Posted June 22, 201014 yr [color="#FFA500"][b]Pvpdeki en'leri seçelim. Warrior - delihüsrev,deepfear paladin - generall rogue - keymaker,jackall deathknight - unforgiven,ryuu druid - Quansy,positive mage - Thegame priest - Eddy warlock - ANTODALT (DOOMLORD) shaman - Blackwolf hunter - bazı classları isimleri aklıma gelmediği için veya seçemediğim için yazamadım.Sizin favorileriniz kimler ?[/b][/color] Edited June 22, 201014 yr by angelmad
October 4, 201014 yr warior=) battalgazi forever mage=)scorpion . hrks paladin=naleil . niğhtmare hunter:D eroltaş rogue:azuredrogon arapturan(marıjıuna) dk oneyla priest : avelia aaaa şhmn : trkz zyne şamandı benim zamnımda duruıd : enumar warlock :xaros fadime enginsiz tek kesiordu herseyi: alemci asıgım ben ona melancholy niirdesinla herkesi hatırlayamadım selam olsun hepinize : ölürsem ölürsünüz (jeniffer)
October 4, 201014 yr [quote name='Exyt' timestamp='1285082261' post='276578'] Abi 1- ben elemental pvp kasmaya çalıştım ki üstümde gear yokken gene iyi bile yaptım diye düşünüyorum. Karşımdaki adamda 600-800 resi var bende 150 ? zaten adamın eline düşersem tek kaçma yolum var oda thunderstorm atıp earthbind totem dikip kaçma, ayrıca grounding totem ayarlamasını saniyesi saniyesine yapman lazım ele iken yoksa cck dan 8k chaos bolt yiiyp kalıyorsun ( burdan saygılar =p ) yada aynı anda 1 adamı hexleyim bir adamı healleyip peşindeki melee classtan kaçmak zor iş ! Edit: Dil ve anlatım =p [/quote] teşekkürler ama 8k az ya
October 5, 201014 yr WArrior: Darkrage( tanklıkta tanımam Roq : Entteri.. Pala Prist : Edyy (vazgeçilmez healler) Slyp (üstüne tanımam) Shaman : Blackwolf Warlock: şu anda yk ama eskılerden Rokka Druıd : xero (ender knkam Paladın: General Dementor ve eski dost unutulmaz Howard Hunter : Omen baska yok Mage : Zzz bıraktı ama onun ustune tanımam Ezık mage Dk : Ryuu Genç Naturel eksıkler olabılr bu pwp pwe uzerıne dızılmıstır eskıler agırlıkta dır alıntı yoktur [IMG]http://wturk.com/sign/Naturell.png[/IMG]
October 5, 201014 yr [quote name='Exyt' timestamp='1285009207' post='276545'] En kötü Mage dalında , Eudamonia ! [/quote] birisi tiryakiyi andı nerde o bulun onu
October 5, 201014 yr Oyuna dönmeyi düşünüomda Tiyaki oynu bırakmadıysa tabi Edited October 5, 201014 yr by asan61
October 5, 201014 yr [quote name='Eudamoniaa' timestamp='1285159783' post='276627'] ygs lys bozdu seni [/quote] Bozdu ki ne bozdu hacı , geçende bir kafenin önünden geçerken adamın tekinin wow oynayışını gördüm 15 dk adamın 3 ten 6 lvl olmasını melun melun izledim .. . [quote name='Shekoly' timestamp='1286218822' post='276990'] teşekkürler ama 8k az ya [/quote] Grounding totem çalıştığı için senle dalga geçtiğimide hatırlarım 3 k can kala üstüme 8-12k vuracak bir chaos bolt yolluyorsun ben totem dikip kaçıyordum ama harbi sağlam adamsın Edited October 5, 201014 yr by Exyt
October 5, 201014 yr ben artık dementorla pvp yapmıyorum ya ayrıca genel olarak pve de yapmıyorum herhangi bi charla
October 5, 201014 yr [quote name='xtrem' timestamp='1286290740' post='277010'] WArrior: Darkrage( tanklıkta tanımam Roq : Entteri.. Pala Prist : Edyy (vazgeçilmez healler) Slyp (üstüne tanımam) Shaman : Blackwolf Warlock: şu anda yk ama eskılerden Rokka Druıd : xero (ender knkam Paladın: General Dementor ve eski dost unutulmaz Howard Hunter : Omen baska yok Mage : Zzz bıraktı ama onun ustune tanımam Ezık mage Dk : Ryuu Genç Naturel eksıkler olabılr bu pwp pwe uzerıne dızılmıstır eskıler agırlıkta dır alıntı yoktur [IMG]http://wturk.com/sign/Naturell.png[/IMG] [/quote] ben burdayımda char yok
October 6, 201014 yr [quote name='xtrem' timestamp='1286290740' post='277010'] Roq : Entteri.. Pala [/quote] bir gün ismimi doğru yazan birisi çıkar elbet
October 6, 201014 yr [quote name='marvellous' timestamp='1286353355' post='277041'] bir gün ismimi doğru yazan birisi çıkar elbet [/quote] Çıkar Elbet Sıkma Canını
October 6, 201014 yr mehmet elbet bir gün Rokka seni sahalara geri dönmeni bekliyoruz yeni nesil warlock görsün...... [IMG]http://wturk.com/sign/Naturell.png[/IMG]
October 6, 201014 yr [quote]bir gün ismimi doğru yazan birisi çıkar elbet [/quote] Çok kitap okumaları lazım Enttreri
October 7, 201014 yr ah ah azmı aradım seri nin devamını hiç unutma 10000 orc serisini amerikadan sipariş etmiştim sonra türkçeleştirmeye uğraşmıştım bir ay sonunda bitirdim tabi
October 7, 201014 yr [quote name='xtrem' timestamp='1286394220' post='277076'] mehmet elbet bir gün Rokka seni sahalara geri dönmeni bekliyoruz yeni nesil warlock görsün...... [IMG]http://wturk.com/sign/Naturell.png[/IMG] [/quote] hehe ev durumunu ayarlarsam gelicem 1-2 hafta daha sürer tahminen ev durumum zaten okul yok pek bu sene geceleri barmenlik yapıyorum anca gündüzleri kısmetse
October 7, 201014 yr [quote name='marvellous' timestamp='1286433331' post='277087'] ah ah azmı aradım seri nin devamını hiç unutma 10000 orc serisini amerikadan sipariş etmiştim sonra türkçeleştirmeye uğraşmıştım bir ay sonunda bitirdim tabi [/quote] bu ork bolluğu ne 1000 ork deilmiydi o ya ?
