Posted March 10, 200917 yr http://www.facebook.com/photo.php?pid=6162...mp;id=564360071 Gerçekden çok güzeldi.Resmen film tadındaydı.Gönül isterki tüm class görevleri böyle olsun.Bir çırpıda bitiriverdim. Filmini istiyorum diyorum başka bişi demiyorum.şimdiden karakterler gözümün önüne geliyor :DEğer arkadaşınızın orjinal acctu filan varsa başka bi realmde dk açıp sadece Dk görevlerini yapıp bitirin yeter. Zaten o gazla bi bakmışsınız wow almışsınız :D (neyse geç oldu ben yatayım daha şokdan çıkamadım :D) Bir wow haberin daha sonuna geldik.İyi akşamlar esenle kalın.
March 10, 200917 yr eet bende çok güldüm ona :D vede paladini bikez daha sevdim :) Edited March 10, 200917 yr by NightMare
March 11, 200917 yr Author Orgrimmar'da gördüğün muamele çok komiğime gitti ya =):D Aslında Bi rp öğesi ama gerçekde de olan bişi :D Adamlar raide adam çağırırken ilk başta dk lazım değil diyor.:D Guilde adam çağırıyorlar Dk lazım değil diye.Blizzardın yapdığı tek nerf raidlere dk ları almıolar artık :P Guildin yoksa zor yani :D
March 11, 200917 yr niye facebook, facebook'u olmayan görmesin die mi :( Merak ettim çok :Shea enver face i olmayanları dışlıyor :P
March 11, 200917 yr Author niye facebook, facebook'u olmayan görmesin die mi :( Merak ettim çok :SWtde albüm limiti olduğu için buraya upload edemedim.Başka sayfayada tek tek upload edemezdim.:D Al bi üyelik gören de üyelik paralı sancak.
March 12, 200917 yr Wtde albüm limiti olduğu için buraya upload edemedim.Başka sayfayada tek tek upload edemezdim.:D Al bi üyelik gören de üyelik paralı sancak. almammm CIA, FBI hepsi bilgilerimizi çalıomuş ordannn :huh: :o :o :P
March 12, 200917 yr Author almammm CIA, FBI hepsi bilgilerimizi çalıomuş ordannn :huh: :o :o :Peee çalsa ne olcak ? sultan mısın şahmısın?prensmisin kralmısın başbakanmısın cumhurbaşkasımısın :D Yoksa teröristmisin :D cabbar baba die üyelik aç bak o zaman Fesüphanallah. Hem merak etme CIA isterse senin genlerine kadar kim olduğunu bulur.Facebooka bakmasına gerek yok. :)
April 2, 200917 yr Biraz hortlatmış gibi olucam ama şu dk nın tüm görevlerinin tam çalışır halini görmek isterdim çok.Hele en çok da ana şehire girerken karşılanma sahneleri. Biz al gülüm ver gülüm bitirdik bütün :(
April 23, 200917 yr bende bi daha hortlatim Scarlet Armies Approach... isimli questi alınmıo npc vermio questi kaldık öyle ortada ticket attım destek merkezine ama burayada yazim dedim
http://www.facebook.com/photo.php?pid=6162...mp;id=564360071
Gerçekden çok güzeldi.Resmen film tadındaydı.Gönül isterki tüm class görevleri böyle olsun.Bir çırpıda bitiriverdim.
Filmini istiyorum diyorum başka bişi demiyorum.şimdiden karakterler gözümün önüne geliyor :D
Eğer arkadaşınızın orjinal acctu filan varsa başka bi realmde dk açıp sadece Dk görevlerini yapıp bitirin yeter.
Zaten o gazla bi bakmışsınız wow almışsınız :D
(neyse geç oldu ben yatayım daha şokdan çıkamadım :D)
Bir wow haberin daha sonuna geldik.İyi akşamlar esenle kalın.