Jump to content
Posted
[color="#FFA500"][b]Pvpdeki en'leri seçelim.
Warrior - delihüsrev,deepfear
paladin - generall
rogue - keymaker,jackall
deathknight - unforgiven,ryuu
druid - Quansy,positive
mage - Thegame
priest - Eddy
warlock - ANTODALT (DOOMLORD)
shaman - Blackwolf
hunter -
bazı classları isimleri aklıma gelmediği için veya seçemediğim için yazamadım.Sizin favorileriniz kimler ?[/b][/color]

Edited by angelmad

• Replies 179
  • Views 32.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='Finair' timestamp='1279908183' post='270560']
prot warriyle az kesmemiştin bizi :D senle chaos u ve bozoyu unutmuşum evet warri için :)
[/quote]

avatarını bile hatırladım be :) o zamanlar güzeldi yahu :(
tank setle ne uğraşırdık deli gibi
Warrior : Chaosofwar - Bozox - Drahosa

Rogue : Azure(ah eren ah az cektirmedin servera) Pala (üstüne rog oynayan görmedim arkadaş görmem heralde.)Son dönemde Joy ve Porphyria yı görür oldum. (Tamam porp kardeşim diye yazdım sevinsin cocuk)

Shaman : Herkes gibi bende Trkz'den baska şaban anımsamıyorum bile.

Paladin : Öyle cok ki. Ama aklımda bir tek ; Pandora ve Jeniffer kaldı. Pandora içinde az edit demediler allyi sırtlardı tek başına. Naleil i yazmazsak olmaz wsglerde tek basına tüm partyi idare ederdi hey gidinin efesi.. :)

Mage ; Tiryakihasan o sslerden sonra tiryaki rulez :P Lenmage - Scorpion (Gökhan işte 2 mageside iyiydi.) Ha birde Saturna.

Hunter ; Zyne - Finair - Thorn - Marijuanna (fadimesiz bir hiçsin be Engin:P)

Warlock ; Rokka tabiki. Eski dönemlerden kesinlikle Gatsumi'nin üstüne warlock görmedim.

Priest ; Slam vardı eskilerden Legion of loathardaydı. Loatharın kurucusuda Priesttı ama nickini anımsayamadım. Highvoltage vardı yine eskilerden. Son dönemde kesinlikle Slyph :P

DK ; Neete - Ryuu

Druid ; Enumar' ı tek gecmeyen var mıdır acaba ? :) Tabi ki Hellbroth.

The best Gm ; Son dönemde kesinlikle Anthony :P forever Anthonyyy :P love u vs :D

Edited by Alemci

sağolsun alemci hatırlattı
özellikle 2vs2 arenaların vazgeçilmezi
druid ; fox
hunter; marijuana the engin
pet:fadime :D (serverin enleri nasılsa )
eskıler den istersenız yenileri zaten yazmışlar

şhaman - baracuda mlekor balta proud

hunter - eroltaş nightwolf

warrıor-- ren-ultor

prıest- tipsiz - yasin- maedros - scream

rogue-- aldric - icemantr

warlock- secorx-arix

mage- manhunter zalddimar

druid- tyrael

paladin- general

bide ıyı oyunculardan slam vardı da baya uzun zaman oldu classı neydı aklıma gelmedı...

şhamanların imba olduğu o güzel günler:)

buarada ben oyuna giremıyorum hatadan dolayı oyunda bora'ya ( general ) ulaşabılen varsa slm söleyebılırmı charım ona emanet ıkı haftadır giremıyom bıraktığımı sanıp charlarımı takas etmesın :D

blackwolf

Edited by lauzen

Benimde eskilerden hatırladıklarım var biraz...

