Posted January 15, 200917 yr arkadaşlar uzun zamandır bazılarımızın kafasında bi soru işareti olan bu soruyu sonunda sanırım cvplayabileceğim...achievements points ler ne işe yarıyor?cvp veriyorumbir takım özel binek ve itemlerin alınmasında kullanılıyor. Binek derken war bear gibi bir yaratık alınması için yani... Edited January 15, 200917 yr by Harciel
January 15, 200917 yr War bear alabilmen icin karsı factionun 4 sehrinin bossunu kesmen gerek ne kadar achivement pointinin olduğu önemli değil :)
January 15, 200917 yr Author valla ben az önce Bl!z@rdın destek sitesinde öyle okudum. emin değilim ama war bearlar üzerindeykende savaşılabiliyormuş sanırım
January 15, 200917 yr binekler normal binek gibi üstünde savaşmak v.b şeyler yok sadece şimdilik yararları a.p nin;title,binek,tabart başkada bişi yok ileride e.o.h gibi a.p ninde kulanılacagı bir ortam yaratıcaklar.
January 15, 200917 yr binekler normal binek gibi üstünde savaşmak v.b şeyler yok sadece şimdilik yararları a.p nin;title,binek,tabart başkada bişi yok ileride e.o.h gibi a.p ninde kulanılacagı bir ortam yaratıcaklar. o ne ki :) çok kısaltmışsın anlamadım hiç bişi :)
January 15, 200917 yr o ne ki :) çok kısaltmışsın anlamadım hiç bişi :) bende anlamadım :)alışkanlık olmuş noktaları bile koymam aslında "emblem of heroism" demek istemiştim 5man hclerden vede 10man raidlerden bu eski badge gibi düşüyor anlışcagı gibi.
arkadaşlar uzun zamandır bazılarımızın kafasında bi soru işareti olan bu soruyu sonunda sanırım cvplayabileceğim...
achievements points ler ne işe yarıyor?
cvp veriyorum
bir takım özel binek ve itemlerin alınmasında kullanılıyor. Binek derken war bear gibi bir yaratık alınması için yani...
Edited by Harciel