Jump to content
Posted

Pvpdeki en'leri seçelim.

Warrior - delihüsrev,deepfear

paladin - generall

rogue - keymaker,jackall

deathknight - unforgiven,ryuu

druid - Quansy,positive

mage - Thegame

priest - Eddy

warlock - ANTODALT (DOOMLORD)

shaman - Blackwolf

hunter -

bazı classları isimleri aklıma gelmediği için veya seçemediğim için yazamadım.Sizin favorileriniz kimler ?

Edited by angelmad

• Replies 179
  • Views 34.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

ygs lys bozdu seni

++ :D :D

• 2 weeks later...

warior=) battalgazi forever

mage=)scorpion . hrks

paladin=naleil . niğhtmare

hunter:D eroltaş

rogue:azuredrogon arapturan(marıjıuna)

dk oneyla :D

priest : avelia aaaa :D

şhmn : trkz zyne şamandı benim zamnımda :D

duruıd : enumar

warlock :xaros

fadime enginsiz tek kesiordu herseyi: alemci asıgım ben ona :D melancholy niirdesinla herkesi hatırlayamadım selam olsun hepinize : ölürsem ölürsünüz (jeniffer)

Abi 1- ben elemental pvp kasmaya çalıştım ki üstümde gear yokken gene iyi bile yaptım diye düşünüyorum. Karşımdaki adamda 600-800 resi var bende 150 ? zaten adamın eline düşersem tek kaçma yolum var oda thunderstorm atıp earthbind totem dikip kaçma, ayrıca grounding totem ayarlamasını saniyesi saniyesine yapman lazım ele iken yoksa cck dan 8k chaos bolt yiiyp kalıyorsun ( burdan saygılar =p ) yada aynı anda 1 adamı hexleyim bir adamı healleyip peşindeki melee classtan kaçmak zor iş ! :D

Edit: Dil ve anlatım =p

teşekkürler :D ama 8k az ya :P

WArrior: Darkrage( tanklıkta tanımam :)

Roq : Entteri.. Pala

Prist : Edyy (vazgeçilmez healler) Slyp (üstüne tanımam)

Shaman : Blackwolf

Warlock: şu anda yk ama eskılerden Rokka

Druıd : xero (ender knkam :)

Paladın: General Dementor ve eski dost unutulmaz Howard

Hunter : Omen :) baska yok

Mage : Zzz bıraktı ama onun ustune tanımam Ezık mage :)

Dk : Ryuu Genç Naturel

eksıkler olabılr bu pwp pwe uzerıne dızılmıstır eskıler agırlıkta dır alıntı yoktur :)

http://wturk.com/sign/Naturell.png

En kötü Mage dalında , Eudamonia ! :D

birisi tiryakiyi andı nerde o bulun onu

Oyuna dönmeyi düşünüomda Tiyaki oynu bırakmadıysa tabi :)

Edited by asan61

ygs lys bozdu seni

Bozdu ki ne bozdu hacı , geçende bir kafenin önünden geçerken adamın tekinin wow oynayışını gördüm 15 dk adamın 3 ten 6 lvl olmasını melun melun izledim .. . :D

teşekkürler :D ama 8k az ya :P

Grounding totem çalıştığı için senle dalga geçtiğimide hatırlarım 3 k can kala üstüme 8-12k vuracak bir chaos bolt yolluyorsun ben totem dikip kaçıyordum :P

ama harbi sağlam adamsın :P

Edited by Exyt

ben artık dementorla pvp yapmıyorum ya ayrıca genel olarak pve de yapmıyorum herhangi bi charla :D

WArrior: Darkrage( tanklıkta tanımam :)

Prist : Edyy (vazgeçilmez healler) Slyp (üstüne tanımam)

Shaman : Blackwolf

Warlock: şu anda yk ama eskılerden Rokka

Druıd : xero (ender knkam :)

Paladın: General Dementor ve eski dost unutulmaz Howard

Hunter : Omen :) baska yok

Mage : Zzz bıraktı ama onun ustune tanımam Ezık mage :)

Dk : Ryuu Genç Naturel

eksıkler olabılr bu pwp pwe uzerıne dızılmıstır eskıler agırlıkta dır alıntı yoktur :)

ben burdayımda char yok :D

bir gün ismimi doğru yazan birisi çıkar elbet :blink:

Çıkar Elbet Sıkma Canını :P

mehmet elbet bir gün :)

Rokka seni sahalara geri dönmeni bekliyoruz :) yeni nesil warlock görsün......