Warrior - Darkrage,Chaosofwar,Drahosa,Zeus ( Bear formda az kapışmadık :P )
Paladin - Nightmare ( Dwarf asalım lol diye diye heal atardı :D )
Hunter - Thorn,Zyne ( bu ikisi gıcık, ders almam lazım bunlardan hunter için:D )
Warlock - Ceset,Lanet,Deamus ( fear yasaklandı bunlar yüzünden bi ara :D )
Mage - Scorpion,Ken,Electro ( scorpion drahosadan 10k reflect yemişti galiba bikere :D )
Druid - Enumar,Hellbroth,İnfinity,Pelikan (Druid kardeşliğimiz hiç bozulmadı :) )
Shaman - Highvoltage,Trkz ( işlerinin ehli shamanlar bunlar )
Priest - Soulseeker,Valena (Priestti galiba yanlış hatırlıyo olabilirim :D ben heal olurdum kapışırdık )
Rogue - Zagorka,Azuredragon ( eren ve sinan zamanın imbalarıydı )

Unuttuklarım vardır muhakkak :(
[quote name='AssasiN' timestamp='1279916030' post='270589']

Hunter - Thorn,Zyne ( bu ikisi gıcık, ders almam lazım bunlardan hunter için:D )
Mage - Scorpion,Ken,Electro ( scorpion drahosadan 10k reflect yemişti galiba bikere :D )
Druid - Enumar,Hellbroth,İnfinity,Pelikan (Druid kardeşliğimiz hiç bozulmadı :) )
Priest - Soulseeker,Valena (Priestti galiba yanlış hatırlıyo olabilirim :D ben heal olurdum kapışırdık )

[/quote]

o civarda vardı evet 10k civarı reflect :)
[quote name='AssasiN' timestamp='1279916030' post='270589']

[/quote]

iyi hatırlamışsın, okuyunca aklıam geldi herkes birer birer, Druid kardeşliği konusunda kesinlikel katılıyorum sana :)
Warrior - Delihüsrev,Darkrage,
Paladin - Demantor,General,Howard
Hunter - Omen,Katia(ne kadar bg lerde qörmesemde) .d
Mage - Zz
Druid - Pelikan,Pozitive,Xero,Lokotar
Warlock - Cck,Asmodean
Shaman - Koko
Priest - Slyph,Eddy
Rogue - joy,Pala
death knight - Neete,Braindamage,Ryuu,İnvincible
Öncelikle şunu söylemeliyim ki beni yazan herkese tşklerimi arz ederim :)) ( Çok mu resmi oldum ne :P )..

Uzun zamandır serverde yokdum son 1-2 gündür arada girip takılıyorum serverin durumu pek hoşuma gitmesede insanların Dungeonlarda Maplarda PVP yapıp heycanlanması çok hoşuma gidiyo valla.. terokkarda shattratın kapısında saatlerce savaştığımız günler aklıma geliyo.. Ezik Serkan :P gelir kesmeye çalışır abim serkanı keser fln ne günlerdi ya :DD Petler shattrath da bizi keser eheheh.. Uzun süredir serverde olmadığım için char tarihi eser niteliği taşıyo çok ezik kaldım 1-2 haftaya toparlarım umarım :)) Herkese saygılar.. :)
[quote name='AzuredragonS' timestamp='1279966105' post='270641']
Uzun süredir serverde olmadığım için char tarihi eser niteliği taşıyo çok ezik kaldım 1-2 haftaya toparlarım umarım :))
[/quote]
senin char alkolig olmuş baya bi rehabilitasyon lazım :lol:
PvP de gördüklerim :D ;) :blink:

Paladin:Dementor Generall Rjalk Posumm
Warrior: Crazy Pasha Sand
DeathKight:Neete :D
Rogue: Darkie Suberp Azuredragon Pala
Hunter:Fantaghiro Muro
Shaman: Fblee :P
Druid:Qansy Pelikan
Warlock:Cck Olympus Nemy
Priest:Eddy
Mage:Electro :D Thegame
[quote name='AzuredragonS' timestamp='1279966105' post='270641']
Öncelikle şunu söylemeliyim ki beni yazan herkese tşklerimi arz ederim :)) ( Çok mu resmi oldum ne :P )..

