar off bota bak off backa bak diyolar ha bire, neyse çıktık zindandan sonra biri geldi e hadi göster bakalım neler topladın dedi, benim çantada bir tane mor item o da bana yaramıyan bişi, dierlerinin hiçbirini alamamışım :)
hahahahha:):)
koptum aka...

harbiden hatırlıyorum yanlız elmayraydı o eleman namı değer eski buzaa...
item olayıda bombaydı o kadar uğraştırdın bizi zindanlarda ama hiçbirine need e basmamışsın :)
gerçi sorun bizde senin orda bile neye basacağını söylememiştik:)

benimde anılarımdan birinde bi ara stv de öldüm levelım 40 falan .start yaptım ölüyken döndüm evime geri:) sonra ceset olarak bütün okyanusu yüzerek geçtim tam 2.5 saat sürdü.

bi arada howard 5 karakterle aynı anda girmiş bende 4 karakteri kontrol ediyorum boss a gidicez. 4 tane ally geldi zannediyolar 9 a 4 dalıyolar oysa biz 2 kişiyiz:) çok zorlandık ama sürekli öldürüyoduk. yanlız en zoru bütün charları birden mezardan geri getirmekti:)

Bu arada AKA nın Bt yi tek başına farmladığı geceleride unutmam gerçi topladığı itemleri GM ler ertesi gün geri alıyodu :)
niye alıolardı itemlerimi anlamış deilim tek başıma kesemezmiyim bi lock olarak bossları elitleri :D imbayız dioz inanmıolar.