Çok kitap okumaları lazım Enttreri

ah ah azmı aradım seri nin devamını hiç unutma 10000 orc serisini amerikadan sipariş etmiştim sonra türkçeleştirmeye uğraşmıştım bir ay :D

sonunda bitirdim tabi :)

mehmet elbet bir gün :)

Rokka seni sahalara geri dönmeni bekliyoruz :) yeni nesil warlock görsün......

hehe ev durumunu ayarlarsam gelicem 1-2 hafta daha sürer tahminen ev durumum zaten okul yok pek bu sene geceleri barmenlik yapıyorum anca gündüzleri kısmetse :)

ah ah azmı aradım seri nin devamını hiç unutma 10000 orc serisini amerikadan sipariş etmiştim sonra türkçeleştirmeye uğraşmıştım bir ay :D

sonunda bitirdim tabi :)

bu ork bolluğu ne 1000 ork deilmiydi o ya ?

yahu bir sıfırın drizt Do'urden için bi önemimi var :D

Bu serverda 4 ayı aşkın bi süredir oynuorum ve bende bu zamana kadar gözlemlediğim serverın en lerini yazayım dedim.Yalnız her classtan 1 isim yazıcam çünkü bana göre en iyi 1 tane olur dierleri sadece iyidir(Biraz felsefik oldu ama idare edin artık :P)

Warrior - Bullchaos

Paladin - Rjalk

Rogue - Pala

Deathknight - Neete

Druid - Shadowdust

Mage - Zz(Bıraktın ama yerini dolduran yok:D)

Priest - Eddy

Warlock - Cck

Shaman - Blackwolf

Hunter - Adını tam hatırlamıorum Nelf Female Omen di sanırım adı yanlışsa sorry;)

İlerleyen aylarda yeniden güncelerim bu listeyi şimdilik pvp ye devam :P

Bu serverda 4 ayı aşkın bi süredir oynuorum ve bende bu zamana kadar gözlemlediğim serverın en lerini yazayım dedim.Yalnız her classtan 1 isim yazıcam çünkü bana göre en iyi 1 tane olur dierleri sadece iyidir(Biraz felsefik oldu ama idare edin artık :P)

Warrior - Bullchaos

Paladin - Rjalk

Rogue - Pala

Deathknight - Neete

Druid - Shadowdust

Mage - Zz(Bıraktın ama yerini dolduran yok:D)

Priest - Eddy

Warlock - Cck

Shaman - Blackwolf

Hunter - Adını tam hatırlamıorum Nelf Female Omen di sanırım adı yanlışsa sorry;)

İlerleyen aylarda yeniden güncelerim bu listeyi şimdilik pvp ye devam :P

fakat bazı classların birbirinden farklı 3 buildi olduğu için o classlarda birden fazla en iyi olabilir yani bi feral druidle balance druidi aynı çatı altında karşılaştıramazsın vs

Elalem arkadasının adını yazıo Doğru durust ciddi yazzın paladine Rjalk yazılırmı cidddi olun biraz guldur meyin beni:D

Elalem arkadasının adını yazıo Doğru durust ciddi yazzın paladine Rjalk yazılırmı cidddi olun biraz guldur meyin beni:D

ne yazısn howard dementor qeneralmi :D rjalk kötü pala mı asıl sen güldürme beni :D

ne yazısn howard dementor qeneralmi :D rjalk kötü pala mı asıl sen güldürme beni :D

paladin diye bi class yok bence artık ama vuagnon var weny var kazekage var welorin var bunlar oldukça iyi paladin oyuncuları

paladin diye bi class yok bence artık ama vuagnon var weny var kazekage var welorin var bunlar oldukça iyi paladin oyuncuları

Rfs ve Liv de var...

hatta Kendinden Heallı Retri Tank Abbas her talent için uygunbi pala adayı bence :D