Jump to content
Posted

Yapımda ve yayında emegi gecen herkese tesekkürlerimi sunuyorum :P Ayrıca %3 drop sansı olan warglaive of azinoth u alan kişiyide tebrik eder başarılarının devamını dilerim :D :D

Nebucadnezzar,Ve Saz Arkadasları

TIKLA

Edited by cajamanga

Featured Replies

dur daha gurtogg war, bi o eksik =)

P.s: Bir daha ssleri sen çekmiyorsun:/ ss'e bak msn smile ı gibi minnacık :/

emeği geçen herkezin eline sağlık wt de unutmayacagım anlarım arasında..

Messacre..

Tebrikler hepimize :)

İlk denemede %4 de yaşadıgımız wipe dan sonra herkes inanılmaz hırslandı gerçekten :) Dünkü dps inanılmazdı.. 2 dakıka geçmeden ikinci faz a geçtik masallah :)

Güzel ekip: Nebuchadnezzar ve Saz Arkadasları :)

Uzun süre sonra ilk defa bu kadar heycanlandım bi boss keserken ee kolay değil İlidan kesiyoruz ve yüzde 20 de tanklayacak warlock benim :D

Birgün İlidanı kesmek için warlock kasıyordum yıllardır :D Sonunda bu hayalim gerçekleşti :D

Saz arkadaşlarıma ve Nebucanlarıma çok teşekkürler...

yanlıs anlamayın meraktan soruyom %kac oranında calısıyo spelleri
  • Author
%100 desem abartıyo dersiniz hadi %98 diyim blizzdekiyle aynı nerdeyse.metamorphsis formu tamamen calısıyo maievin filan gelisi %2 de atack verilmeyisi filan yani bi an kendimi orjide hissettim diyebilirim.
Baya emek sarfettik günlerdir ama hepsine değerdi :) o heyecanı yaşamak ayrı bi olay bide size lootları dağıtırken benim heyecanım daha bi ayrıydı :D Nebucanlar ve sazcılar gayet eğlenceli ve güzeldi hepimizin eline saalık.. :rolleyes:
  • Author
peky havaya kalktıgında tankın hp sini % 60 ını alan bi spell atıomu ?

evet bunuda attı bana tabi hemen tüydüm :D ayrıca bu kadar merak ediyosanız gidin bi deneyin ne calısıyo ne calısmıyo görmüş olursunuz B)

Yapımda ve yayında emegi gecen herkese tesekkürlerimi sunuyorum :P Ayrıca %3 drop sansı olan warglaive of azinoth u alan kişiyide tebrik eder başarılarının devamını dilerim :D :D

Nebucadnezzar,Ve Saz Arkadasları

TIKLA

tesekkürler caja[zübük B) ]

bu başarılarınızı orjde tüm dünyaya kanıtlamanız dilegi ile :P
tebrikler gençler....Hep böyle başarıları gerçekleştirmek dileğiyle..

İtiraf ediyorum bagla kestiler bagcılaaaaaaaaaaaaaaaar :P :P :P

Ben olduğum zaman wipe yedikte benden sonra kesmişler bunu yazmassam gözüm açık giderdi :D

helal olsun darısı başımıza işlh :D
İtiraf ediyorum bagla kestiler bagcılaaaaaaaaaaaaaaaar :P :P :P

Ben olduğum zaman wipe yedikte benden sonra kesmişler bunu yazmassam gözüm açık giderdi :D

Burdan bi sonuç çıkarılıyor cata =)

Burdan bi sonuç çıkarılıyor cata =)

O varken bütün raid yattı..

O yokken fight sonunda toplam ölen sayısı 3

bilin bakalım kimdir bu :)

wow hayatımda ilk defa illiadini ksemeye şahit oldum çok güzeldi herkese teşekkürler :D
Dün akşam da sırayla Lady, İllidan ve Kael kesilmişti sora ben çıktım dewamında kimler wardı ? :D
devamında sanırım sadece Phoenix vardı, onun ardından ufak bi tayfa ZA'ya başladı =)