Uzun zamandır serverde yokdum son 1-2 gündür arada girip takılıyorum serverin durumu pek hoşuma gitmesede insanların Dungeonlarda Maplarda PVP yapıp heycanlanması çok hoşuma gidiyo valla.. terokkarda shattratın kapısında saatlerce savaştığımız günler aklıma geliyo.. Ezik Serkan :P gelir kesmeye çalışır abim serkanı keser fln ne günlerdi ya :DD Petler shattrath da bizi keser eheheh.. Uzun süredir serverde olmadığım için char tarihi eser niteliği taşıyo çok ezik kaldım 1-2 haftaya toparlarım umarım :)) Herkese saygılar.. :)
[/quote]

gelmeni dört gözle bekliyorum pek beraber oynamışlıgımız yoktu ( ben hordeydım sen aly :D ) neyse bugun sabah senı gördüm stormwind de akşam da görmek isterim :)Enttreri

Edited by marvellous

[quote name='fair48' timestamp='1279966622' post='270642']
senin char alkolig olmuş baya bi rehabilitasyon lazım :lol:
[/quote]

Rehabilitasyon bitti tekrar Azuredragon a döndü :))
[quote name='marvellous' timestamp='1279967955' post='270647']
gelmeni dört gözle bekliyorum pek beraber oynamışlıgımız yoktu ( ben hordeydım sen aly :D ) neyse bugun sabah senı gördüm stormwind de akşam da görmek isterim :)Enttreri
[/quote]

Niye gelmemi 4 gözle bekliyodun ki anlamadım şimdi :D tamam itemim yok ama o kadarda ezik deilim yaw =(((
:D yok yok kestiğin günlerin acısını çıkartmak değil amacım ( tabikide yalan :D ) bende alliance oldum artık :)
[quote name='marvellous' timestamp='1279968596' post='270651']
:D yok yok kestiğin günlerin acısını çıkartmak değil amacım ( tabikide yalan :D ) bende alliance oldum artık :)
[/quote]

:PP Ally de bayağı eski arkadaş gördüm ya güzel ama Enverim yok ENVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERR nerdesin ENVER mal de bana enver Kirli gonuş benimle hakaret et bana nirdesin İnveeeeeeeeeeeeer :(((
[quote name='AzuredragonS' timestamp='1279968729' post='270652']
:PP Ally de bayağı eski arkadaş gördüm ya güzel ama Enverim yok ENVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERR nerdesin ENVER mal de bana enver Kirli gonuş benimle hakaret et bana nirdesin İnveeeeeeeeeeeeer :(((
[/quote]
Enver lvl 77 olmuş tree formda beni kesmeye çalışıyodu 1 hafta önce :lol:
[quote name='AssasiN' timestamp='1279970519' post='270657']
Enver lvl 77 olmuş tree formda beni kesmeye çalışıyodu 1 hafta önce :lol:
[/quote]

Keser Enver o !
azure nerelerdeydın ede bayadır yoktun sen yokken bende 2 defa oyunu bırakıp yeniden başladım ama bu sefer başladığımda horde oldum :) neyse görüşceğiz ede :)
[quote name='lauzen' timestamp='1279974203' post='270661']
azure nerelerdeydın ede bayadır yoktun sen yokken bende 2 defa oyunu bırakıp yeniden başladım ama bu sefer başladığımda horde oldum :) neyse görüşceğiz ede :)
[/quote]

Valla eskisi kadar girmeyecek olsam da görüşürüz inş..
Walla hangi birini yazsam bilemiyorum aslında her birinin bi anısı var

