Jump to content
Posted
[color="#FFA500"][b]Pvpdeki en'leri seçelim.
Warrior - delihüsrev,deepfear
paladin - generall
rogue - keymaker,jackall
deathknight - unforgiven,ryuu
druid - Quansy,positive
mage - Thegame
priest - Eddy
warlock - ANTODALT (DOOMLORD)
shaman - Blackwolf
hunter -
bazı classları isimleri aklıma gelmediği için veya seçemediğim için yazamadım.Sizin favorileriniz kimler ?[/b][/color]

Edited by angelmad

• Replies 179
  • Views 32.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Warrior - deepfear
paladin - general-secmachine
rogue - joy-enttreri
deathknight - ryuu-genc
druid - positive
mage - Thegame
priest - Eddy
warlock - DOOMLORD
shaman - Blackwolf
hunter - Era

benim enlerimde bunlar :D
bi turnuva falan yapılsa enleri gözümüzle görsek? biraz fun server gibi olcak ama 2. serverda böyle bişey düzenlense orjinaldeki gibi. her yıl yapılsa bu turnuva olayı herkese istediği item verilse falan turnuva için. turnuva sonunda kapatılır server. bence hoş olurdu.
  • Author
[quote name='TyronJesper' date='30 June 2010 - 03:23 PM' timestamp='1277900617' post='269529']
bi turnuva falan yapılsa enleri gözümüzle görsek? biraz fun server gibi olcak ama 2. serverda böyle bişey düzenlense orjinaldeki gibi. her yıl yapılsa bu turnuva olayı herkese istediği item verilse falan turnuva için. turnuva sonunda kapatılır server. bence hoş olurdu.
[/quote]

[color="#FF8C00"]bahsettiğin classların 1 vs 1 yapması itemlere baya bakar.burda önerilenler aslında iyi oynadıkları belli olan kişiler fakat bu dediğin de olabilir zevkli de olur varım yani :rolleyes: [/color]
WARRİOR UN şAMPİYONLARI DELİHÜSREV SAND
PALADİN şAMPİYONLARI GENERAL XUİ SECMECHİNE
DEATH KNİGHT şAMPİYONLARI RYUU TEKERLEK ALTAİR
HUNTER şAMPİYONLARI TOSKOPARAN ERA
şAMAN şAMPİYONLARI BLACKWOLF MKE SPEDFREAK
DRİD şAMPİYONLARI OLİVE POSİTİVE QANJİ
ROGUE şAMPİYONLARI JOY PALA ENTERİ
MAGE şAMPİYONLARI THEGAME Zz FARABİ
WARLOCK şAMPİYONLARI Cck DOMLORD CİNCİHOCA RİU
PRİEST SYLPH EDYY THİANİCK
[quote name='Vandread' date='22 June 2010 - 07:26 PM' timestamp='1277223978' post='269286']
herkes ismini mi değiştirdi yoksa eskilerden sahiden kalan yokmu
[/quote]
ne kadar eski istersin :o eskiden sahiden kalan yoktur ben de avatarıma bakmaya geldim bulamadım da nette :s
[quote name='Shadowfury' date='08 July 2010 - 03:27 AM' timestamp='1278548856' post='269941']
ne kadar eski istersin :o eskiden sahiden kalan yoktur ben de avatarıma bakmaya geldim bulamadım da nette :s
[/quote]
benden eskısını bulabılırmısın bılmem

2004 den berı wow dayım :D buaraa twıstıngtemısın hala ben lauzen :)

wt dekı nıchım blackwolf şhamanım artık :)
[quote name='Shadowfury' date='08 July 2010 - 03:27 AM' timestamp='1278548856' post='269941']
[/quote]

Hıh. kardeşini senden cok görüyorum. arada gel yahu :(
warrior: delihüsrev, sand
paladin: general, naaru
death knight: ryuu, deathslord
hunter: fantaghiro, era
şaman: blackwolf, jynx
druid: olive, moon vardı bi ara çok iyi feraldi
rogue: joy, darkie
mage: thegame, zz
warlock: doomlord, cck
priest: sylph, edyy
[quote name='zexeneyl' date='09 July 2010 - 03:02 AM' timestamp='1278633738' post='269998']
Herkes kafasına gore yapmıs heralde :D
[/quote]

haklısın son yapılan listelere bakınca muhammet sanırım herkez kafasına göre yapmaya başlamış.
[quote name='lauzen' date='08 July 2010 - 09:22 PM' timestamp='1278613329' post='269976']
benden eskısını bulabılırmısın bılmem

2004 den berı wow dayım :D buaraa twıstıngtemısın hala ben lauzen :)
[/quote]
bi hesapladım da benim de öyleymiş, ayrıca hatırlıyorum seni :P 3-5 aydır oynamıyorum, ama oynarsam twistingdeyim.

