Posted June 22, 201014 yr [color="#FFA500"][b]Pvpdeki en'leri seçelim. Warrior - delihüsrev,deepfear paladin - generall rogue - keymaker,jackall deathknight - unforgiven,ryuu druid - Quansy,positive mage - Thegame priest - Eddy warlock - ANTODALT (DOOMLORD) shaman - Blackwolf hunter - bazı classları isimleri aklıma gelmediği için veya seçemediğim için yazamadım.Sizin favorileriniz kimler ?[/b][/color] Edited June 22, 201014 yr by angelmad
June 26, 201014 yr Warrior - deepfear paladin - general-secmachine rogue - joy-enttreri deathknight - ryuu-genc druid - positive mage - Thegame priest - Eddy warlock - DOOMLORD shaman - Blackwolf hunter - Era benim enlerimde bunlar
June 30, 201014 yr bi turnuva falan yapılsa enleri gözümüzle görsek? biraz fun server gibi olcak ama 2. serverda böyle bişey düzenlense orjinaldeki gibi. her yıl yapılsa bu turnuva olayı herkese istediği item verilse falan turnuva için. turnuva sonunda kapatılır server. bence hoş olurdu.
June 30, 201014 yr Author [quote name='TyronJesper' date='30 June 2010 - 03:23 PM' timestamp='1277900617' post='269529'] bi turnuva falan yapılsa enleri gözümüzle görsek? biraz fun server gibi olcak ama 2. serverda böyle bişey düzenlense orjinaldeki gibi. her yıl yapılsa bu turnuva olayı herkese istediği item verilse falan turnuva için. turnuva sonunda kapatılır server. bence hoş olurdu. [/quote] [color="#FF8C00"]bahsettiğin classların 1 vs 1 yapması itemlere baya bakar.burda önerilenler aslında iyi oynadıkları belli olan kişiler fakat bu dediğin de olabilir zevkli de olur varım yani [/color]
July 7, 201014 yr WARRİOR UN şAMPİYONLARI DELİHÜSREV SAND PALADİN şAMPİYONLARI GENERAL XUİ SECMECHİNE DEATH KNİGHT şAMPİYONLARI RYUU TEKERLEK ALTAİR HUNTER şAMPİYONLARI TOSKOPARAN ERA şAMAN şAMPİYONLARI BLACKWOLF MKE SPEDFREAK DRİD şAMPİYONLARI OLİVE POSİTİVE QANJİ ROGUE şAMPİYONLARI JOY PALA ENTERİ MAGE şAMPİYONLARI THEGAME Zz FARABİ WARLOCK şAMPİYONLARI Cck DOMLORD CİNCİHOCA RİU PRİEST SYLPH EDYY THİANİCK
July 8, 201014 yr [quote name='Vandread' date='22 June 2010 - 07:26 PM' timestamp='1277223978' post='269286'] herkes ismini mi değiştirdi yoksa eskilerden sahiden kalan yokmu [/quote] ne kadar eski istersin eskiden sahiden kalan yoktur ben de avatarıma bakmaya geldim bulamadım da nette :s
July 8, 201014 yr [quote name='Shadowfury' date='08 July 2010 - 03:27 AM' timestamp='1278548856' post='269941'] ne kadar eski istersin eskiden sahiden kalan yoktur ben de avatarıma bakmaya geldim bulamadım da nette :s [/quote] benden eskısını bulabılırmısın bılmem 2004 den berı wow dayım buaraa twıstıngtemısın hala ben lauzen wt dekı nıchım blackwolf şhamanım artık
July 8, 201014 yr [quote name='Shadowfury' date='08 July 2010 - 03:27 AM' timestamp='1278548856' post='269941'] ne kadar eski istersin eskiden sahiden kalan yoktur ben de avatarıma bakmaya geldim bulamadım da nette :s [/quote] Hıh. kardeşini senden cok görüyorum. arada gel yahu
July 9, 201014 yr warrior: delihüsrev, sand paladin: general, naaru death knight: ryuu, deathslord hunter: fantaghiro, era şaman: blackwolf, jynx druid: olive, moon vardı bi ara çok iyi feraldi rogue: joy, darkie mage: thegame, zz warlock: doomlord, cck priest: sylph, edyy
July 9, 201014 yr [quote name='zexeneyl' date='09 July 2010 - 03:02 AM' timestamp='1278633738' post='269998'] Herkes kafasına gore yapmıs heralde [/quote] haklısın son yapılan listelere bakınca muhammet sanırım herkez kafasına göre yapmaya başlamış.
