Jump to content
Posted
[color="#FFA500"][b]Pvpdeki en'leri seçelim.
Warrior - delihüsrev,deepfear
paladin - generall
rogue - keymaker,jackall
deathknight - unforgiven,ryuu
druid - Quansy,positive
mage - Thegame
priest - Eddy
warlock - ANTODALT (DOOMLORD)
shaman - Blackwolf
hunter -
bazı classları isimleri aklıma gelmediği için veya seçemediğim için yazamadım.Sizin favorileriniz kimler ?[/b][/color]

Edited by angelmad

• Replies 179
  • Views 32.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='alkyone' timestamp='1286871198' post='277350']
Rfs ve Liv de var...
hatta Kendinden Heallı Retri Tank Abbas her talent için uygunbi pala adayı bence :D
[/quote]

abbassı özledim ben :( günlerdir yok oyunda :/
[quote name='Alpatrox' timestamp='1286831626' post='277332']
Elalem arkadasının adını yazıo Doğru durust ciddi yazzın paladine Rjalk yazılırmı cidddi olun biraz guldur meyin beni:D
[/quote]
inan bana Rjalka sorabilirsin beni uzaktan yakından tanıyomu sana hayır yanıtını verir.Bana da sorabilirsin Rjalkla herhangi bi alakam varmı die bende sana hayır yok cevabını verebilirm.Ben sadece bu serverda bulunduğum 4 aylık süre boyunca gözlemlediğim gerçekten iyi pvp yapan isimleri yazdım.Herkezin görüşü farklıdır saygı duymak lazım.Ben kimsenin görüşüne herhangi bi laf sölemedim niye paladine nohutlupilav yazmadınız die demekki yeteri kadar iyi pvp yapamıyorum paladinle o yüzden yazmamışlar.Ha burda da senden başka Rjalk ın bg lerdeki iyi pvp yapışına itirazı olan adam olucağını sanmıyorum.Rjalk olmasaydıda Naaru yazardım bu kadar basit yani.
[quote]ah ah azmı aradım seri nin devamını hiç unutma 10000 orc serisini amerikadan sipariş etmiştim sonra türkçeleştirmeye uğraşmıştım bir ay :D
sonunda bitirdim tabi :) [/quote]

Bulamadığım kitapları eBook okumaktan gözlerim çürüdü gitti :D
  • 2 months later...
[quote name='Youngster' timestamp='1280195856' post='270755']
Ally;

Druid - linoqe(resto)allyin işini yapan restosu - feral(enumar) Pvpde daha iyi feral dru gormedim allyde tek tırmık geçiren dru.

Hunter - Scfauk (tam olarak hatırlamıyorum tamamını.) birde son zamanlarda raptor vardı yeni yol alan combine deyildi fakat pek.(petsiz kasmaktan basediyorum)

Mage - narcil vardı dpsi görünen bglerde.son zamanlardada scorpion allynin kazandıgı magelerden vardı.(prilikden kalma alışkanlıktır pvpde yuruyerek kaçmaz zıplayarak)

Paladin -hercules vardı reti olarak daha sonra reti başlayıp holy dönen allynin yeni palalarından nightmare vardı.

Priest - elen vardı disp olarak shadow olarak sanırım orionlight.

Rogue -duel harici arenada lock yapan tek ally rouge.azuredragon talentden kaybeden eleman.

Shaman - enc shaman olarak zyne vardı başka shaman hatırımda yok.

Warlock -tek lock xaros vardı.ne zaman gelsem bir işi çıkardı oyuna bırakmadan son gün linoqe sonunda bir duel ayarlamıştı :) "ty ömer"

Warrior -najee vardı tek bana warrinin vurdugunu hissettiren warri.çıplak duel atarken %3 de kalmıştı en son genedel %10da kalırdı.çıplak kesemedigim tek warri.

Horde;

Druid - toynak,buzaa hordeun işini yapan drular.

Hunter - marijuana,ryuku petten pete geçen petler yuzunden yersiz azar işiten hordeun hunterları.

Mage - kheor vede hrks sakat iki mage.petime buglu teşhisi koyup "nerf be birader" isyanına yol açan dostlar :)

Paladin -reti pala yoktu.holy olarak İrem vede naleil vardı.

Priest - eçona vardı disp pri vede mac vardı holy olarak hordeun prileri.

Rogue -saulot(pvpde eline dagger aldırtamadıgım arkadaş),vede death

Shaman - telbog trkz vede zulgarip üç enc shamanı hordeun elemental shaman vardı birde tek olarak speedfreak.

Warlock -ceset ve paylaşılamayan peti.(imp bugluysa cesetin günahı ne?)

Warrior - hordeun çelik kapıları darkknight vede silencer prot warriler.ramuldayı görmek nasip olmadı bana.
[/quote]

Bow before the master! baba unutmamışın beni ne günlerdi onlar :D adam wtnin efsanesi ve en iyisi. horde u kurtaran adamdı çıplak duel yenilmeyen atan 1v6 da adamları kacıran dagdan depeden atlatan adam :D:D:D ama beni bi kere raide aldırtmadın varya... seni azmı kurtardım havada adamları keserken 3v1 filan kim kanat atıyodu :D dvm ediyonmu wowa?sen daha? heralde burda oynamıyon :( msn verde konuşak baba eskiden vermiyodun oyundan konuşuyoduk ama özledim seni :D:D:D