Jump to content
Posted
YARIN ÖLECEÐİNİZİ BİLSEYDİNİZ,
BUGÜN VERMEK ZORUNDA OLDUÐUNUZ
SON DERSTE NE ANLATIRDINIZ?

video yu izleyin pişman olmazsınız :)

http://www.kisiselgelisim.com.tr/

Featured Replies

küçük çıkarların, oyunda yarattıkları nefretin kinin kölesi olmuş kişilerin izlemesinde yarar var, ne kadar kavrayabilirler tartışılr
[quote name='tiberias' date='22 June 2009 - 02:50 PM' timestamp='1245671457' post='252649']
küçük çıkarların, oyunda yarattıkları nefretin kinin kölesi olmuş kişilerin izlemesinde yarar var, ne kadar kavrayabilirler tartışılr
[/quote]
Böyle bir videodan sonra bu yorum;ne kadar kavrayabilecekleri tartışmasına son noktayı koyuyor sanırım :)

Bunun dışında kesinlikle izlenilmesi gereken bir video. Bir babanın çocuklarına bırakabileceği en güzel miraslardan bir tanesi bence :)
merak etme abim benim insanlığımda, oyunculuğumda, ahlakımda bunları yalamış yutmuş durumda. aklımda fikrimde yerimde. ne kimileri gibi bir oyun için her dakikası değerli olan hayatımı zehir ederim, ne burdaki sanal şahsiyetlere kin beslerim nede şu düşmanımı ne şekilde banlatsam die kafa patlatıp elim ss tuşunda beklerim. boşuna yazdım zaten o yorumu. insanın ne olacağı 0-6 yaş arasında verilen eğitimle belli olr, ondan sonrası gereksiz bilgilerin öğretilmesidir. bu eğitimini sağlıklı almamış kişiler bu videoyu defalarca izlesede birşey anlamayacaktır.
[quote name='tiberias' date='22 June 2009 - 10:24 PM' timestamp='1245698676' post='252659']
merak etme abim benim insanlığımda, oyunculuğumda, ahlakımda bunları yalamış yutmuş durumda. aklımda fikrimde yerimde. ne kimileri gibi bir oyun için her dakikası değerli olan hayatımı zehir ederim, ne burdaki sanal şahsiyetlere kin beslerim nede şu düşmanımı ne şekilde banlatsam die kafa patlatıp elim ss tuşunda beklerim. boşuna yazdım zaten o yorumu. insanın ne olacağı 0-6 yaş arasında verilen eğitimle belli olr, ondan sonrası gereksiz bilgilerin öğretilmesidir. bu eğitimini sağlıklı almamış kişiler bu videoyu defalarca izlesede birşey anlamayacaktır.
[/quote]
Çok haklısın bende bunu anlatmaya çalıştım, lakin anlatılamadığımı görüyorum :) Ayrıca eğitime 0-6 yaş sonrasında da devam edilmesi gerektiği fikrindeyim :)

Edited by Apacha

yorumlar biraz farklı tarafa kaymış ama neyse
bence de bir babanın çocuklarına bırakabileceği en değerli miras umarım izleyen herkes kendine göre birşeyler çıkarır bu videodan
Orada anlattığı herşey ama herşey süper bilgiler...
Hangileri hoşunuza gitti bilmiyorum ama, her kötünün içinde de iyi yanlar vardır açığa çıkabilecek diyor... nefreti kin'i insanları rencide edecek bişeyleri yapmayı hoş diye göstermiyor... Küçük yeğeni bile rencide olacak diye arabanın kirlenmesine bişey demiyor... Madem bundan ders aldığınızı söyleyeceksiniz o zaman lütfen rencide edici konuşmayın, birbirinizi iğnelemeyin, gül verin diken vermeyin =)
[quote name='6sanit6arium6' date='22 June 2009 - 11:32 PM' timestamp='1245702725' post='252662']
Hangileri hoşunuza gitti bilmiyorum ama, her kötünün içinde de iyi yanlar vardır açığa çıkabilecek diyor... nefreti kin'i insanları rencide edecek bişeyleri yapmayı hoş diye göstermiyor... Küçük yeğeni bile rencide olacak diye arabanın kirlenmesine bişey demiyor... Madem bundan ders aldığınızı söyleyeceksiniz o zaman lütfen rencide edici konuşmayın, birbirinizi iğnelemeyin, gül verin diken vermeyin =)
[/quote]

Ayakta alıkışlıyorum sesi geliyor mu? =)
[quote name='6sanit6arium6' date='22 June 2009 - 11:32 PM' timestamp='1245702725' post='252662']
[/quote]
Yaptığı yanlışlığı söylerken ki tavrımdan dahi utandım şu anda :)
[quote name='Alemci' date='22 June 2009 - 11:41 PM' timestamp='1245703264' post='252663']
Ayakta alıkışlıyorum sesi geliyor mu? =)
[/quote]
duyuyorum ve saygıyla eğiliyorum :P
gel ne olursan ol yine gel...bu söz sanırım yeterli bir yorumdur...ukalalık,küçük görme,aşagılama,kötüleme vsr..insanın dogasında vardır.şefkat,gurur duyma,sevme,saygı da insanın dogasında vardır.insan olarak iyilik ve kötülük eğilimleri olarak birbirine zıt vasıf larla donatılmışız.bunlardan hangısını sececegımıze kendımız karar verıyoruz.insanda genel hatlarıyla karakter gelişimi 0-6 yaş aralığında gercekleşir.ama bu 6 yastan sonraki oluşumlar hakkında faydasız,gereksiz gıbı yorumlar yapılması hakkını dogurmaz.asıl önemli olan iskeletini 6 senede tamamlamış oldugun o karakterin geri kalan parcalarını kişiliğine uygun ve yeterli miktarda edinebilmektir.6 yılda karakter geliştiriyorsun.anne ve babaya bagımlısın.ama bir ergenlik döneminde ailenle catısma halindesin.o yaşlarda seçmiş oldugun arkadas tipleri senin kişiliğinin gelişmesinde etkin rol oynayacaktır.yaş 30 oldu buyuk olcude kişiliğin oturdu diyelim.şimdi birde evlenmiş olacaksın karın,cocukların şahsiyetınde onemlı rol oynayacak.ve bu sen ölene kadar devam edicek.allah uzun ömurler versin demicem.allah hepımız için hayırlı yaşamak nasibeylesin.
harbiden helal olsun cok anlamlı bir video coğu kişinin yapamicağı bişi yapmış bukadar kabullenmiş olmak cidden cok zor daha fazla bişiler yazıp sacma sapan şeyler yazıp topicin anlamını kaçırmak istemiyorum...
Önemli olan da zaten bu değilmidir "Bakış Açısı" ? Videonun bunu açıklamaya fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum :) Güzel bir paylaşım
paylasım güzel eline saglık nickna da bazı arkadsalr güzel seylerin altına bile kötülüklerini göstermeye çalısmıs akıl vererek(kendileri öyle olmadıgı halde)...insan gibi davranırsın olmaz davranmassın yine olmass ee ikiside olmuorsa ugrasmassın sende onlar gibi olursun :D
  • 3 months later...