Jump to content
Posted
[color="#FFA500"][b]Pvpdeki en'leri seçelim.
Warrior - delihüsrev,deepfear
paladin - generall
rogue - keymaker,jackall
deathknight - unforgiven,ryuu
druid - Quansy,positive
mage - Thegame
priest - Eddy
warlock - ANTODALT (DOOMLORD)
shaman - Blackwolf
hunter -
bazı classları isimleri aklıma gelmediği için veya seçemediğim için yazamadım.Sizin favorileriniz kimler ?[/b][/color]

Edited by angelmad

• Replies 179
  • Views 32.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='SLaM' timestamp='1281272954' post='271786']
herkes mage'e electro yazmış valla gözünüzde çok büyütmüksünüz arkadaşlar fıs bu adam cidden :D
[/quote]

Olm beni sevdiklerinden yazıyolar iyi oynadığımdan değil :D O kadaaarrr mage yetiştirdim servera, onca talent ve taktik dağıttım :D
hehe şaka bi yana beni yazan herkese çoook teşekkür ederim bu kadar sevildiğimi bilmiyordum :D

O kadar çok güzel oyuncu gördüm ki birkaçını yazıp aralarında ayrım yapmak istemiyorum şimdi :) (önceki postlarda bi liste yazdım sanırım ama oda öyle adetten olsun diye :) )
[quote name='dementor' timestamp='1281282697' post='271820']
warlock diyince her şart altında aklıma rokka geliyor valla :D wowdaki gençlik dönem kabusumdur kendisi level 73 olduğum günden itibaren kesmeye başlamıştır kendisi beni daha sonra zaman mekan ayırt etmeksizin üstümden honor kasmıştır :D
[/quote]
valla oyun tarzım kırmızı gördün dal olduğundan değil 73 level 3 bile olsan sonuç aynı :P yok benim bi numaram ya lock vuruyodu birazcık :P bu arada yeni bi lock geçti elime ama oynamayalı 1 sene oluyor arada bir bakıcam lockla :)
5-6 kısı arasında gınede sınır oldugu uyuz oldugu adamları almadan cıkmıyan bı dk gelıyor bnım aklımada adını sız daha ıyı bılırsınız :D o yuzden akıllara getırılmek ıstenmıyordur belkı
Arkadaşım bence orda baya eksik var hunterde tozkoparan nerde rogda joy nerde magede Zz ve electro nerde pladinde vugonon dementor nerde ....................
[quote name='marvellous' timestamp='1281276563' post='271797']
bütün enlere kabulümde lütfen warlock clasını yazaren az düşünceli yazalım :)
[/quote]

aldın tabi fıstık gibi Doomlord u ohhh götür :D
[quote name='thianick' timestamp='1283347204' post='274575']
Arkadaşım bence orda baya eksik var hunterde tozkoparan nerde rogda joy nerde magede Zz ve electro nerde pladinde vugonon dementor nerde ....................
[/quote]

dk da sayko nerde :)

warrior - delihüsrev
paladin - dementor, onebe (her specilization'ı aynı anda oynayabilen tek isim, abbass :D)
rogue - disgust, pala
deathknight - neete, ryuu
druid - qansy
mage - highdamage
priest - edyy, sylph
warlock - cck
shaman - blackwolf, tranquility
hunter - zebellah

2 tane isim yazdıklarımda alfabetik olarak sıraladım, hepsi classlarına hakim oyuncular :}
Paladinde dementor harbiden iyi stun yediğim zaman ne olacağını bile bile ona dalıp bütün map boyunca koşturduğumuzu hatırlıyorum :D
Tş k ederm herkeze mage de adım gecmıs süreklı SCorpion Soulseeker Lenmage olarak =))

Malum harp okulu gıremıyoruz oyuna hafta sonları da genelde cezalıyım :D herkeze ıyı oyunlar

Not : şuan Oyundakı Scorpion ben degılım.

Herkeze saygılar sev gıler.

Paladin : Howard
Mage : Ken Alemci
Priest : Autumn( Saturna hele lev el 60 larda ki hali..)
Warlock : Pocahandes . Xaros . Blue
Warrior : Kelleci Chaoswar Drahosa (tanklıkta ustune yok özellıkle :D )
Roque : AZUREDRAGON ! (vaz gecılmez arena partnerım :D )
Hunter : Nıghtwolf Eroltaş THorn (FİNAİR ! sexi avcım benım :D )
Shaman : Trkz . Blackwolf hıghtwoltage

adını unttugum kısıler var cok ıyı oyuncular k. bakmasnlar. 2 sene dir oynamıyorm. :(
Herkeze Saygılar (:

Paladin => Akar (bitek bu elamanı kesemiyom arkadaş :P )
Shaman => Urukkhan (hem pvp de hemde pve de saglam oyunculardan birisi)
Mage => Mika :D (gearsckoru nekadar düsük olmasına rahmen herkeze kafa tutuyoo)
Hunter => Zebellah .. dicek laf yok Marihuana
Rogue => Disgust joy
Warrior => Drahosa (En Kral Tank) Darkrage (En Kral PvPci :P)
Warlock => CCK 2009-2010 pvp sampiyonu :P
Priest => Eddy dicek laf yok ..
Death Knight => Invincible kardeş die demiyom harbi sahlam oynar (ama beni kesemio :P )

