Jump to content
Posted
[color="#FFA500"][b]Pvpdeki en'leri seçelim.
Warrior - delihüsrev,deepfear
paladin - generall
rogue - keymaker,jackall
deathknight - unforgiven,ryuu
druid - Quansy,positive
mage - Thegame
priest - Eddy
warlock - ANTODALT (DOOMLORD)
shaman - Blackwolf
hunter -
bazı classları isimleri aklıma gelmediği için veya seçemediğim için yazamadım.Sizin favorileriniz kimler ?[/b][/color]

Edited by angelmad

• Replies 179
  • Views 32.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Arkadaşlar beni hatırlayan ve beni Enlerin içine koyan herkese selamlar olsun ve teşekkür ederim hatırlamayan veya hiç görmemiş olanlara da selamlar olsun. Wt de şamandan başka class çok nadir oynadım wt yi ve dostluklarını çok seviyorum çok da özledim ama artık wow u ve şamanı bırakalı çok oldu. Kendinize çoook iyi bakın...

Bull dan biraz kopya çekmiş olacağım ama bu serverde yaklaşık 5 sene şhaman oynadım isim hafızam iyi değil ama benim düşünceme de en yakın olanlar bunlar diyebilirim.
Warrior: Kelleci,Bozox,Ramulda

Mage: Thegame,Alembeytu,Scorpion

Shaman: Drekthar( Ben ilk şhamanımı açtığımda ben 12 lvl iken 59 lvl di Ahmete zamanında hocam bile demişimdir :)

Warlock: Doomlord,Riu,Rokka,Aka,Noose,

Deathknight: Kardeşim bildiğim ertuğrul :)

Rogue: İletalis,Azuredragon,Zulkarneyn

Hunter: Sainthunter,Aqwrobat,Bloodylantis

Priest: Slyph

Druid: Xero,Enumar

Paladin: Howard,Nightmare, Ercüment abiyi eklemesem olmaz kendisi hiç pvp yapmadı ama pala diyince aklıma o ve turgay gelior :)

Edited by TRKZ

[quote][size="5"]Ally;[/size]

[b]Druid [/b]-[u] linoqe[/u](resto)allyin işini yapan restosu - [u]feral(enumar)[/u] Pvpde daha iyi feral dru gormedim allyde tek tırmık geçiren dru.

[b]Hunter [/b]- [u]Scfauk[/u] (tam olarak hatırlamıyorum tamamını.) birde son zamanlarda raptor vardı yeni yol alan combine deyildi fakat pek.(petsiz kasmaktan basediyorum)

[b]Mage[/b] - [u]narcil[/u] vardı dpsi görünen bglerde.son zamanlardada [u]scorpion[/u] allynin kazandıgı magelerden vardı.(prilikden kalma alışkanlıktır pvpde yuruyerek kaçmaz zıplayarak)

[b]Paladin [/b]-[u]hercules[/u] vardı reti olarak daha sonra reti başlayıp holy dönen allynin yeni palalarından [u]nightmare[/u] vardı.

[b]Priest[/b] - [u]elen[/u] vardı disp olarak shadow olarak sanırım [u]orionlight[/u].

[b]Rogue[/b] -duel harici arenada lock yapan tek ally rouge.[u]azuredragon[/u] talentden kaybeden eleman.

[b]Shaman[/b] - enc shaman olarak [u]zyne[/u] vardı başka shaman hatırımda yok.

[b]Warlock [/b]-tek lock [u]xaros[/u] vardı.ne zaman gelsem bir işi çıkardı oyuna bırakmadan son gün linoqe sonunda bir duel ayarlamıştı :) "ty ömer"

[b]Warrior[/b] -[u]najee[/u] vardı tek bana warrinin vurdugunu hissettiren warri.çıplak duel atarken %3 de kalmıştı en son genedel %10da kalırdı.çıplak kesemedigim tek warri.

[size="5"]Horde;[/size]

[b]Druid[/b] - [u]toynak,buzaa[/u] hordeun işini yapan drular.