July 10, 201014 yr [quote name='lauzen' date='08 July 2010 - 09:22 PM' timestamp='1278613329' post='269976'] benden eskısını bulabılırmısın bılmem 2004 den berı wow dayım buaraa twıstıngtemısın hala ben lauzen [/quote] bi hesapladım da benim de öyleymiş, ayrıca hatırlıyorum seni 3-5 aydır oynamıyorum, ama oynarsam twistingdeyim. [quote name='Alemci' date='09 July 2010 - 02:09 AM' timestamp='1278630588' post='269995'] Hıh. kardeşini senden cok görüyorum. arada gel yahu [/quote] Kardeş mi ? ne kardeşi ?
July 20, 201014 yr Yaklaşık 2 aydır bu serverdayım (played time 20 days) yapıcagım liste ne kadar saglıklı olur bilemiyorum Bu gibi listeler yerine classlar arası pvp turnuvaları olursa daha saglıklı sonuçlar ortaya çıkar diye düşünüyorum bide Edited July 20, 201014 yr by Darkie
July 20, 201014 yr [quote name='Vandread' date='22 June 2010 - 07:26 PM' timestamp='1277223978' post='269286'] herkes ismini mi değiştirdi yoksa eskilerden sahiden kalan yokmu [/quote] Telbog , çılgın şaman
July 23, 201014 yr Çok eski biri değilim o yüzden şu zamandaki en iyileri kendimce söyliyim Death Knight : Ryuu,Naturell Druid : Positive,Lokator,Astarte,Kama Hunter : Jahrakal,Muro, Mage : Highdamage (torpil yaparım adaşımdır .d), Zz Paladin : Howard,Dementor,General,Rjalk Priest : Slyph,Fetbaz,Edyy Rogue : Joy Shaman : Deephallow,Blackwolf Warlock : Fatalfighter,Asmodean,Cck,Doomlord,Lanet Warrior : Darkrage,Delihüsrev,Deepfear
July 23, 201014 yr bende yazıyım bari boş kalmışken. isimleri yannıs yazabilirim aklımda kaldıgınca yazıcam eskiden bugune gordugum başımın etini en cok yiyen ama clasını oynayan adamlar ama aklımda kalmalarını saglayan ilk dediğimdir Warrior : Kelleci(hatırlayan bilir wt de hakkında dedikodu cıkan ilk oyunucu kuzeni mi abisi mi ne gm miş ),Sand(whispi bitmez konu üzerine konu), Theodorus(bug kullanıyor diyerek kontrol etmişliğim war 8 kere yakalayamadım bişi, yoktu heralde ) Death Knight : Manuel(düzelttiğim qların yarısını sussun diye düzettim) Druid : Aquma(banladım hala aramız iyidir ) Hunter : güzel oynayan cok hunterımız oldu ama koşullara uyan olmadı heralde :)onun için buraya slayersdan bloodylantisi koyuyorum Mage : ahhhh en dertli classım nerden başlıyım scorpion,alemci,turkmaster,tiryakihasan,egomania(ki bu charı ben sildim) Paladin : paladin dedin mi yuqalion ismi tam bu değil di ama goren anlar Priest : kimseler bilmez saturnada pri oynamışlıgı wardır. Rogue : kim ne derse desin bu forumlarda Azuredragon ve Pala ya dair acılan atılan postlar baska bir rogue için atılmadı acılmadı Shaman : bir donem herkes shamandı cook eski konusuyorum butun hordu tek guild altında toplamış bişaman wardı ama "proud" du sanırsam adı ha o olmadı TRKZ geliyo aklıma Warlock : Gatsumi,Xaroz(bunlar dövüyodu herkezi be ) , birde Ceset wardı warlock. bu arada ben bunları yazdım ama bunları örnek alın demiyorum yanlış anlaşılmasın "en" ama nereye doğru
July 23, 201014 yr serverda yeni oldugum icin enleri sıralayamıcam ama su enlere yazılan bi warlock varki ya yazan arkadaslar lock clasını bilmiyor yada o char el degistirdi..Arenada healer classa erkeksen ortaya cık deyip ve bunu ust ustte bi kac defa yazmaya calısırken olen bi adam nası server enlerine geciyor :)serverdaki dier warlocklara hakeret resmen.seni neden ilgilendiriyorki diyenlerde cıkcak elbette ama bana saygısızlık yapan adamı elestirmeye hakkım olduğunu düsünüyorum... Lanet the Arena master a ithafen
