Jump to content
Posted
Evet beyler uzunbir aradan sonra tekrar bu güzel servera geri döndüm nickim Predator'dü allylerin başbelasıydım ozmnlar hatta sw ıronforge ve darnasusta guardları öldürerek lvl kasardım cok güzel günlerdi simdide okdr güzelmidir bilmiorum ama eminimki güzeldir eski elemanlar varsa oyun nicklerini bi yazıverirlerse cok mutlu olurum iyi oyunlar FOR THE HORDE!!!

Featured Replies

Orc hunter?
Seninle orjinalde aynı guilddaydık sanırım bi ara; non serviam
  • Author
evet non serviam guildine girdim bi ara bu arada saol nıght

Edited by Smoker

• 1 month later...
[quote name='Smoker' post='239339' date='Mar 15 2009, 13:36 PM']Evet beyler uzunbir aradan sonra tekrar bu güzel servera geri döndüm nickim Predator'dü allylerin başbelasıydım ozmnlar hatta sw ıronforge ve darnasusta guardları öldürerek lvl kasardım cok güzel günlerdi simdide okdr güzelmidir bilmiorum ama eminimki güzeldir eski elemanlar varsa oyun nicklerini bi yazıverirlerse cok mutlu olurum iyi oyunlar FOR THE HORDE!!![/quote]

SEnin başbelanda bendim ''TiryakiHasan'' :)

hoş geldin
  • 1 month later...
hoşgeldın bende baya bı sure orjınalde oynadıktan sonra tekrar wt ye gerı geldım eskı oyuncularındaım wt nın nıghtwolf laurogue ve lauzen nıchlerını kullanıyodum :) hordelerın de baş düşmanıydım forumlarda sık sık adımı duymuştursun eskılerden sen :) eyy gıdı cok güzel gunlerdı schızo darklord arex arıx balta ren ultor mlekor suvarı deadzone manhanter zaldımar maedros xylem faıth secorx zalzumar gıbı aklımda kalan bı cok arkımın olduğu gunler :) oyuncular kişiliklerıyle olsun charlarını kullanabılme becerısıyle olsun süper kişilerdi ve dedığın gıbı hergunumuz ya hordelerın saldırısı yada bızım hordelere saldırmamızla gecerdı mıllet üzerıne ıkı ıtem alsa dırek ogrımara koşardı.. hele şhamanların o ımba gunlerı neyse uzatmım hoşgeldın tekrardan :D

orjınalde twistıng nether frostwişperde bulundum tanıdık varsa slmlar
Uzun sayılabilecek bi aradan sonra,küresel kriz , dairesel kriz derken, bizde hala buralarda olucaz inşallah.Ekibi toparlıyorum.**Arcanum** yeşerecek ,Güzel WT nin, Kaliteli player ları herkeze tekrar selamlar.......
[quote name='Blue' date='04 July 2009 - 03:00 AM' timestamp='1246665637' post='252935']
Uzun sayılabilecek bi aradan sonra,küresel kriz , dairesel kriz derken, bizde hala buralarda olucaz inşallah.Ekibi toparlıyorum.**Arcanum** yeşerecek ,Güzel WT nin, Kaliteli player ları herkeze tekrar selamlar.......
[/quote]

ARCANUMM...
[quote name='Athenaa' date='26 June 2009 - 06:03 PM' timestamp='1246028603' post='252778']
[b]Bende geleceğim inşaallah :) Nasip[/b
[/quote]
Sen gel seninle özel ilgilenicem ben :P
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
[quote name='Blue' date='04 July 2009 - 02:00 AM' timestamp='1246665637' post='252935']
[/quote]

Wt olmasaydı ne olurdu acaba :) Hepiniz hosgeldiniz ''