Posted June 22, 201014 yr [color="#FFA500"][b]Pvpdeki en'leri seçelim. Warrior - delihüsrev,deepfear paladin - generall rogue - keymaker,jackall deathknight - unforgiven,ryuu druid - Quansy,positive mage - Thegame priest - Eddy warlock - ANTODALT (DOOMLORD) shaman - Blackwolf hunter - bazı classları isimleri aklıma gelmediği için veya seçemediğim için yazamadım.Sizin favorileriniz kimler ?[/b][/color] Edited June 22, 201014 yr by angelmad
September 13, 201014 yr [quote name='Ahmetben' timestamp='1284394102' post='276004'] Cloht giyen bi class her zaman icin ne kadar dayanabilmiş ki bi rog a karşı ? ( Dayanabiliyosa karsıdaki rog oynamayı bilmiyodur yada rog cok bozuktur ) Hele ki combat rog ise karsısındakı hic stundan cıkmadan olece seyreder nasıl kesildiğini ! [/quote] ahahhahaha
September 15, 201014 yr [quote name='LenMage' timestamp='1284220125' post='275889'] Tş k ederm herkeze mage de adım gecmıs süreklı SCorpion Soulseeker Lenmage olarak =)) Malum harp okulu gıremıyoruz oyuna hafta sonları da genelde cezalıyım herkeze ıyı oyunlar Not : şuan Oyundakı Scorpion ben degılım. Herkeze saygılar sev gıler. Paladin : Howard Mage : Ken Alemci Priest : Autumn( Saturna hele lev el 60 larda ki hali..) Warlock : Pocahandes . Xaros . Blue Warrior : Kelleci Chaoswar Drahosa (tanklıkta ustune yok özellıkle ) Roque : AZUREDRAGON ! (vaz gecılmez arena partnerım ) Hunter : Nıghtwolf Eroltaş THorn (FİNAİR ! sexi avcım benım ) Shaman : Trkz . Blackwolf hıghtwoltage adını unttugum kısıler var cok ıyı oyuncular k. bakmasnlar. 2 sene dir oynamıyorm. [/quote] <3
September 20, 201014 yr [quote name='Ahmetben' timestamp='1284394102' post='276004'] Cloht giyen bi class her zaman icin ne kadar dayanabilmiş ki bi rog a karşı ? ( Dayanabiliyosa karsıdaki rog oynamayı bilmiyodur yada rog cok bozuktur ) Hele ki combat rog ise karsısındakı hic stundan cıkmadan olece seyreder nasıl kesildiğini ! [/quote] Cidden içinden gelerek inanarak mı yazdın yahu bunları merak ettim
September 20, 201014 yr [quote name='SLaM' timestamp='1284972521' post='276504'] Cidden içinden gelerek inanarak mı yazdın yahu bunları merak ettim [/quote] ?
September 20, 201014 yr öncelikle combat rogue nin kadar çok stunda bırakma skilleri yoktur yanı ekstra shadow dancesi yada kidneyinin süresi assa spec ve sub spece göre azdır ama talent veren bi combat rogue killing spree ile 10-15k arası damage verebilir. tabiki şuda var warlock ve mage combat rogueyi çok rahat alabilirler ve priestte çünki combat roguenın tek silahi killing spree dir. Assa spec normal mı değilmi meçhul acaba normalliğinden emin olduğumuzda assa spec geçsek ne diceksınız damage almıyorlar çok damage yapıyorlar en kırılgan specle pvp yapmamıza rağmen bu gibi şeyler
September 20, 201014 yr rog cok oynamadım anlamam ama combat rog cok hızlı hareket edip atacagım fear ın vs buyunun cast ını bozup duruyordu belki bana 0 cd ile denk geliyodu hep yada bana denk gelen rog oynamasını iyi biliyodu oynamayı bilmeyen adama full wrathfull bi char versen ne olur ? ben prilerden nefret ediyom mesela en sevmediğim class, lock olarak bana verseler pri ole oynayamam bilmiyorum
September 20, 201014 yr sana denk gelen rogue kick talenti vermiş kickleyip durmuş silince etmiş paso http://www.wowhead.com/spell=13754 bunu bilerek yaptığı içinde iyi bir rogue miş Edited September 20, 201014 yr by marvellous
September 20, 201014 yr Hepimiz biliyoruz ki o 5 kişi doğradı o üzerine hunterıda kesti üstelik 3 healer vardı Tek attı ehueheuheu Rogue : PALA
September 20, 201014 yr şimdi ben relentes yahut wrath giyen bi clasa 7 ila 12k arası damage vuruyorsam 1200 ap ile gelen bi ambushla 16 17k ambush vururum + 450 agi ilede güçlenirse sanırım 20k felan olur tabi pvp item yoksa yada cloth sa o trinketi bende istiyorum
September 20, 201014 yr 5 yıl rogue oynadım hala combat rogue'dan nefret ederim. gereksiz. hybrid rogue eğer hybrid oynamaya alışkın ise her türlü akar. Hemorrage rulez.
