Posted August 25, 200915 yr Herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıllık aradan sonra geri dönüyorum wt ailesine...
August 25, 200915 yr Niye geldin diyesim var Mage konusunda gene başımızın etini yiyceksin Baştan söyliyim Blink çalışıyor şaka bir yana hoşgeldiniz...
August 25, 200915 yr Author hehe:) hoş bulduk arkadaşlar valla çok özlemişim wt yi en çok da muhabbetlerini... demek blink çalışıyor tamamdır o zaman başka bişi istemem artık
August 25, 200915 yr ken hoşgeldin öncelikle bende döndüm yaklaşık 1 haftadır 1 yıl gerçekten uzun bir süre bende o şekilde döndüğüm için çok item ve asimetrik enformasyon sorunu yaşadım umarım hayırlı olur
August 25, 200915 yr [quote name='drahosa' date='26 August 2009 - 01:29 AM' timestamp='1251239374' post='253672'] ken hoşgeldin öncelikle bende döndüm yaklaşık 1 haftadır 1 yıl gerçekten uzun bir süre bende o şekilde döndüğüm için çok item ve asimetrik enformasyon sorunu yaşadım umarım hayırlı olur [/quote] Asimetrik enformasyon hmmm.
August 26, 200915 yr Author haklısın drahosa alışmak biraz zaman alıcak ama sıkılarak bırakmıştım bu oyunu. Yenilikler, tekrardan öğrenme ve pekiştirme süreci daha da zevk katıcaktır bence. Bide eski dostların biçoğunun halen wt de olması çok mutlu etti beni. Sadece seviyeli ve kaliteli bi muhabbet edebilmek için bile wt ye dönülür.
August 26, 200915 yr Soru,sorun ve seviyeli muhabbet için /join Wt kanalını kullanınız =) Gün boyu gördüğümüz bir system message. Ama /join Wt kanalı nedir ya
August 27, 200915 yr Duydumki imbalar geri dönüyor, eğlenceli olacağa benziyor, siz takılın 1 hafta sonra gelirim bende AKA (warlock) fearımı yemiyen varmı???
August 27, 200915 yr Author estf. bi aralar iyi oynardık işte bu sefer inşAllah daha da zevkli olur. sen de hoşgeldin şimdiden AKA çıplak şampiyon
August 27, 200915 yr Oh oh iyi oyuncular geliyor demek. Bu da oyun kalitesi ve ekstra zevk demek hoşgeldiniz
August 27, 200915 yr hoşbulduk tekrardan ...valla ben kenin üstüne mage görmedim kendisi biraz mütevazi olsada ama lvl 70 de bırakmıştık şimdi işler biraz değişti tabi. alışmak biraz zaman alıcak olsada alışırız. tekrardan FOR THE HORDE !
August 27, 200915 yr Author drahosa da dönmüş tam oturacak gibi wt valla... Bu arada scorpion seninle kapışmak cidden bi zevk dönersen güzel olur bence karakterinin tam hakkını veren bir oyuncusun.Ayrıca benden daha eski bi oyuncusun ve senden öğrendiğim şeyler de var hakkını yememek lazım. şimdiki oyuncunlar hakkında pek bi bilgim yok ama bi aralar hem ally hem horde ekipleri cidden başarılıydılar.
August 27, 200915 yr h.g ken bende bırakmayı düsüniordumki ken döndü için vazgeçtim 3 aydr oyuna girmiom bende girecem
August 29, 200915 yr h.b. bu arada ken sana fear pete banish,sana fear pete banish,sana fear pete banish,sana fear pete banish,sana fear pete banish,sana fear pete banish,sana fear pete banish,sana fear pete banish,sana fear pete banish,sana fear pete banish,sana fear pete banish,sana fear pete banish,sana fear pete banish,sana fear pete banish,sana fear pete banish,sana fear pete banish,sana fear pete banish...