[b]Hunter [/b]- [u]marijuana,ryuku[/u] petten pete geçen petler yuzunden yersiz azar işiten hordeun hunterları.

[b]Mage [/b]- [u]kheor vede hrks[/u] sakat iki mage.petime buglu teşhisi koyup "nerf be birader" isyanına yol açan dostlar :)

[b]Paladin[/b] -reti pala yoktu.holy olarak [u]İrem vede naleil[/u] vardı.

[b]Priest[/b] - [u]eçona[/u] vardı disp pri vede [u]mac[/u] vardı holy olarak hordeun prileri.

[b]Rogue[/b] -[u]saulot[/u](pvpde eline dagger aldırtamadıgım arkadaş),vede [u]death[/u]

[b]Shaman[/b] - [u]telbog trkz vede zulgarip[/u] üç enc shamanı hordeun elemental shaman vardı birde tek olarak [u]speedfreak[/u].

[b]Warlock [/b]-[u]ceset[/u] ve paylaşılamayan peti.(imp bugluysa cesetin günahı ne?)

[b]Warrior[/b] - hordeun çelik kapıları [u]darkknight vede silencer[/u] prot warriler.[u]ramuldayı[/u] görmek nasip olmadı bana.

*Tüm verdigim isimler pvp yapıyo deyildi.ally tarafındaki progressdan taktir ettigim isimlerde var içinde.herkez kendini biliyor saten *

Herkez sagolsun iyi kötü mutlu mutsuz v.s geçirdiginiz zamanlar için hakkımı helal ediyorum herkeze.varsa unuttugum anılar sizde paylaşın.bir daha dönücekmisin diye sorarsanızda artık orjdeyim.kendinize iyi bakın,içinden bulundugunuz ortamın oyundan ibaret oldugunu unutmayıp birbirinizi kırmayın hepinize iyi şanslar dostlarım.[/quote]

mübarek kandilinizi kutlar vede tüm wtcilere selam.dün itibariyle vandread'la msnde selamlaşırken bir ankara buluşması postu attı.incelemek için foruma baktıgımda bu postu gördüm oyun vasıtası ile tanıdıgım eski dostlarım benim adımı andıgını görünce bende eski postu tekrar yayınlamak istedim.eski wt tecübelerime dayanarak wtde profesyonelce vede sadece kendine objektif olan dostlarıma hedeflerinde başarılar public takılan dostlarıma ise iyi eğlenceler dilerim.
bu arada eski topiclerime dair vede doğum günü için tebrikler gelmiş cevapsız bıraktıgım için üzgünüm o postları şimdilik cevap verdim ama uzun zaman tekrar uğramıycam.

[quote]Gatsumi ah ah bu adam heralde wt de kesemediğim zaman uyuz olduğum adamlar listesinde ilk 3 e girer.Kendisi warlock classının anti-melee olabileceğini void petiyle servera gösteren kişidir.Aynı zamanda orjinale başlıcağım zaman beni kendi serverına çağırmış ,açdığım bir hikaye başlığının içerisinde karazhan'da üstüne para verseler oynanmaz diyerek gereksiz bir tartışma başlatmış ve topic'in kitlenmesine sebep olmuş garip hırslı bir progress manyağıdır.(sırf o yüzden onunla aynı serverda oynamadım)[/quote]

enumar egolarını yenmiş herkezden önce kendine yalan söylemeyen dogru oldugunu düşündügü şeyi yapan biridir.topicin için kusura bakma bu arada eğer o yüzdende t.n'ı tercih etmediysen bu paragrafın başındanki fikrimdendir :) o zamanlar ilk 50'de olmayan t.n (karazhan belki ilk 200de deyildi) şimdi aşagıdaki verdigim linkdeki gibi EU birincisi.guildde g.mine kadar wtcidir %75.
http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu
http://www.wowprogress.com/guild/eu/twisting-nether/Destination

orj'de yardıma ihtiyacı olanlar bana şu linkden veya oyun içinden ulaşabilir.;
http://www.guild-destination.com/phpBB3/
imzada char adları mevcut.

son olarak cataclysm'de yusufa şanslar dilerim buna ihtiyacın olucak :P

Edited by Youngster

Sonunda biri beni hatırlamış :P.