[quote name='Alemci' date='09 July 2010 - 02:09 AM' timestamp='1278630588' post='269995']
Hıh. kardeşini senden cok görüyorum. arada gel yahu :(
[/quote]
Kardeş mi ? ne kardeşi ?
  • 2 weeks later...
Yaklaşık 2 aydır bu serverdayım (played time 20 days) yapıcagım liste ne kadar saglıklı olur bilemiyorum ^_^ Bu gibi listeler yerine classlar arası pvp turnuvaları olursa daha saglıklı sonuçlar ortaya çıkar diye düşünüyorum bide :)

Edited by Darkie

[quote name='Vandread' date='22 June 2010 - 07:26 PM' timestamp='1277223978' post='269286']
herkes ismini mi değiştirdi yoksa eskilerden sahiden kalan yokmu
[/quote]

Telbog , çılgın şaman :)
Çok eski biri değilim o yüzden şu zamandaki en iyileri kendimce söyliyim :)

Death Knight : Ryuu,Naturell
Druid : Positive,Lokator,Astarte,Kama
Hunter : Jahrakal,Muro,
Mage : Highdamage (torpil yaparım adaşımdır .d), Zz
Paladin : Howard,Dementor,General,Rjalk
Priest : Slyph,Fetbaz,Edyy
Rogue : Joy
Shaman : Deephallow,Blackwolf
Warlock : Fatalfighter,Asmodean,Cck,Doomlord,Lanet
Warrior : Darkrage,Delihüsrev,Deepfear
bende yazıyım bari :) boş kalmışken. isimleri yannıs yazabilirim aklımda kaldıgınca yazıcam eskiden bugune gordugum başımın etini en cok yiyen ama clasını oynayan adamlar
ama aklımda kalmalarını saglayan ilk dediğimdir :)

Warrior : Kelleci(hatırlayan bilir wt de hakkında dedikodu cıkan ilk oyunucu kuzeni mi abisi mi ne gm miş :)),Sand(whispi bitmez konu üzerine konu), Theodorus(bug kullanıyor diyerek kontrol etmişliğim war 8 kere yakalayamadım bişi, yoktu heralde :))
Death Knight : Manuel(düzelttiğim qların yarısını sussun diye düzettim)
Druid : Aquma(banladım hala aramız iyidir :))
Hunter : güzel oynayan cok hunterımız oldu ama koşullara uyan olmadı heralde :)onun için buraya slayersdan bloodylantisi koyuyorum :)
Mage : ahhhh en dertli classım nerden başlıyım scorpion,alemci,turkmaster,tiryakihasan,egomania(ki bu charı ben sildim)
Paladin : paladin dedin mi yuqalion ismi tam bu değil di ama goren anlar :)
Priest : kimseler bilmez saturnada pri oynamışlıgı wardır.
Rogue : kim ne derse desin bu forumlarda Azuredragon ve Pala ya dair acılan atılan postlar baska bir rogue için atılmadı acılmadı
Shaman : bir donem herkes shamandı cook eski konusuyorum butun hordu tek guild altında toplamış bişaman wardı ama "proud" du sanırsam adı ha o olmadı TRKZ geliyo aklıma
Warlock : Gatsumi,Xaroz(bunlar dövüyodu herkezi be :)) , birde Ceset wardı warlock.

