Jump to content
Posted
arkadaşlar uzun zamandır bazılarımızın kafasında bi soru işareti olan bu soruyu sonunda sanırım cvplayabileceğim...
achievements points ler ne işe yarıyor?
cvp veriyorum
bir takım özel binek ve itemlerin alınmasında kullanılıyor. Binek derken [color="#FF0000"][url="http://upload.wowhead.com/images/screenshots/109940.jpg"]war bear[/url][/color] gibi bir yaratık alınması için yani...

Edited by Harciel

Featured Replies

War bear alabilmen icin karsı factionun 4 sehrinin bossunu kesmen gerek ne kadar achivement pointinin olduğu önemli değil :)
  • Author
valla ben az önce Bl!z@rdın destek sitesinde öyle okudum. emin değilim ama war bearlar üzerindeykende savaşılabiliyormuş sanırım
binekler normal binek gibi üstünde savaşmak v.b şeyler yok sadece şimdilik yararları a.p nin;
title,binek,tabart başkada bişi yok ileride e.o.h gibi a.p ninde kulanılacagı bir ortam yaratıcaklar.
[quote name='Youngster' post='229156' date='Jan 15 2009, 09:11 AM']binekler normal binek gibi üstünde savaşmak v.b şeyler yok sadece şimdilik yararları a.p nin;
title,binek,tabart başkada bişi yok ileride [b]e.o.h[/b] gibi a.p ninde kulanılacagı bir ortam yaratıcaklar.[/quote]

o ne ki :) çok kısaltmışsın anlamadım hiç bişi :)
[quote name='Braveheart' post='229186' date='Jan 15 2009, 12:28 PM']o ne ki :) çok kısaltmışsın anlamadım hiç bişi :)[/quote]
bende anlamadım :)
[quote name='Braveheart' post='229186' date='Jan 15 2009, 12:28 PM']o ne ki :) çok kısaltmışsın anlamadım hiç bişi :)[/quote]

[quote name='CHaoSoFWaR' post='229187' date='Jan 15 2009, 13:00 PM']bende anlamadım :)[/quote]
alışkanlık olmuş noktaları bile koymam aslında "emblem of heroism" demek istemiştim 5man hclerden vede 10man raidlerden bu eski badge gibi düşüyor anlışcagı gibi.