[u]warrior:[/u]
[b]Chaosofwar [/b]serverın en tanınan ve en çok sevilen ve en iyi warriorlarından biri olarak biliyorum.Ateş böceği gibi o eğer wt ye başlarsa herkez başlar. Çok samimi dostumdur,oyunu bana öğreten adamlardan biridir ,her ne kadar nişanlanıp oyun olaylarına tamamen yabancılaşsada
[b]Najee[/b] Bir dönem herkezin nefretle andığı ,uğruna gmleri page yağmuruna tuttuğu ,kesemeyince hileci dedikleri deliler gibi adam kesen buffsız gezmeyen psikopat manyak katil gnome warrior.
[b]Lotlorien[/b]ilk başlarda fazla varlık gösteremese de onu stormherald ve stun meta gem soketleri kombosunu bulan kişi olarak hatırlıyorum.Daldıgı adam fazla yuruyemeden ölürdü eğer kaçmaya calışırsa.
[b]Bozox + Drahosa,[/b] ilk samimi olarak tanışmamız terokkarda erenin(azuredragon) bozox ve drahosa ile duel atıp bana w den enver şunları bi kes pls demesiyle başlayan devamında hord olan bozox ve drahosayla teker teker duel atıp 2sini de almamla ve daha sonra dost olmamızla devam eder.şu serverda gerçekden warrior oynamasını bilen ve tbc zamanı canımı % 20 ye indirebilen tek hord warrior da drahosadır
Bozox u fazla tanımasamda drahosa ile dost olduk 2 si de bi kaç hikayemde yer almıştır ve drahosa hikayelerimden etkilenip ally olmuştur.
[u]Rogue:[/u]
[b]Azuredragon[/b](teke tekde wt de beni alabilen tek rogueydu sanırım aynı zamansa samimi dostumdur tüm düşmanlar bgde ilk ona dalardı garibim tek suçu iyi oynamak ),[b]Zagorka[/b]-Hatırladıgım kadarıyla tam bi takım adamıydı ne zaman yanında gezsem seriye bağlıyorduk..[b]TheGimp[/b] vardı bide onu shattrath battlemasterlarının önünde garip emotelarıyla hatırlıyorum..Genelde 4 rog gezdiklerini hatırlıyorum bide ,çok uyuz olurdum
[u]Shaman:[/u]
[b]TRKZ[/b] in üstüne şaman yokdu şimdi allah için.Ilk başlarda gearım kötüydü hep alırdı.Sonra üstümü dizince hakkından geldim
Ama ne zaman kaçıcağını ne zaman saldıracağını bilen nadir şamanlardan biridir.
[b]Zyne[/b] Allydaki en iyi enhance shamanlardan biridir.Hiç defansif oynadığını hatırlamıyorum.Genellikle hedef seçmeyi iyi bilirdi.
Ayrıca kendisi ben wtde ilk defa şaman açdığım zaman bana sende şaman açma sen druid aç farklı bişi olsun diyip benim druid aşkımın oluşmasına sebep olan kişidir.
[b]Myjustn[/b] Kimse hatırlamamış şaşırdım. Allydaki en iyi takım adamlarından bi başkası.Çok sağlam resto oynardı.Bi keresinde sun well adasında 2 rog birden dalmışdı buna kesemediler .Sonra 2 si aynı anda kalkıp tekrar daldılar o anda q yapıyordum yardım etmiştim onları kesmek için ona hey gidi hey.
[b]Stormy[/b]Genellikle zyne ile karıştırırdım 2sini.Hep çift el silah kullanırdı ve sağlam nuke oynardı.
[b]highvoltage[/b] Bir adam bu oyunda bu kadar sevilebilirdi.Allyda bütün raidi tek başına deli gibi heallerdi nerdeyse :D kendisi genelde her specde oynamıştır ama içi enhance aşkıyla yandığı için bir gün tüm healer itemlarını silmiştir sinirlenip
[u]Paladin:[/u]
[b]Nightmare[/b]Allyda en sağlam retri oynayanlardan biridir.Asalla başka hatırladıgım şey ise çok ballı olması ve raidlerde genelde onun üstü ilk dizilirdi
[b]Hercules[/b] Genelde retrilerden korkmazdım,ta ki bu adamla kapışana kadar.Kendisi retri paladinlerin ''gerçekten'' tehlikeli olduğunu bana wtde hatırlatmıştır.Defalarca duellodan sonra nasıl keseceğimi bulmuştum ama o dönem gerçekden paladinler sağlam vuruyordu.Kendisinden orjinale geçmeden önce çok şey öğrenmişimdir wtdeyken orjinalde oynamış olduğunu duyunca şaşırmamıştım.Orjinalde de kendisiyle sohbet etmişliğimiz vardır.