October 11, 201014 yr Bu serverda 4 ayı aşkın bi süredir oynuorum ve bende bu zamana kadar gözlemlediğim serverın en lerini yazayım dedim.Yalnız her classtan 1 isim yazıcam çünkü bana göre en iyi 1 tane olur dierleri sadece iyidir(Biraz felsefik oldu ama idare edin artık ) Warrior - Bullchaos Paladin - Rjalk Rogue - Pala Deathknight - Neete Druid - Shadowdust Mage - Zz(Bıraktın ama yerini dolduran yok:D) Priest - Eddy Warlock - Cck Shaman - Blackwolf Hunter - Adını tam hatırlamıorum Nelf Female Omen di sanırım adı yanlışsa sorry;) İlerleyen aylarda yeniden güncelerim bu listeyi şimdilik pvp ye devam
October 11, 201014 yr [quote name='Nohutlupilav' timestamp='1286815698' post='277321'] Bu serverda 4 ayı aşkın bi süredir oynuorum ve bende bu zamana kadar gözlemlediğim serverın en lerini yazayım dedim.Yalnız her classtan 1 isim yazıcam çünkü bana göre en iyi 1 tane olur dierleri sadece iyidir(Biraz felsefik oldu ama idare edin artık ) Warrior - Bullchaos Paladin - Rjalk Rogue - Pala Deathknight - Neete Druid - Shadowdust Mage - Zz(Bıraktın ama yerini dolduran yok:D) Priest - Eddy Warlock - Cck Shaman - Blackwolf Hunter - Adını tam hatırlamıorum Nelf Female Omen di sanırım adı yanlışsa sorry;) İlerleyen aylarda yeniden güncelerim bu listeyi şimdilik pvp ye devam [/quote] fakat bazı classların birbirinden farklı 3 buildi olduğu için o classlarda birden fazla en iyi olabilir yani bi feral druidle balance druidi aynı çatı altında karşılaştıramazsın vs
October 11, 201014 yr Elalem arkadasının adını yazıo Doğru durust ciddi yazzın paladine Rjalk yazılırmı cidddi olun biraz guldur meyin beni:D
October 11, 201014 yr [quote name='Alpatrox' timestamp='1286831626' post='277332'] Elalem arkadasının adını yazıo Doğru durust ciddi yazzın paladine Rjalk yazılırmı cidddi olun biraz guldur meyin beni:D [/quote] ne yazısn howard dementor qeneralmi rjalk kötü pala mı asıl sen güldürme beni
October 11, 201014 yr [quote name='Fatalfighter' timestamp='1286831738' post='277333'] ne yazısn howard dementor qeneralmi rjalk kötü pala mı asıl sen güldürme beni [/quote] paladin diye bi class yok bence artık ama vuagnon var weny var kazekage var welorin var bunlar oldukça iyi paladin oyuncuları
October 12, 201014 yr [quote name='dementor' timestamp='1286836041' post='277334'] paladin diye bi class yok bence artık ama vuagnon var weny var kazekage var welorin var bunlar oldukça iyi paladin oyuncuları [/quote] Rfs ve Liv de var... hatta Kendinden Heallı Retri Tank Abbas her talent için uygunbi pala adayı bence
Warrior - delihüsrev,deepfear
paladin - generall
rogue - keymaker,jackall
deathknight - unforgiven,ryuu
druid - Quansy,positive
mage - Thegame
priest - Eddy
warlock - ANTODALT (DOOMLORD)
shaman - Blackwolf
hunter -
bazı classları isimleri aklıma gelmediği için veya seçemediğim için yazamadım.Sizin favorileriniz kimler ?[/b][/color]
Edited by angelmad