Posted August 26, 200916 yr Bakalım Kac All varmıs ? Aktif oynayan lar haftada 10 saat ustu onlınelar kac kısıymısız bakalım Her 2 taraf ta oynayanlar da ayzabilir de, Ally Horde arasında ki party atma olayının kalkmıs olması kotü oldu bea :S Ally Ler Giderek cogalıyorus, korkun Hordeler yakında ne orgimar ne de silvermoon kalacak tas ustunde tas bırakmıcaz :)
August 26, 200916 yr Bolvar 77 paladin :) bugün yarın 80 ins :D NOT:Guildin sayısı 116 oldu ona göre düsünün ally gücleniomu güclenmio mu? :D Başka server ismi geçmesin lütfen Edited August 26, 200916 yr by cirnelle
August 26, 200916 yr Son bir haftayı saymazsak 10 saatin üstünde online olanların başında gelenlerden biri benim sanırım. :)
August 26, 200916 yr Bolvar 77 paladin :) bugün yarın 80 ins :D NOT:Guildin sayısı 116 oldu ona göre düsünün ally gücleniomu güclenmio mu? :DSizin gelişinize horde olarak bizde çok sevindik :) denge sağlanıcak belki ilerleyen dönemlerde sayısal olarak üstünlüğünüzden öne bile geçiceksiniz. Tekrar hoşgeldiniz :) Edited August 26, 200916 yr by cirnelle
August 26, 200916 yr Bolvar 77 paladin :) bugün yarın 80 ins :D NOT:Guildin sayısı 116 oldu ona göre düsünün ally gücleniomu güclenmio mu? :D hoşgeldiniz cümleten :) inşallah yakında sürekli bgler olcak :) Edited August 26, 200916 yr by cirnelle
August 26, 200916 yr günde en fazla 1 kere ally gören biri olarak ben sayılarının artması kanaatindeyim.sebep az olmaları değil benim pvp den uzak olmam :)
Bakalım Kac All varmıs ? Aktif oynayan lar haftada 10 saat ustu onlınelar kac kısıymısız bakalım
Her 2 taraf ta oynayanlar da ayzabilir de, Ally Horde arasında ki party atma olayının kalkmıs olması kotü oldu bea :S
Ally Ler Giderek cogalıyorus, korkun Hordeler yakında ne orgimar ne de silvermoon kalacak tas ustunde tas bırakmıcaz :)