[b]Howard[/b] Hordda sağlam retri oynayan adamlardan biridir.Bu adam ''zor kitelanır dikkat et'' diye kendime not düşdüğüm ve bglerde dikkatle savaşdığım nadir adamlardan biriydi.
[b]Steinwald + Jennifer[/b]Bu 2 si allyin gözbebeği 2 holy palaydi.Genellikle bg ye girdiklerinde % 40 yenme şansımız artardı ,Genelde onlarsız raid veya bg pek olmazdı.
[u]mage:[/u]
[b]Scorpion:[/b] Magein bütün taktiklerini bilen manyak gibi char kesen bi adamdır.Wt de unutmayacağım tek mage sanırım.Kendisini yazarlık ''skill'imle'' ally e çevirmişliğim vardır
[b]electro[/b] Kendisi tee the rebels zamanından beri oynamakdadır.Kendimi bildim bileli onu frost mage ondan sorulurdu.Kendisi feral druidle arena yapabilecek kadar iyi bir magedi.
[b]Adramalechk:[/b]: Her ne kadar üstünü ben dizsemde kendisi bir ara 10k pyro atarak wtde rekorlar kitabına giren kişilerden biridir.Hatta bir dönem gm habersiz olarak talentlerini 0 lamıştı.Bg ye girince haberi olmuştu, sonradan sorunca talentlerinizde bug var diye bahane uydurmuşlardı.Kendisi çok sabırsız ve atak oynardı wsg de bayrak düşürmeye giden komando timinin içinde olurdu genelde
[u]Warlock:[/u]
[b]Xaros[/b] Allyda en iyi warlock oynayan adamdı sanırım.Hem arena olsun hem bg olsun korkulan isimlerden biriydi.
[b]Sanayag[/b]Allyda gece gündüz duel atan bu adam oyunda en fazla online olan pvpcilerden biriydi.
arkasını sağlama almadan savaşmaması gerekeceğini bilen warlocklardan biriydi.
[b]Gatsumi[/b] ah ah bu adam heralde wt de kesemediğim zaman uyuz olduğum adamlar listesinde ilk 3 e girer.Kendisi warlock classının anti-melee olabileceğini void petiyle servera gösteren kişidir.Aynı zamanda orjinale başlıcağım zaman beni kendi serverına çağırmış ,açdığım bir hikaye başlığının içerisinde karazhan'da üstüne para verseler oynanmaz diyerek gereksiz bir tartışma başlatmış ve topic'in kitlenmesine sebep olmuş garip hırslı bir progress manyağıdır.(sırf o yüzden onunla aynı serverda oynamadım)
[b]Aka[/b] Kendisi ne kadar iyi oynadığını göstermek için(yada sadece komedi için) çıplak halde bg ye girmişti zıplaya zıplaya bi ona bi buna fear atarak serverdaki fear manyaklıgına yeni bi boyut getirmiştir.
[u]Hunter[/u]
[b]Thorn,Zyne,Finair[/b] Hunterların beraber gezince ne gibi çılgınlıklar yapabileceğini gösteren 3 deli hunterdır.Aşağı yukarı aynı oynarlar ama Thorn' un yeteneği ayrı .3 üde hikayelerimde yer almıştır.
[b]Eroltaş[/b]Ciddi anlamda ''Yaw hordda hunter oynamasını bilen adam varmış kim bu adam??'' dedirten ve daha sonraları kankaları benim
yarattıgım ''hikaye'' akımından etkilenerek topluca ally e geçince o da bir warrior char bulup ally e geçmiştir.
[u]Priest[/u]
[u]Çok ilginç priesttan fazla kişi aklımda kalmamış.Söyleseniz kesin hatırlarım ama şu an aklıma gelmiyor.Gelenler şöyle[/u]
[b]Soulseeker[/b]Gerçekden en sağlam priestlardan biridir. Kendisiyle ilk tanışmamız terokkar forestta lvl kasarken bana dalmasıyla olmuştu.Daha sonraları kendisi gene hikaye akımından sonra ally e geçmiştir.. Kendisi hikayelerimde pri için ilham kaynağım olmuştur.
[b]Riu[/b] Bu adamla hatırladıgım şey zamanlamasıydı.Tam bayrak düşer tıklıcak olurdum bu adam araya girer fearı patlatırdı.. hey gidi ..
[b]Valenas[/b]Bir dönem holy olarak gezip heal manyağı oldugunu hatırlıyorum. holy nova ata ata gezerdi ona daldıgım zaman rugby maçındaki gibi 4 kişi gümlerdi kafama .
[u]Druid[/u]
Druidlerin bende ayrı bi yeri vardır.Çünkü druidlerin ayrı bi kişiliği oluyor.Druidler kardeştir.Ve bizim dönemimizde druid kardeşliği çok canlıydı.