Youngster+

Bide eklemek istediğim bikaç kişi var.

Horde mage thegame
Horde pri velanaus
Horde rogue pala
Horde warlock gatsumi. İtemin iyi diyenleri itemsiz keserdi.
Ally warrior Chaosofwar
Ally druid Hellbroth

Hatırlayamadığım vardır, kusura bakmasınlar.
6 aydır lys-ygs sınavlarına calıstığım icin(ne kdr azda olsa calısmak calısmaktır:)) oyuna giremiordum.Sınavların bitmesi ve tercih yapmam ile artık girmeyi düsünüorum:Dİns tercih ettiğim yerler gelir ve üniversitede oynamaya devam ederim.Gelmezse yine wtden ayrılcam :( ve bence en ii pvpciler Ken ,scorpion,autumun,ryuu,drahosa,azuredragon,joy,bozox,melancholy,marijuanna,finair,howard(her ne kdr kendisiin pvp ye sokmak icin yırtılsamda arada gelior),naleil,kushimekato,linoqe,trkz,rokka,valenus,ramulda,moonglade ...
aklıma baska gelmior ama vardı bir sürü kişi :D
Ben 2 ay önceki enleri yazayım bare ;

Rogue : Kesinlikle Joy (Bayadır yoktu geri dönmüş galiba ) , Superb

Paladin : General , Ainsworth ,Vuagnon

Deathkinght : Tabiki Ryuu

Hunter : Fantaghiro

Druid : Positive

Warlock : Doomlord , Cck

Warrior : Delihüsrev , Sand

Mage : Thegame , Zz

Priest : Edy , Slyp

Shaman :Blackwolf

Bunlar pvpde en iyilerdi ben oynadığım zaman(çok uzun süre olmadı 2 ay önce :) ) unuttuğumda vardır kesin.Kendini yazmak ayıp olur demü :P

Edited by asan61

Warlock olarak beni yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Root,Gatsumi(Youngster),Viper(pek sevilmezdi aslında ama oynadığı dönemde çok can yaktığı kesindi) gibi locklar arasında yer bulmak hoş açıkcası ki bunlar wt de tanıdığım en iyi locklardır.
Paladin olarak Nightmare açık ara öndeydi ondaki ap kimsede yoktu.
Shaman olarak özellikle resto da Norra ve elementalde Trkz,Narsil ikilisi tanıdıklarımın en iyisiydi.
Death Knight diyince aklıma Nemrut gelir nedense ve diğer dk'larla dalga geçebilirken ona karşı hata yapmanın bedeli çok ağır olurdu.
Druid olarak Folxc vardı başlarda pek bilmese de druidi son zamanlarda çok iyi bir oyuncu olmuştu.Tabi bana druidi öğretena dam Buzaa'yı unutamam burada.
Rogue olarak geçen yıl oynadığım dönemde en iyi Pala vardı. Ama tüm zamanların en iyis derseni İletalis tabi ki kim unuttu ki kızılı.
Priest olarak Amondil'den iyisini ben görmedim bilmiyorum.
Warrior olarak Chaosofwar ve Drahosa açıkcası korkutuyorlardı gözümü.
Mage olaraksa tüm zamanların en iyisi Electro gelir başta hemen ardına kişiliğinden ötürü Alemci'yi eklemeyi borç bilirim.
Hunter olarak Sainthunter'ı bilmem bilen varmıdır Kelleci ne kadar konuşulduysa o da o kadar konuşuldu,Zor ölüm Finair ki bu ismi ona ben takmıştım geçen yılın en iyisiydi.
[quote name='Deftclaw' timestamp='1280042186' post='270688']
Walla hangi birini yazsam bilemiyorum aslında her birinin bi anısı var

[b]electro[/b] Kendisi tee the rebels zamanından beri oynamakdadır.Kendimi bildim bileli onu frost mage ondan sorulurdu.Kendisi feral druidle arena yapabilecek kadar iyi bir magedi.