bu arada ben bunları yazdım ama bunları örnek alın demiyorum yanlış anlaşılmasın "en" ama nereye doğru :)
serverda yeni oldugum icin enleri sıralayamıcam ama su enlere yazılan bi warlock varki ya yazan arkadaslar lock clasını bilmiyor yada o char el degistirdi..Arenada healer classa erkeksen ortaya cık deyip ve bunu ust ustte bi kac defa yazmaya calısırken olen bi adam nası server enlerine geciyor :)serverdaki dier warlocklara hakeret resmen.seni neden ilgilendiriyorki diyenlerde cıkcak elbette ama bana saygısızlık yapan adamı elestirmeye hakkım olduğunu düsünüyorum... Lanet the Arena master a ithafen
[quote name='julieta' timestamp='1279892846' post='270511']
serverda yeni oldugum icin enleri sıralayamıcam ama su enlere yazılan bi warlock varki ya yazan arkadaslar lock clasını bilmiyor yada o char el degistirdi..Arenada healer classa erkeksen ortaya cık deyip ve bunu ust ustte bi kac defa yazmaya calısırken olen bi adam nası server enlerine geciyor :)serverdaki dier warlocklara hakeret resmen.seni neden ilgilendiriyorki diyenlerde cıkcak elbette ama bana saygısızlık yapan adamı elestirmeye hakkım olduğunu düsünüyorum... Lanet the Arena master a ithafen
[/quote]
Zaten konu da kişilik olarak en'ler değil classın hakkını verenler yazılmış, Lanet'i de uzun zamandır tanırım kişiliği de oyunculuğu da oldukça en'dir bence,art niyetli olarak yazmış olduğunu düşünmüyorum,şaka olsun diye takılmış olabilir :)
[quote name='AssasiN' timestamp='1279893555' post='270512']
Zaten konu da kişilik olarak en'ler değil classın hakkını verenler yazılmış, Lanet'i de uzun zamandır tanırım kişiliği de oyunculuğu da oldukça en'dir bence,art niyetli olarak yazmış olduğunu düşünmüyorum,şaka olsun diye takılmış olabilir :)
[/quote]

saka olarak takılan bi adam sora vs ye cagırıp + noobsun iste korkaksın gelemezsin tarzı konsmazdı ki cagırdı char heal dru :)) kişilik enlerinide secmedim dostum istedigi gibi konussun dier arkadaslar nasıl enlere yazdıysa bende yazılmaması gerektigini savunuyorum cunku bana gore sıradan bi oyuncu.. nese son yazımdı iyi oyunlar herkese..
Kemiklerim sızladı.. :)

4 senedir fln serverdayım. her dönemin isim yapan playerlarını bilirim az çok. aklımda en çok yer edenleri yazam dedim. eskilerde daha çok tercih ettim..

Warrior: Kelleci, crazy
Druid: Enumar (Feral)
Dk: Numeherui, Braindamage
Mage: Scorpion (ah gökanım :D ), alemci
Rogue: Azuredragon tabiki. Zulkarneyn vede..
Shaman: Trkz, Norra adı duyulanlardadır. Duymak istemeyenlerde vardır tabi bu adları..
Warlock: Rokka, Deumus, Root (taaa 1.8 den :D )
Priest: Soulseeker
Paladin: çok fazla olduundan gzl oynayanlarda fazla. Onebe, Nysath, Melancholy, Danath, Howard ve Yuqualion du evet katılıorum gintamaya.

bi class daha vardıda neydiii.. :P
Warrior: Kelleci, windfruy
Druid: Enumar (Feral)
Dk: unforgiven, neete
Mage: Scorpion , alemci
Rogue: Pala
Shaman: Isabell
Warlock: Deumus
Priest: Soulseeker
Paladin: Onebe, posumm
hunter : Finair, zyne

böyle yazılıyordu sanırsam nickler

fin senden çalıntı yazmaya uğraşamam

Edited by Gunahkar

[quote name='Finair' timestamp='1279900335' post='270529']
bi class daha vardıda neydiii.. :P
[/quote]
Hunter olmasın :P
olayın pvp olması kötü olmuş nitekim ne cevherler yazılmamış kendini pve ye veren :)

bir zamanların estiren kadrolarına gelirsek

horde-ally karışık

warrior; bozox,chaosofwar (günümüzde pve'den anlayan adaşım da Darkrage)
paladin;howard,galadrim
priest;autumn(benzeri olamadı hala )
rogue;azuredragon,neira
shaman;trkz,telbog
hunter;finair(en uzun o dayanırdı :) )
druid;enumar the best :) xero,hellbroth
warlock;gatsumi,xaroz(fellik fellik onu arardım )
mage:scorpion, alemci (gökhan az rflect yemedi benden )
dk:yoktu o zamanlar olsa da sevmem zaten
[quote name='drahosa' timestamp='1279907530' post='270558']
hunter;finair(en uzun o dayanırdı :) )
[/quote]
prot warriyle az kesmemiştin bizi :D senle chaos u ve bozoyu unutmuşum evet warri için :)