[b]Xero[/b]Heralde en az benim kadar iyi oynuyor dediğim bi kaç druidden biridir.Kendisiyle irtibatımız hala var.
Cloth classların korkulu kabusuydu.Hatta bi dönem ben değişiklik yapıp balance yapmıştım charı o dönem de videosunda balance dru olarak yer almıştım (1 gün balance olduydum onda da videoda lol)
[b]Hellbroth[/b]Ben ve xerodan sonra favori gösterilen imba feral hell.Bayrak tasıyıcısı olarak genelde ya o yada ümüzden biri olurdu.
[b]Adramelechk[/b] Her ne kadar ismi çoğu zaman mage charıyla karıştırılsa da çoğu zaman az can yakmamıştır.Genellikle bayrak düşürme ve meydan savaşında harikalar yaratırdı.
[b]moon[/b] iyi bir oyuncu olmasının yanında çok iyi bir öğrencidir :D duello atarken bazen izler tavsiyelerde bulunurdum beni dinlediği zaman rakibini genelde alırdı.Genelde feral oynardı.
[b]Evill[/b] Gerçekden iyi bir oyuncudur.''rog gibi değil'' feral gibi feral oynamasını bilen druidlerden biridir.Bazen bayrak kaçırırken arkamdaki adama cyclone attıgını hatırlıyorum . Ayrıca shattrathda attıgı öpücükleri de zihnimde yer etmiş (n.elf female)
[b]Infinity[/b]Gerçekden aklıbaşında ve saygıdeğer bi oyuncudur.Feral oynamasını bilen nadir hordlardan biriydi aklımda kalan.
ilk nasıl tanıştığımızı hatırlamıyorum ama oyunu oyun olarak oynanması ve öle kalması gerektiğini çok iyi bilirdi.Bglerde birbirimizi görünce ilk birbirimize dalardık.Aramızda tatlı bir rekabet vardı.Güzel savaşdı şurda şöyle oldu burda böyle oldu diye sohbet ettiğimizi hatırlıyorum.
Bir keresinde bg de adramaleck e(mage char) dalmışdı ama nası nukluyor..tam kuzeni kesecek cyclone attım full can healledim onu öle daldım filan .. Savaş sonrası bi ara konuştk abi adamı tam kesecem bakdım cyclone spam fulledin adamı noluo filan oldum dedi :D dedim o benim kuzen ondan korudum die baya gülmüştük...
[b]Fox ve miu [/b]
Yanlış hatırlamıyorsam miuydu*
bu 2 si çoğu zaman milim canla benden kurtulan saç baş yolduran hord resto drulardan 2 siydi.Ciddi anlamda oynamasını bilen resto drulardı aklımda kalanlar.
[b]Linoqe[/b] Allyın en iyi resto drusu olup kazanma şansını 2 ye katlayabilen bir şahıstır.Kendisi ile orjinalde de karşılaşmama rağmen pek fazla muhabbet olmamıştır aramızda.Kendisi (tahminim) gatsuminin guildine gitmiş .Kendisiyle karazhandan tanışıyoruz ama o twisting nether'a migrate etmiştir.

