Posted May 21, 200917 yr Rogun bıçağıyla değil senin spellinle öleyimOutlandde geçme beni azerothta ezerim seniKuzu kurdun spell up lockunSenin havan varsa benim mamutum varSunwell dikenli bir hayat giremeyenlerdemi kabahatSen rogsun dediler bana bow vermedilerRampaların ustasıyım clothun hastasıyımEtikete gerek yok bgdekiler tanır beniHatalıysam gel duel atalımSpirit Healerdakide sollardıTek rakibim Lich king [ yada WHY(Wow hava yolları)]Parammı varki orjinalim olsun WowTurk'deyim canım sağolsunHealinlemi yaşıyorumki dotunla öleyimİnsanlık buysa ben Horde'umSana ''tap''dığım kadar manaya ''tap''saydım lock,''kan''a ''tap''saydım dk olurdum(en berbatı bu kabul :D)Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm ben senin için Soulstone basmışımSeni uzaktan dotlarım ruhun duymazO şimdi death knightMamut çeker 10-20 ton gönül çeker 10k spell upbu en beğendiklerimden: Lich King'e söz verdim Yogg Sarona yem olmam biggrin.gif:DMailini aldım üstünde siren's tear vardı (orjinali:davetiyeni aldım üstünde gözyaşında vardı)Elune'un dediği olurLock'un çilesi ss tükenince biter en manyağı en sonda Mamutta yerin yoksa güzelim ben kodoylada giderim devamı... Bir sen değil bütün azeroth hastaCloakı atarım badlandse yatarımGidişime yollar duruşuma nooblar hastaGözlerin güzel ama helmetten görünmüyorOff Hand dediğin taktınmı kola yakışmalı,çarptınmı duvara yapıştırmalıElfin gülüşüne,northrendin güneşine aldanmaGmle kavgalı çilekeş playerMenfaat yolunda edinilen guild,epic roll?lerde bozulurmuşNazar etme ne olur,boss kes seninde olurGearımı görmeden saldırma,spirit healera yalvarmaÖyle bi infernal çıkarki sen ölünce yaşamasınNoobum emme para bendeSelvi boylum al helmetlimGuildim bahtı kara,tankın gearı yaraT8 için gidiyorum repaire döneceğimVur kalbime dagger?ı yüreğim parçalansın fazla damage verme çünkü orda sen varsın alıntı.Ekleme yapmak sertbesttir sizlerinde özlü sözlerinizi bekliyorum :D Edited September 22, 201015 yr by marvellous
September 22, 201015 yr Author 3.bölümGnome fazla dırdır etme Tauren yorgunBelf krallar bile 3ü1arada ben tek başımaMamutta petlere yer varsa sana yok80gün dünya turu 1yıl azeroth turuMamutuna değil Gearına güvenSen northrendde doğan bir güneş ben outlandde çilekeşBoşuna uğraşma okumak için mamut s.ıyor diye koyduk bunuDalaranlımHatasız player arama boş guildde kalırsınGuildmasterım sağolsunGolden elite vehicleDikkat mamutta GM varBgye gelSen hangi kıtanın mobusunBaktım gear kıyak title kıyak dedim ne ayakKesecem dediysem keserimInstance biter dert bitmezBen ne S3ler gördüm içinde player yok,ne playerlar gördüm üstünde T1 yokT6 üste gelir okul başlaGuildimiz yokki T7miz olsun,gearımız yokki s4ümüz olsun,bizde noobuz arkadaş tabanımız sağlam olsun
September 23, 201015 yr Off Hand dediğin taktınmı kola yakışmalı,çarptınmı duvara yapıştırmalı... Bu öldürdü beni bundan sonrasını okuyamadım :D:D
September 23, 201015 yr İstedim vermediler sen taurensin dedilerGün qelir İllıdan döner Lich King domalır Deathwing öper.. :D Bu sözlerin manası yok hp si var xdresinlemi yasadım healinla öleyim Hap attık patladık allylere rasladık, Allylerin sucu yok, Biz onları Bihter sandık :DNitroyla uca bilirsin ama parasütle konamazsın guilde yalnız var :D Carptma bana Wt dc yer Burma burma fearlarım duelde seni ayıklarım bunlarıda benim biraderle yazdık :P