[/quote]

Enu olm ben o kadar taze değilim nan rebels dediğin şurda 3-4 yıllık bişe ben 7 yıldır burdayım :D Ayrıca hala feral dru ile arena yapabilecek kadar iyi bir mage im :D öyle geçmiş zaman kipleri falan olmuyor :D Tek sorun 1 yıldır benimle oynayacak bir arena arkadaşı bulamamış olmam :D
[quote name='EleCtrO' timestamp='1280341113' post='270800']
Enu olm ben o kadar taze değilim nan rebels dediğin şurda 3-4 yıllık bişe ben 7 yıldır burdayım :D Ayrıca hala feral dru ile arena yapabilecek kadar iyi bir mage im :D öyle geçmiş zaman kipleri falan olmuyor :D Tek sorun 1 yıldır benimle oynayacak bir arena arkadaşı bulamamış olmam :D
[/quote]
sen hala oynuyomusun yav sayın recokongo
[quote name='Rokka' timestamp='1280346297' post='270801']
sen hala oynuyomusun yav sayın recokongo
[/quote]
Oynuyom tabi olm :) müdavim olmasamda, hergün giriyorum nerdeyse ama 10 dk ama 2-3 saat..
[quote name='EleCtrO' timestamp='1280341113' post='270800']
[/quote]

Bu ne özgüvendir ya :) 7 yıllık tecrübeni yesinler...
[quote name='Vandread' timestamp='1280691238' post='271158']
Hiç gerek yok uzatmaya. topic amacına uygun şekilde devam etsin =)
[/quote]
Eline sağlık Eren'im :)
[quote name='Rokka' timestamp='1280331436' post='270796']
Warlock olarak beni yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Root,Gatsumi(Youngster),Viper(pek sevilmezdi aslında ama oynadığı dönemde çok can yaktığı kesindi) gibi locklar arasında yer bulmak hoş açıkcası ki bunlar wt de tanıdığım en iyi locklardır.
Paladin olarak Nightmare açık ara öndeydi ondaki ap kimsede yoktu.
Shaman olarak özellikle resto da Norra ve elementalde Trkz,Narsil ikilisi tanıdıklarımın en iyisiydi.
Death Knight diyince aklıma Nemrut gelir nedense ve diğer dk'larla dalga geçebilirken ona karşı hata yapmanın bedeli çok ağır olurdu.
Druid olarak Folxc vardı başlarda pek bilmese de druidi son zamanlarda çok iyi bir oyuncu olmuştu.Tabi bana druidi öğretena dam Buzaa'yı unutamam burada.
Rogue olarak geçen yıl oynadığım dönemde en iyi Pala vardı. Ama tüm zamanların en iyis derseni İletalis tabi ki kim unuttu ki kızılı.
Priest olarak Amondil'den iyisini ben görmedim bilmiyorum.
Warrior olarak Chaosofwar ve Drahosa açıkcası korkutuyorlardı gözümü.
Mage olaraksa tüm zamanların en iyisi Electro gelir başta hemen ardına kişiliğinden ötürü Alemci'yi eklemeyi borç bilirim.
Hunter olarak Sainthunter'ı bilmem bilen varmıdır Kelleci ne kadar konuşulduysa o da o kadar konuşuldu,Zor ölüm Finair ki bu ismi ona ben takmıştım geçen yılın en iyisiydi.
[/quote]