Edited by Deftclaw

[quote]Rogue:
Azuredragon(teke tekde wt de beni alabilen tek rogueydu sanırım aynı zamansa samimi dostumdur tüm düşmanlar bgde ilk ona dalardı garibim tek suçu iyi oynamak ),[/quote]

Ah enverim Ah.. O Rep setleriyle arena yaptığınız günler geldi aklıma sonradan ben yetiştim arkadan... Nerde o günler.. Scorpion ally mage olduğunda arena da coşturduğumuz zamanlar ah ahhh.. çok özledim valla..
Uzun bi aradan sonra wtye bakındım ve yeniden bi canlanma görüyorum gibi çok sevindim öncelikle bende bi katkıda bulunayım

warrior: Kelleci tabikide
mage: LenMage, Tiryaki Hasan kesinlikle :)
priest: nickini tam hatırlamıyorum ama Can(namıdeğer canbass :) gerçi o tüm classları iyi oynardı hehe
rogue: zulkarneyn
DK: dk zamanında burada değildim malesef
Warlcok: Root
Druid: Fatih nickini hatırlamıyorum öğretmen olan :)

daha birçok iyi oyuncu vardı fakat hatırladıklarım malesef bunlar mage ve druidde iddalıyımdır :P tekrardan merhabalar eski dostları görme dileği ile
bende yazmasam olmucak :P

aslında pve ve pvp türüne göre degişir bu olay talentine görede degişir ...
örnegin tank paladin dendimi CRAFTER ve AFTERLIFE gördügüm en iyi ally paladinlerdi hordede DEMENTOR ii tanktı heal de sölemicem cok fazla iyi isim var (pala heal bozuk :)
ama RETRİ paladinde İLK sırayı melancholy alır oynayışından tanırsınız adamı (TURGAYA sevgilerimle )
shaman heal dendimi NORRA Dır king dps de TRKZdir (EİAK sa efsane olamadan oyunu silendir...)
rogue PALA ve SUPERB yi tek gecerim (eren AZUREDRAGON sa efsanedir zaten)
hunter da tek isim olmuştur hep MARİJHUANNA ki oda engin lanet olsun :) ama FİNAİR de güzel oyuncuydu
DK da belki buga denk geldi bidönem belkide başka bişi oldu ama NEETE idir RYUU nunda ondan aşşa yanı kalmamıştır.
WARior TARTIşMASIZ ismide silinmemiş olan CRAZY (BURAKtır ) geri kalan arkadaşlar üzülmesinler onalrda iyiler ama o tekti.onuda oynayışından tanırdınız az kovalamadı hordeyi önüne katıp :) yukarda isimini yazdıgım saglam adamlar bile çok çekti elinden
prist en iyisi DELAİN namı deger aykuttu (norra ve delain i yenen cıkmamıştı sanırım serverda ki çıkmadı ya )
lock tartışmasız DOOMlORD idi

druidi sölemicem gerek duymuorum çünkü bilen bilir 30 hordeyi tek bir starfalla yıkmış tek dru gördü bu server :) (deli bi bug olmuştu )

Edited by persian

enver eline koluna diline sağlık :)
senin öykülerin olmasa hayatımda büyük bir boşluk olurdu be :)