Jump to content
Posted
Herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıllık aradan sonra geri dönüyorum wt ailesine...

Featured Replies

Hoşgördük, ama ken tatile gitti şimdi marmaris kıyılarında :) haftaya anca gelir, gelir gelmezde wow.
[b]hepiniz hoş geldiniz oyuna renk gelcek sanki :P eskisi gibi fear delisi olcaz ama neyse x)[/b]
tenik nedenlerden dolayı wow bi türlü yüklenmior, yani patchlerde sorun var, sitede verilen 3.1.3 kurulum rehberindeki 3.0.1 to 3.0.2 linkleri açılmıor bu arada bilginize. bizde dönemioz, bunları yüklemek sorun, size iyi eğlenceler...
[quote name='akalock' date='30 August 2009 - 10:11 PM' timestamp='1251659495' post='254265']
tenik nedenlerden dolayı wow bi türlü yüklenmior, yani patchlerde sorun var, sitede verilen 3.1.3 kurulum rehberindeki 3.0.1 to 3.0.2 linkleri açılmıor bu arada bilginize. bizde dönemioz, bunları yüklemek sorun, size iyi eğlenceler...
[/quote]
Linkleri kullanmana gerek yok. Launcher.exe yi çalıştır o indirir.
Kadir ben size dvd yapıp yolluyorum ...

Siz bana kargo adresi verin ...
Hastane 2. cadde Çağ Oteli yanı Göksoy İş Merkezi Kat:1 No :6 Mega Mühendislik Merkez/VAN A.Kadir ARIK
[quote name='akalock' date='04 September 2009 - 03:40 PM' timestamp='1252071639' post='254838']
ben 3.2.0 a geçtim sizi bekliorum...
[/quote]

Fazl pacht indirmissiniz, srüm 3,1,3 olması lasım silip yeniden yüklemelisiniz...
bende oyuna dönmek isterdim ama hiç içimden gelmiyor artık wow oynamak :)
biliyorum ahmet 3.0.2 ye geçemedim direkt launcher 3.2.0 ı yüklediği için :) ama şimdi hallettim yüklüyorum patchleri...

deimos dönmeni tavsiye ediyorum ne yapcan kışın dışarıda çıkılmaz :)
  • 2 weeks later...
  • Author
Döndük ama umduğumuzu bulamadık :)
Belki 1 yıllık aradan sonra yeni ortama ayak uyduramadık şimdi ama nerde o eski wt demek geliyo içimden.
Herşeyin oyundan ibaret olduğu dostluk ve arkadaşlığın 2. plana itildiği bir ortam gördüm ve açıkçası bu beni baya üzdü..
haklısın önceden oyunda vardı ama arkadaşlık olunca iş değişirdi ama malesef şimdi bi item için birbirine küsen veya arkadaşının kuyusunu kazan insanlar var