Ahh Amondil (Can) senin postunu okuyunca hatırladım :( Nasıl olmuşta unutmuşum oyunda cok emegi oldu üzerimde sağolsun. Selam olsun onuda göremiyorum artık.
Druid : resto Qansy , Killbull
Deathnight : tabiki Ryuu , Mukadderath
Mage : Zz, Thegame, Electro, Alemci (unutulmaz!)
Hunter: Thorn'u tek gecerim baskasinida yazmam :)
Priest: Sylph-Alkyone-Breeze (megalomanlik oldu sanırım )
Pala: yer küre sogudugundan beri paladinden vazgecmeyen Howard :) ve General =)
Rogue: Entreri,Joy
Warlock: Cck, Asmodean (ss'cim)=)
Warior: Jenjena( Theodorus), Bullchaos, Delihusrev
bence süper bı raid olurdu:)
Shaman unutmusum : Blackwolf ve kardesim Tranquility ;) zamanında hatirlamadigim bı charimi beraber kastığım Trkz :)

Yazılabilcek çok kisi var aslında unuttuklarım kusura bakmasınlar

Edited by alkyone

[quote name='alkyone' timestamp='1281268705' post='271779']

Priest: Sylph-Alkyone-Breeze (megalomanlik oldu sanırım )

[/quote]

ben bu kadar alçak gönüllülük görmedim :D tebrikler
[quote name='marvellous' timestamp='1281269148' post='271781']
ben bu kadar alçak gönüllülük görmedim :D tebrikler
[/quote]
:P teşekkürler
bende yazam bari :P bana göre şuanki en ler bunlar

mage = Thegame - Electro - Zz

druid = Hanedaan - Olive - Quansy - Killbull

deathknight = Ryuu - Muske... (tam hatırlayamadım devamını ısmın özür) - Neete - Tekerlek

roque = Joy (Hasan yok bayadır oda çok iyi Jackall)- Enttreri

priest = Sylph - Alkyone - Edyy

warlock = Cck - Cincihoca(yazam volkanıda :P) - Doomlord(bu ark ıyı lockta baya iyi)

shamman = Blackwolf (tek geçerim)

warrior = Delihüsrev - Sand - Bullchaos

hunter = Dedem(kesinlikle yıllardır bıkmadı hunterdan :D) - Katia

Geldik en zoruna şimdi paladin o kadar çok ki hangi birini yazayım şaşırıom

bana kalırsa ama Pve de tek bi pala tanırım ondan iyisini görmedim benimde ustadım olur

Howard kesinlikle pve de ondan iyi pala yok gelelim pvp ye pvp de ise xiu dementor

secmachine naaru rjalk sayacaklarım arasında olan isimlerdir.

Fena yapmadım be en leri en şekilde seçmeye çalıştım :D

(Kendimide yazmadım he :P)
herkes mage'e electro yazmış valla gözünüzde çok büyütmüksünüz arkadaşlar fıs bu adam cidden :D
bora yazdıysa bende yazam:=)

mage tabiki thegame bi de ezik zz:D

paladin vuagnon naaru general

druid qansy fluu xero

roque entreri joy hasanda yok ne zamanlardır o da iidir

death knight ryuu neete

warlock doomlord lanet

warrior sand

hunter skyla

shaman blackwolf

priest üstadıma sevgilerle sylph :=)

Edited by Edyy

[quote name='Edyy' timestamp='1281275304' post='271789']
priest üstadıma sevgilerle sylph :=)
[/quote]
megalomanlik yapmış olabilirim ama hakkını yemiyelim Eddy pvp de tartışılmazsin teşekkürler :)
mage... Zz

Paladin...HOWARD...Welorin

Druid...Qansy

Rogue...Joy

DK...Ryuu

Warlock...Asmodean..Cck

Wari...Katil

Hunter...Sontuk

Shaman...Blackwolf

Priest...Sylph
bütün enlere kabulümde lütfen warlock clasını yazaren az düşünceli yazalım :)
[quote name='marvellous' timestamp='1281276563' post='271797']
bütün enlere kabulümde lütfen warlock clasını yazaren az düşünceli yazalım :)
[/quote]
:D
warlock diyince her şart altında aklıma rokka geliyor valla :D wowdaki gençlik dönem kabusumdur kendisi level 73 olduğum günden itibaren kesmeye başlamıştır kendisi beni daha sonra zaman mekan ayırt etmeksizin üstümden honor kasmıştır :D