Jump to content
Posted
[url="http://www.facebook.com/photo.php?pid=6162261&id=564360071&ref=mf#/album.php?aid=228402&id=564360071"]http://www.facebook.com/photo.php?pid=6162...mp;id=564360071[/url]

Gerçekden çok güzeldi.Resmen film tadındaydı.Gönül isterki tüm class görevleri böyle olsun.Bir çırpıda bitiriverdim.

Filmini istiyorum diyorum başka bişi demiyorum.şimdiden karakterler gözümün önüne geliyor :D
Eğer arkadaşınızın orjinal acctu filan varsa başka bi realmde dk açıp sadece Dk görevlerini yapıp bitirin yeter.

Zaten o gazla bi bakmışsınız wow almışsınız :D

(neyse geç oldu ben yatayım daha şokdan çıkamadım :D)

Bir wow haberin daha sonuna geldik.İyi akşamlar esenle kalın.

Featured Replies

• Author
sağol asalım.Baya urastım walla
Orgrimmar'da gördüğün muamele çok komiğime gitti ya =)
  • Author
[quote name='Fkk' post='238480' date='Mar 11 2009, 00:18 AM']Orgrimmar'da gördüğün muamele çok komiğime gitti ya =)[/quote]
:D Aslında Bi rp öğesi ama gerçekde de olan bişi :D Adamlar raide adam çağırırken ilk başta dk lazım değil diyor.:D Guilde adam çağırıyorlar Dk lazım değil diye.
Blizzardın yapdığı tek nerf raidlere dk ları almıolar artık :P Guildin yoksa zor yani :D
[quote name='Braveheart' post='238520' date='Mar 11 2009, 11:13 AM']niye facebook, facebook'u olmayan görmesin die mi :(
Merak ettim çok :S[/quote]
hea enver face i olmayanları dışlıyor :P
  • Author
[quote name='Braveheart' post='238520' date='Mar 11 2009, 11:13 AM']niye facebook, facebook'u olmayan görmesin die mi :(
Merak ettim çok :S[/quote]
Wtde albüm limiti olduğu için buraya upload edemedim.Başka sayfayada tek tek upload edemezdim.:D

Al bi üyelik gören de üyelik paralı sancak.
[quote name='Deftclaw' post='238585' date='Mar 11 2009, 17:25 PM']Al bi üyelik gören de üyelik paralı sancak.[/quote]

:ep:
[quote name='Deftclaw' post='238585' date='Mar 11 2009, 17:25 PM']Wtde albüm limiti olduğu için buraya upload edemedim.Başka sayfayada tek tek upload edemezdim.:D

Al bi üyelik gören de üyelik paralı sancak.[/quote]

almammm CIA, FBI hepsi bilgilerimizi çalıomuş ordannn :huh: :o :o
:P
  • Author
[quote name='Braveheart' post='238681' date='Mar 12 2009, 09:30 AM']almammm CIA, FBI hepsi bilgilerimizi çalıomuş ordannn :huh: :o :o
:P[/quote]
eee çalsa ne olcak ? sultan mısın şahmısın?prensmisin kralmısın başbakanmısın cumhurbaşkasımısın :D Yoksa teröristmisin :D
cabbar baba die üyelik aç bak o zaman Fesüphanallah.

Hem merak etme CIA isterse senin genlerine kadar kim olduğunu bulur.Facebooka bakmasına gerek yok. :)
  • 3 weeks later...
Biraz hortlatmış gibi olucam ama şu dk nın tüm görevlerinin tam çalışır halini görmek isterdim çok.
Hele en çok da ana şehire girerken karşılanma sahneleri.

Biz al gülüm ver gülüm bitirdik bütün :(
  • 3 weeks later...
bende bi daha hortlatim [url="http://www.wowhead.com/?quest=12757"]Scarlet Armies Approach... [/url]isimli questi alınmıo npc vermio questi kaldık öyle ortada ticket attım destek merkezine ama burayada yazim dedim