Posted January 29, 200917 yr şu dünyadaki en mutlu kişi..Wow oynayabilendir...şu dünyadaki sevilen kişi..Heal atabilendir...----------------------şu dünyadaki en güçlü kişiepicliyi yenendir..şu dünyadaki en bilgin kişiOynamayi bilendir...-----------------------------şu dünyadaki en olgun kişi..Buglara gülendir..şu dünyadaki en soylu kişiGanklemeyendir...------------------------------şu dünyadaki en zengin kişiGeyiği sevilendir..şu dünyadaki en üstün kişi Raid için tank olabilendir.. Bütün bünyaa buna inansa bir inansaHayat bir wow olsa..İnsanlar parti atsa,raidler kursaUzansak boss lara ... lalala ... Söz müzikEnu
January 31, 200917 yr asal ..... anladın sen onu ! :angry: :) anlamadım raufum ama eminim güzel bişidir, sen benim için kötü bişi demezsin :az: :rolleyes:
February 1, 200917 yr Author SormaDerdin nedir diye sormaGel gör, halimi görde oynaAzar azar içimYanar durur o biçimÖl dese ölürüm wow içinÇok seviyorum hem de çokTam kalbime geldi okDelisiyim o kutusuna yandığımınVurgunuyum haberi yokVay Anam Vay halime!Vay Anam Vay! Jelatini,yakar beni;Dile kolay Söndü havam fiyakamKitapsana gireli..şimdi sabahı zor ediyorum geceleriAzar azar içimYanar durdur o biçimÖl dese ölürüm wow içinÇok seviyorum hem de çokTam kalbime geldi okDelisiyim o introsuna yandığımınVurgunuyum haberi yokYok derdime çare yokTam kalbime geldi okKölesiyim o Dk'sına yandığımınVurgunuyum, haberi yokVay Anam Vay Halime!Vay Anam Vay! Jelatini,yakar beni;Dile kolay Çok seviyorum hem de çokTam kalbime geldi okDelisiyim o haritasına yandığımınVurgunuyum haberi yokYok derdime çare yokTam kalbime geldi okKölesiyim o Adrenalinin..Vurgunuyum, haberi yokVay Anam Vay Halime!Vay Anam Vay! Vay Anam Vay Halime!Vay Anam Vay!
February 1, 200917 yr Raufun altta kalmaması lazım şimdi bence :P :) Edited February 1, 200917 yr by Imrahil
February 3, 200917 yr Author Başına bela olurum.---------Okul,ev kafe wow hatırlatıyor..Savulun a dostlar Enu geliyorBu grafik bu ses bir ömre bedelRaidleri talentleri; çıldırtıyor Bıkmadım .....tankladııımm..Raiddeyim.. yine yorulmadımAlamadım wowum sana doyamadımÖmrümü ;adadım, yaranamadım Bir sağa bir sola hep hırlarımUğruna ayı ,kedi; olurumPervaneyim wowa divaneyim outlanda;Başına bela olurum Bir hoş oldum bana bir haller oluyorMayhoş oldum aklım kayıyorBu grafik bu ses bir ömre bedelCd keyleri,aylık ödemesi delirtiyor..
February 4, 200917 yr Bir hoş oldum bana bir haller oluyorMayhoş oldum aklım kayıyorBu grafik bu ses bir ömre bedelCd keyleri,aylık ödemesi delirtiyor../2 LF good geared sponsor.
March 3, 200917 yr Author (bayra karşı yatır beni remix..BY ENU) biggrin.gifWailing cavernden geçersiiiiiiinnnSouuk souuuk kolalari içersiiiin.. Orgrimara karşı yatır beni..Tırmala beni shredle beni.. Hop heal atarım kendiiimeeeayı çıkarım arenaaayaa.. Kurdum wow masasııınıı ;adam döndüü arkasını..Amcam meşhur enumar;Druidlerin kralıdıııırr.Orionlighttir kankiisiiii,attırıverir healciğiii;elleri yorulmasın,oynar iken bayılmasın.Yapıştır ori buffları;Wipelari yemiyeliim.. Orgrimara karşı yatır beni..Tırmala beni shredle beni.. Hop heal atarım kendiiimeeeayı çıkarım arenaaayaa.. :) (painkillers kısmına yazmıştım beğendiler buraya yazam dedim :P)
March 4, 200917 yr (bayra karşı yatır beni remix..BY ENU) biggrin.gif :lol: :lol: :lol: Süper olmuş Enver.. Hele şarkının adı harika :)
March 4, 200917 yr orj çocuk enu alemsin lan enver :P güzel olmuş döktürmüşün gene eline saglık :) tabi asıl alem serkan :D
March 4, 200917 yr tabi asıl alem serkan :D (bayra karşı yatır beni remix..BY ENU) biggrin.gif ... Başlığı okudukca halen gülüyorum :D Asıl alem ben :P
şu dünyadaki en mutlu kişi..
Wow oynayabilendir...
şu dünyadaki sevilen kişi..
Heal atabilendir...
----------------------
şu dünyadaki en güçlü kişi
epicliyi yenendir..
şu dünyadaki en bilgin kişi
Oynamayi bilendir...
-----------------------------
şu dünyadaki en olgun kişi..
Buglara gülendir..