Jump to content
Posted
arkadaşlar ve gmler bilgi vere bilirmisiniz 3.3.2 sürümemi geçildi?? cevabınızı bekliyorum bide oyuna giremiyorum ltfn yardımı olun

Featured Replies

Öncelikle 3.2.2 ye geçiş çalışmasında size kolay gelsin. Yalnız şu madenlere de bir el atabilirseniz çok memnun olucaz ne bs kasabiliyoruz ne de jw.
  • Author
yok hepsi tamamda server daha 3.3.0 da ya ben 3.3.2ye geçildi sandım yükledim ondan giremiyom acaba nezaman 3.3.2 ye geçiş yapacak bilgi verecek biri varmı?? :( :( :(
yalnız sorun ne bilmiyorum ama forum server acık gozukuyo fakat oyuna girerken offline gözüküyo...

yalnız sorun ne bilmiyorum ama forum server acık gozukuyo fakat oyuna girerken offline gözüküyo...

foruma bakıyorum oyun online , oyuna giriyorum bütün serverler ofline
Ben de giremiyorum kontrol panelinde server 1 gündür online 70 kişi var gözüküyor ama benim pc de server offline gözüküyor bi ara onlnie oluyor tıklıyorum disconnect oluyorum
  • 1 month later...
"benim pc de server offline gözüküyor bi ara onlnie oluyor tıklıyorum disconnect oluyorum "

bu sorun bende de var :) oyundan kaynaklı mıdır diye biraz uğraştım ama düzelmedi realm değişmemiş, e sürümde aynı acaba sorun nerede?
Mustafa kardeş,

Sanırım server için geçerli olan son sürüm 3.3.2 (11403) En azından ben bu sürüm ile oyuna girebiliyorum.
vay onur abey :) valla eğer öyle ise ben orjinde oynadığımdan 3.3.3 ü yüklediydim en son yani giremicem bi süre daha :) neyse cevap için tşkler.. bıraktınız mı orjini sizde yoksa? benim hesap frozen olduda ne zaman açılır allah bilir :)
Ben, redfire (Chaos), Obigun (Muhtar, hayvantaciri... artık hangi isimler hatırlarsan), Sciacallo, Pj, eskilerde Ammonchu (yada buna benzer bir ismi vardı)ve Animation beraber takılıyoruz,

Burak, Atilla, Yusuf, Emre, Tmacc, ve şu anda ismini tam hatılayamadığım birkaç kişi daha Karazhan'dalardı ama onlar ne yaptılar bilemiyorum. Biz eksiksiz devam ediyoruz.

hesabını açtığında artık selam çakarsın bizede :)
çok geldim gittim serverada bi siz yoktunuz. sertaç abi ile görüştüm hatta konuştuk biraz felan ama artık hesabın açılışında yine görüşürüz belki :) rp serverında oynuyomuşsunuz sertaç abiyle konuştum öyle söylediydi keşke pvp olan bi realmde olsaydınız süper olurdu hehe