Edited by Fatalfighter

[quote name='occi' timestamp='1284170974' post='275876']
Paladin: (her specilization'ı aynı anda oynayabilen tek isim, abbass :D)
[/quote]
Lütfen Abbass a laf yok :)
o guildin kendinden heal lı retri tank ı yanlış olmasın :D
warrior - kaydadağer bi warrior göremiorm:D
paladin - Weny,Mercan General veeeee veeeeeee veeee tabikide Hayalperest:D
rogue - Harami,Darkie
deathknight - Sayko,Numereheui böle bişidi
druid - Qansy
mage - highdamage
priest - Edyyden başka priest yok sanrm.D
warlock - Fatalfighter
shaman - Killngsmyjob
hunter - Grindcore
bence hunter olarak kendimi görüyorum en olarak :)

Alliancedeki nick: Vedith

Hordedeki:Jahrakal

Şuan da jahrakal da ben yokum oyunu bırakmıştım ama şimdi geri dönüyorum yeni nick ile ...

Hunterda kendine inanan duel yapabiliriz ...

Edited by TombLeron

[quote name='TombLeron' timestamp='1284317374' post='275951']

şuan da jahrakal da ben yokum oyunu bırakmıştım ama şimdi geri dönüyorum yeni nick ile ...

[/quote]
ben bi mage jahrakal biliyorum bir de jahrakaliye biliyorum ama :D
[quote name='TombLeron' timestamp='1284317374' post='275951']

şuan da jahrakal da ben yokum oyunu bırakmıştım ama şimdi geri dönüyorum yeni nick ile ...

[/quote]
oyuna dönünce beni kesin bul !!
şu sıralar karakterime yiğenim girip oynasada Birisi Duel dedimi asla kaçırmam Duel istiyenler 1k gold larını hazırlayıp Nagrand arenaya gelsinler akşam :blink:
Ben şahsen Roglarda şuan Proglem Olduğunu Düşünüyorum Areneda 16k Arrmoru Olan bi Class 9k vurmasını Hiç mantıklı Gelmiyor.
ben crit ve agi ağırlıklı bir spec uyguladım kendıme ama pala gibi oyuncular plate ağırlıklı spec dizerse vurabilir %100 armor penetre ile armorunun önemi kalmıyor :)
bende de 1509 resilience var ve roguelar genelde %100 arp + %100 resil penetration sahibiymiş gibi geliyo arada :D öyle bişi olmasa da :D
[quote name='marvellous' timestamp='1284365957' post='275979']
ben crit ve agi ağırlıklı bir spec uyguladım kendıme ama pala gibi oyuncular plate ağırlıklı spec dizerse vurabilir %100 armor penetre ile armorunun önemi kalmıyor :)
[/quote]

Peki Madem Bi plateye Bu Kadar vurulabiliyosa Ne kadar Doğru Alakası Bile yok Sanırım Bi clot Giyen Classa 20k vurman gerekir... Bunun kadar saçma birşey olabilir mi ? Hayır Kesinlikle Bi Problem var Ki bende %50 Arrmor penteriton ve stanceden gelen %10 arrmorn penetereiyon var biz neden bu kadar vuremiyoruz ki siz leather giyosunuz Kendinde inanmıyosun yazdığına
clothlarda armor penetration saçma olur, zaten armor 2k küsür oluyor, onu yok saysan değişen bişi olmaz. cloth giyenlere attack power etkili olur, armor giyenlere armor penetration.
[quote name='Snoopboy' timestamp='1284380057' post='275987']
Peki Madem Bi plateye Bu Kadar vurulabiliyosa Ne kadar Doğru Alakası Bile yok Sanırım Bi clot Giyen Classa 20k vurman gerekir... Bunun kadar saçma birşey olabilir mi ? Hayır Kesinlikle Bi Problem var Ki bende %50 Arrmor penteriton ve stanceden gelen %10 arrmorn penetereiyon var biz neden bu kadar vuremiyoruz ki siz leather giyosunuz Kendinde inanmıyosun yazdığına
[/quote]

Cloht giyen bi class her zaman icin ne kadar dayanabilmiş ki bi rog a karşı ? ( Dayanabiliyosa karsıdaki rog oynamayı bilmiyodur yada rog cok bozuktur )
Hele ki combat rog ise karsısındakı hic stundan cıkmadan olece seyreder nasıl kesildiğini !

Wt de her dönem bir class altın cagını yasar ve burdaki gibi sikayet edenler olur :D
( Wt ye 1 ay dan fazladır girmiyorum sadece forumdan ve wt deyken yasadıklarım a atıfda bulunarak soledım, snooopboy un dediği dogru veya yanlıstır bilmem)
bi donem paladınler 10k vururdu judge ile locklar 20 30k conf atardı dk lar forst dmg ile adam keserlerdi hep şikayet ederdik ama gene de burdaydık
wt nin ortamı bi başka :D bi problem varsa gelecek güncellemelerde düzelir elbet düzelmesse normali budur :)
Pala yı gordugunuz yerde durmayın, arkanıza bakmadan kacın o zaman ehueheuheuhe

Bu bole surer gider hic bitmez ...