September 20, 201014 yr Warrior: delihüsrev Rogue: disgust, pala Paladin: General , Kazekage , dementor Hunter: Xzeyna Priest: Edyy , hayallperest Death Knight: Manuel , neete, ryuu Shaman: Urukkhan Mage: highdamage , Zz Warlock: cck , Doomlord , Asmodean Druid: positive ,
September 20, 201014 yr Warrior : [b]deepfear , Winny[/b] paladin : [b]general kazegake secmaniac böyleydi sanırım .[/b] priest : [b]eddy , slyph[/b] warlock : [b]doomlord [/b] mage : [b]thegame[/b] hunter : [b]tozkoparan[/b] rogue : [b]enttreri - pala - keymaker[/b] dk : [b]ryuu[/b] druid : [b]qansy [/b] shaman : [b]blackwolf[/b]
September 20, 201014 yr Warrior : Sand , DeliHüsrev paladin : general , Howard , Kazekage Hunter : Era Rogue : pala mage : highdamage, zz (eski playerı bora deil ) druid : qansy shaman : blackwolf priest : eddy sylph warlock : cck asmoedan Dk : ryuu ,deathslord , tekerlek , raikage [/quote] Edited September 20, 201014 yr by Sayko1
September 20, 201014 yr [quote name='marvellous' timestamp='1284983186' post='276527'] mage nerde len [/quote] yazdk len mageyi de
September 21, 201014 yr [quote name='Fatalfighter' timestamp='1284234027' post='275892'] Herkeze Saygılar (: Paladin => Akar (bitek bu elamanı kesemiyom arkadaş ) Shaman => Urukkhan (hem pvp de hemde pve de saglam oyunculardan birisi) Mage => Mika (gearsckoru nekadar düsük olmasına rahmen herkeze kafa tutuyoo) Hunter => Zebellah .. dicek laf yok Marihuana Rogue => Disgust joy Warrior => Drahosa (En Kral Tank) Darkrage (En Kral PvPci ) Warlock => CCK 2009-2010 pvp sampiyonu Priest => Eddy dicek laf yok .. Death Knight => Invincible kardeş die demiyom harbi sahlam oynar (ama beni kesemio ) [/quote] Mikada benim charım
September 21, 201014 yr Abi 1- ben elemental pvp kasmaya çalıştım ki üstümde gear yokken gene iyi bile yaptım diye düşünüyorum. Karşımdaki adamda 600-800 resi var bende 150 ? zaten adamın eline düşersem tek kaçma yolum var oda thunderstorm atıp earthbind totem dikip kaçma, ayrıca grounding totem ayarlamasını saniyesi saniyesine yapman lazım ele iken yoksa cck dan 8k chaos bolt yiiyp kalıyorsun ( burdan saygılar =p ) yada aynı anda 1 adamı hexleyim bir adamı healleyip peşindeki melee classtan kaçmak zor iş ! Edit: Dil ve anlatım =p Edited September 21, 201014 yr by Exyt
Warrior - delihüsrev,deepfear
paladin - generall
rogue - keymaker,jackall
deathknight - unforgiven,ryuu
druid - Quansy,positive
mage - Thegame
priest - Eddy
warlock - ANTODALT (DOOMLORD)
shaman - Blackwolf
hunter -
bazı classları isimleri aklıma gelmediği için veya seçemediğim için yazamadım.Sizin favorileriniz kimler ?[/b][/color]
Edited by angelmad