Posted February 3, 200917 yr Yapımda ve yayında emegi gecen herkese tesekkürlerimi sunuyorum :P Ayrıca %3 drop sansı olan warglaive of azinoth u alan kişiyide tebrik eder başarılarının devamını dilerim :D :D Nebucadnezzar,Ve Saz Arkadasları TIKLA Edited February 3, 200917 yr by cajamanga
February 3, 200917 yr dur daha gurtogg war, bi o eksik =) P.s: Bir daha ssleri sen çekmiyorsun:/ ss'e bak msn smile ı gibi minnacık :/
February 3, 200917 yr emeği geçen herkezin eline sağlık wt de unutmayacagım anlarım arasında.. Messacre..
February 3, 200917 yr Tebrikler hepimize :) İlk denemede %4 de yaşadıgımız wipe dan sonra herkes inanılmaz hırslandı gerçekten :) Dünkü dps inanılmazdı.. 2 dakıka geçmeden ikinci faz a geçtik masallah :) Güzel ekip: Nebuchadnezzar ve Saz Arkadasları :)
February 3, 200917 yr Uzun süre sonra ilk defa bu kadar heycanlandım bi boss keserken ee kolay değil İlidan kesiyoruz ve yüzde 20 de tanklayacak warlock benim :D Birgün İlidanı kesmek için warlock kasıyordum yıllardır :D Sonunda bu hayalim gerçekleşti :D Saz arkadaşlarıma ve Nebucanlarıma çok teşekkürler...
February 3, 200917 yr Author %100 desem abartıyo dersiniz hadi %98 diyim blizzdekiyle aynı nerdeyse.metamorphsis formu tamamen calısıyo maievin filan gelisi %2 de atack verilmeyisi filan yani bi an kendimi orjide hissettim diyebilirim.
February 3, 200917 yr Orada bulunan herkesin eline sağlık, güzeldi :) Çalışma yüzdesi olarak maalesef ben %70 diyeceğim. Büyük boyutlu, ve bir de raid listeli 2 SS de benden. http://img502.imageshack.us/img502/5161/wo...09000725do2.jpg http://img17.imageshack.us/img17/5271/wows...09000417yu3.jpg Edited February 3, 200917 yr by Isandor
February 3, 200917 yr Baya emek sarfettik günlerdir ama hepsine değerdi :) o heyecanı yaşamak ayrı bi olay bide size lootları dağıtırken benim heyecanım daha bi ayrıydı :D Nebucanlar ve sazcılar gayet eğlenceli ve güzeldi hepimizin eline saalık.. :rolleyes:
February 3, 200917 yr Author peky havaya kalktıgında tankın hp sini % 60 ını alan bi spell atıomu ? evet bunuda attı bana tabi hemen tüydüm :D ayrıca bu kadar merak ediyosanız gidin bi deneyin ne calısıyo ne calısmıyo görmüş olursunuz B)
February 3, 200917 yr Yapımda ve yayında emegi gecen herkese tesekkürlerimi sunuyorum :P Ayrıca %3 drop sansı olan warglaive of azinoth u alan kişiyide tebrik eder başarılarının devamını dilerim :D :D Nebucadnezzar,Ve Saz Arkadasları TIKLA tesekkürler caja[zübük B) ]
February 4, 200917 yr İtiraf ediyorum bagla kestiler bagcılaaaaaaaaaaaaaaaar :P :P :P Ben olduğum zaman wipe yedikte benden sonra kesmişler bunu yazmassam gözüm açık giderdi :D
February 4, 200917 yr İtiraf ediyorum bagla kestiler bagcılaaaaaaaaaaaaaaaar :P :P :P Ben olduğum zaman wipe yedikte benden sonra kesmişler bunu yazmassam gözüm açık giderdi :D Burdan bi sonuç çıkarılıyor cata =)
February 4, 200917 yr Burdan bi sonuç çıkarılıyor cata =) O varken bütün raid yattı.. O yokken fight sonunda toplam ölen sayısı 3 bilin bakalım kimdir bu :)
February 5, 200917 yr wow hayatımda ilk defa illiadini ksemeye şahit oldum çok güzeldi herkese teşekkürler :D
February 6, 200917 yr Dün akşam da sırayla Lady, İllidan ve Kael kesilmişti sora ben çıktım dewamında kimler wardı ? :D
February 6, 200917 yr devamında sanırım sadece Phoenix vardı, onun ardından ufak bi tayfa ZA'ya başladı =)
Yapımda ve yayında emegi gecen herkese tesekkürlerimi sunuyorum :P Ayrıca %3 drop sansı olan warglaive of azinoth u alan kişiyide tebrik eder başarılarının devamını dilerim :D :D
Nebucadnezzar,Ve Saz Arkadasları
TIKLA
Edited by cajamanga