Jump to content
Posted
[b]Selam millet.DoomLord-Phoneixx-Siddhi-Cerberos(:P) charlarını sahibi olarak ÖSS-ÖSYM (ne dalga ise:D) nedeni ile oyunu bırakmak zorundayım.şimdi bırakmazsam yaz tatilinde daha bağımlı olucagım için hiç bırakımıyıcagımı düşünüyorum ve bırakıyorum :D Bütün Wt Ailesini yada Wt ailemi özlüycem. Öss bitsin bi gelicem büyük bi engel yapıcak birşey yok :D Charlarımın hepsini Enttreri-Bloodrine yani Mehmet (amcama) bırakıyorum.Wtdeki başarımı össdede gösteririm inş :D Bana yaşattıgınız bunca eğlenceden sonra hepinize Teşekkür ederim ve Seneye görüşmek üzere Hoşçakalın. =)
( ayrıca 4 senelik sslerden oluşan bi video yaptım zor oldu (can sıkıntısı wow sildik napalım :D) inş beğenirsiniz ) :D[/b]

[url="http://www.youtube.com/watch?v=J6FU7ATw1as"]DooooomLoooorD[/url] ( inş şarkıyı beğenirsinz :D )

Featured Replies

ilk mesajın benden olsun pek tanımam etmem ama öss illetini iyi biliorum inş en başarılı şekilde geçersin sınavıda yeniden aramıza dönersin wowu yazdan silmen iyi olmuş yoksa baya bi sıkıntı cıkıor :D
iyi olmuş aslan kazan öss gel ankaraya yiğenimizi krallar gibi okuturuz elbet
kısa sürede unutulmazlar arasına girdin aslan bu başarıyı öss de isterim yoksa bozuşuruz :)

Edited by marvellous

Basarılar dılerım Doomlord um. senı ozleyecem...
başarıları doom :P iyi geçer umarum , izmir bulusmasına bekliyoruz bak ^^
  • Author
Saol Fatih abi bende özlücem... İzmir buluşmasına ben gelmesem cesedim gider herşekilde ordayım ally-horde ayrım yok herkez eşit :D
[quote name='Antodalt' date='29 June 2010 - 01:46 PM' timestamp='1277808397' post='269410']
[b]Selam millet.DoomLord-Phoneixx-Siddhi-Cerberos(:P) charlarını sahibi olarak ÖSS-ÖSYM (ne dalga ise:D) nedeni ile oyunu bırakmak zorundayım.şimdi bırakmazsam yaz tatilinde daha bağımlı olucagım için hiç bırakımıyıcagımı düşünüyorum ve bırakıyorum :D Bütün Wt Ailesini yada Wt ailemi özlüycem. Öss bitsin bi gelicem büyük bi engel yapıcak birşey yok :D Charlarımın hepsini Enttreri-Bloodrine yani Mehmet (amcama) bırakıyorum.Wtdeki başarımı össdede gösteririm inş :D Bana yaşattıgınız bunca eğlenceden sonra hepinize Teşekkür ederim ve Seneye görüşmek üzere Hoşçakalın. =)
( ayrıca 4 senelik sslerden oluşan bi video yaptım zor oldu (can sıkıntısı wow sildik napalım :D) inş beğenirsiniz ) :D[/b]

[url="http://www.youtube.com/watch?v=J6FU7ATw1as"]DooooomLoooorD[/url] ( inş şarkıyı beğenirsinz :D )
[/quote]

şarkıyı beğenmedim ama klip ii olmuş ;)
şimdiden silmen iyi olmuş. ben 2008de okul başlasın silerim dedim. silemedim :D sınavdan 2hafta önce falan sildim sanırım XD ama gene gircek olsam gene oynardım daha bi zevk veriyo oynanmaması gereken zamanlarda :)
  • Author
şarkıyı beğenmiceğinizi tahmin ediyordum zaten :) ve oynanmaması gereken zamanlarda oynamak zevk veriyor mantıgı kesinlikle cok dogru bi mantık :D yüklesemmi acaba tekrar :P