July 23, 201014 yr [quote name='julieta' timestamp='1279892846' post='270511'] serverda yeni oldugum icin enleri sıralayamıcam ama su enlere yazılan bi warlock varki ya yazan arkadaslar lock clasını bilmiyor yada o char el degistirdi..Arenada healer classa erkeksen ortaya cık deyip ve bunu ust ustte bi kac defa yazmaya calısırken olen bi adam nası server enlerine geciyor :)serverdaki dier warlocklara hakeret resmen.seni neden ilgilendiriyorki diyenlerde cıkcak elbette ama bana saygısızlık yapan adamı elestirmeye hakkım olduğunu düsünüyorum... Lanet the Arena master a ithafen [/quote] Zaten konu da kişilik olarak en'ler değil classın hakkını verenler yazılmış, Lanet'i de uzun zamandır tanırım kişiliği de oyunculuğu da oldukça en'dir bence,art niyetli olarak yazmış olduğunu düşünmüyorum,şaka olsun diye takılmış olabilir
July 23, 201014 yr [quote name='AssasiN' timestamp='1279893555' post='270512'] Zaten konu da kişilik olarak en'ler değil classın hakkını verenler yazılmış, Lanet'i de uzun zamandır tanırım kişiliği de oyunculuğu da oldukça en'dir bence,art niyetli olarak yazmış olduğunu düşünmüyorum,şaka olsun diye takılmış olabilir [/quote] saka olarak takılan bi adam sora vs ye cagırıp + noobsun iste korkaksın gelemezsin tarzı konsmazdı ki cagırdı char heal dru ) kişilik enlerinide secmedim dostum istedigi gibi konussun dier arkadaslar nasıl enlere yazdıysa bende yazılmaması gerektigini savunuyorum cunku bana gore sıradan bi oyuncu.. nese son yazımdı iyi oyunlar herkese..
July 23, 201014 yr Kemiklerim sızladı.. 4 senedir fln serverdayım. her dönemin isim yapan playerlarını bilirim az çok. aklımda en çok yer edenleri yazam dedim. eskilerde daha çok tercih ettim.. Warrior: Kelleci, crazy Druid: Enumar (Feral) Dk: Numeherui, Braindamage Mage: Scorpion (ah gökanım ), alemci Rogue: Azuredragon tabiki. Zulkarneyn vede.. Shaman: Trkz, Norra adı duyulanlardadır. Duymak istemeyenlerde vardır tabi bu adları.. Warlock: Rokka, Deumus, Root (taaa 1.8 den ) Priest: Soulseeker Paladin: çok fazla olduundan gzl oynayanlarda fazla. Onebe, Nysath, Melancholy, Danath, Howard ve Yuqualion du evet katılıorum gintamaya. bi class daha vardıda neydiii..
July 23, 201014 yr Warrior: Kelleci, windfruy Druid: Enumar (Feral) Dk: unforgiven, neete Mage: Scorpion , alemci Rogue: Pala Shaman: Isabell Warlock: Deumus Priest: Soulseeker Paladin: Onebe, posumm hunter : Finair, zyne böyle yazılıyordu sanırsam nickler fin senden çalıntı yazmaya uğraşamam Edited July 23, 201014 yr by Gunahkar
July 23, 201014 yr [quote name='Finair' timestamp='1279900335' post='270529'] bi class daha vardıda neydiii.. [/quote] Hunter olmasın
July 23, 201014 yr olayın pvp olması kötü olmuş nitekim ne cevherler yazılmamış kendini pve ye veren bir zamanların estiren kadrolarına gelirsek horde-ally karışık warrior; bozox,chaosofwar (günümüzde pve'den anlayan adaşım da Darkrage) paladin;howard,galadrim priest;autumn(benzeri olamadı hala ) rogue;azuredragon,neira shaman;trkz,telbog hunter;finair(en uzun o dayanırdı ) druid;enumar the best xero,hellbroth warlock;gatsumi,xaroz(fellik fellik onu arardım ) mage:scorpion, alemci (gökhan az rflect yemedi benden ) dk:yoktu o zamanlar olsa da sevmem zaten
July 23, 201014 yr [quote name='drahosa' timestamp='1279907530' post='270558'] hunter;finair(en uzun o dayanırdı ) [/quote] prot warriyle az kesmemiştin bizi senle chaos u ve bozoyu unutmuşum evet warri için
Warrior - delihüsrev,deepfear
paladin - generall
rogue - keymaker,jackall
deathknight - unforgiven,ryuu
druid - Quansy,positive
mage - Thegame
priest - Eddy
warlock - ANTODALT (DOOMLORD)
shaman - Blackwolf
hunter -
bazı classları isimleri aklıma gelmediği için veya seçemediğim için yazamadım.Sizin favorileriniz kimler ?[/b][/color]
Edited by angelmad