September 24, 201015 yr Author İstedim vermediler sen taurensin dedilerGün qelir İllıdan döner Lich King domalır Deathwing öper.. :D Bu sözlerin manası yok hp si var xdresinlemi yasadım healinla öleyim Hap attık patladık allylere rasladık, Allylerin sucu yok, Biz onları Bihter sandık :DNitroyla uca bilirsin ama parasütle konamazsın guilde yalnız var :D Carptma bana Wt dc yer Burma burma fearlarım duelde seni ayıklarım bunlarıda benim biraderle yazdık :P aha bu tam senın ıcın biçilmiş kaftan :D '''Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm ben senin için Soulstone basmışım''
September 24, 201015 yr Author ^_^ aha buda senlık :D ''' Elfin gülüşüne,northrendin güneşine aldanma '''
September 24, 201015 yr aha buda senlık :D ''' Elfin gülüşüne,northrendin güneşine aldanma ''' :D :D :D
September 24, 201015 yr hızlı heal mana bitirirtanksız giden lootsuz dönerpaladinin olmadığı yerde bok bitermişminionken de adam değildin sen (dk sözü)level atlamakla adam olunsa 80 levelda item kasmazdık
September 25, 201015 yr hızlı heal mana bitirirtanksız giden lootsuz dönerpaladinin olmadığı yerde bok bitermişminionken de adam değildin sen (dk sözü)level atlamakla adam olunsa 80 levelda item kasmazdıkBunlar tam atasözü olmuş Thrall söylemiş sanki B)
September 26, 201015 yr ahaha gercekten güzel harıka sözler :D eline saglık ** Etikete gerek yok bgdekiler tanır beni **
August 15, 201114 yr hatalıysam whisp atbüyüyünce mamut olcamsonunu düşünen raid yapamazstunlama beni fearlarım senilevel kasana yılan bile dokunmazmışkarakteri senin itemı benimbir sana birde roga güvenmemokun olayım killshot niyetine kullan benigüzel konu hortlatayım dedim :D
August 15, 201114 yr Dwarf'u darnassus'a koymuşlar, ah ironforge demiş.Tauren çeker 1-2 ton kalbim çeker Haris Pilton...Alliance gibi yar stormwind gibi diyar olmaz.Gold isteme benden, frostbolt gibi soğurum senden
Rogun bıçağıyla değil senin spellinle öleyim
Outlandde geçme beni azerothta ezerim seni
Kuzu kurdun spell up lockun
Senin havan varsa benim mamutum var
Sunwell dikenli bir hayat giremeyenlerdemi kabahat
Sen rogsun dediler bana bow vermediler
Rampaların ustasıyım clothun hastasıyım
Etikete gerek yok bgdekiler tanır beni
Hatalıysam gel duel atalım
Spirit Healerdakide sollardı
Tek rakibim Lich king [ yada WHY(Wow hava yolları)]
Parammı varki orjinalim olsun WowTurk'deyim canım sağolsun
Healinlemi yaşıyorumki dotunla öleyim
İnsanlık buysa ben Horde'um
Sana ''tap''dığım kadar manaya ''tap''saydım lock,''kan''a ''tap''saydım dk olurdum(en berbatı bu kabul :D)
Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm ben senin için Soulstone basmışım
Seni uzaktan dotlarım ruhun duymaz
O şimdi death knight
Mamut çeker 10-20 ton gönül çeker 10k spell up
bu en beğendiklerimden: Lich King'e söz verdim Yogg Sarona yem olmam biggrin.gif:D
Mailini aldım üstünde siren's tear vardı (orjinali:davetiyeni aldım üstünde gözyaşında vardı)
Elune'un dediği olur
Lock'un çilesi ss tükenince biter
en manyağı en sonda
Mamutta yerin yoksa güzelim ben kodoylada giderim
devamı...
Bir sen değil bütün azeroth hasta
Cloakı atarım badlandse yatarım
Gidişime yollar duruşuma nooblar hasta
Gözlerin güzel ama helmetten görünmüyor
Off Hand dediğin taktınmı kola yakışmalı,çarptınmı duvara yapıştırmalı
Elfin gülüşüne,northrendin güneşine aldanma
Gmle kavgalı çilekeş player
Menfaat yolunda edinilen guild,epic roll?lerde bozulurmuş
Nazar etme ne olur,boss kes seninde olur
Gearımı görmeden saldırma,spirit healera yalvarma
Öyle bi infernal çıkarki sen ölünce yaşamasın
Noobum emme para bende
Selvi boylum al helmetlim
Guildim bahtı kara,tankın gearı yara
T8 için gidiyorum repaire döneceğim
Vur kalbime dagger?ı yüreğim parçalansın fazla damage verme çünkü orda sen varsın
alıntı.
Ekleme yapmak sertbesttir sizlerinde özlü sözlerinizi bekliyorum :D
Edited by marvellous