Jump to content
Posted
Haydi bakıyım 1 hafta oyun oynayamadınız aranızda kafayı yiyenler bari bununla uğraşın...

Madde 1 benden olsun.

şu yaz mevsiminde ağaç gibi forum başında bütün gün oturup serverın gelmesini beklemek bu sırada can sıkıntısından gm lere laf atmak :D
  • Replies 56
  • Views 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Warcraft 3: The Frozen Throne a sarmak. Birde multiplayer oynayıp oyunu iyice unuttunu öğrenmek. Guitar Pro 5 i açıp gitar riffleri yazmak. Sonra beğenmeğip silmek ve tekrar baştan yazmak. Beğenince altına dandik bir bass yazmak. Sonra kaydedip tekrar tekrar dinlemek. Facebook u açmak birşey var mı acaba diye bakmak. Ama hep aynı şeyler olduğunu görüp sıkılıp kapatmak. Mp3 arşivini kurcalamak. Çok çok önceleri indirilmiş ancak dinlemeye fırsat bulunamamış şarkıları dinlemek. Ve daha bir sürü şey..
[quote name='LordoftheDev' timestamp='1281374982' post='272032']
Warcraft 3: The Frozen Throne a sarmak. Birde multiplayer oynayıp oyunu iyice unuttunu öğrenmek. Guitar Pro 5 i açıp gitar riffleri yazmak. Sonra beğenmeğip silmek ve tekrar baştan yazmak. Beğenince altına dandik bir bass yazmak. Sonra kaydedip tekrar tekrar dinlemek. Facebook u açmak birşey var mı acaba diye bakmak. Ama hep aynı şeyler olduğunu görüp sıkılıp kapatmak. Mp3 arşivini kurcalamak. Çok çok önceleri indirilmiş ancak dinlemeye fırsat bulunamamış şarkıları dinlemek. Ve daha bir sürü şey..
[/quote]
bir madde yazalım lütfen bir seferde :D
haha server offline oldu bakıom herkez kafayı yemiş :D
Bende server offline iken yapılacak bişi yazayım bi yabancı diziye başlayın zaten siz o diziyi bitirene kadar server gelmiş olucak Ben Supernatural e başladım ilk sezon bitti 2. ye başlıcam server geldii zmn bırakırım :D
[quote name='Athenaa' timestamp='1281375531' post='272038']
[b][color="#8B0000"][font="Comic Sans MS"]Aile repusu kasmak :)[/font][/color][/b]
[/quote]

hehe güzel fikir exalteda a peder bey 10 numara itemler verio :D
[quote name='Nohutlupilav' timestamp='1281375445' post='272036']
haha server offline oldu bakıom herkez kafayı yemiş :D
Bende server offline iken yapılacak bişi yazayım bi yabancı diziye başlayın zaten siz o diziyi bitirene kadar server gelmiş olucak Ben Supernatural e başladım ilk sezon bitti 2. ye başlıcam server geldii zmn bırakırım :D
[/quote]

The Big Bang Theory e başlamıştım bende 3 sezon indirdim ama bir iki günde bitti.
  • Author
Wow'a yüzünden ayrıldığım kız arkadaşlarımı tekrar arayıp son bir şans istemek :D
[quote name='xozox' timestamp='1281375770' post='272042']
Wow'a yüzünden ayrıldığım kız arkadaşlarımı tekrar arayıp son bir şans istemek :D
[/quote]

Görüonuzmu serverın offline olmasının yararlarını bakın adam yeniden yuva kurma planları yapıo :D:D:D
[quote name='xozox' timestamp='1281375770' post='272042']
[/quote]
bana da oldu aynısı ama ben bu süreyi yeni sevgili bularak değerlendirdim xD zaten ben terk edileli 6 ay oldu :D demek ki server kapalıyken özel hayatımızı da paylaşıyoruz forumdan :D
  • Author
[quote name='Nohutlupilav' timestamp='1281375891' post='272043']
Görüonuzmu serverın offline olmasının yararlarını bakın adam yeniden yuva kurma planları yapıo :D:D:D
[/quote]

Sorma kimi arasam sen git oyununu oyna diyor bana :D
[quote name='xozox' timestamp='1281376017' post='272045']
Sorma kimi arasam sen git oyununu oyna diyor bana :D
[/quote]

Dostum sende seni hiç tanımayan bi kız bul bölesi daha kolay olur yoksa işin zor gibi :D
  • Author
[quote name='Nohutlupilav' timestamp='1281376148' post='272046']
Dostum sende seni hiç tanımayan bi kız bul bölesi daha kolay olur yoksa işin zor gibi :D
[/quote]

Kafam çok karışık karnım acıktı bana bir porsiyon nohutlu pilav yollasana :D
nohutlupilav etkisi işte xD pvpde bu adama dalınmaz da kolay kolay insanın karnını acıktırıp kafasını dağıtır :D
  • Author
[quote name='Snoopboy' timestamp='1281376532' post='272048']
Sanırım Evlenmenin Vakti Geldi :P
[/quote]

Bugün ev aldım sıra ona geldi sanırım :D
[color="#8B0000"][font="Comic Sans MS"][b]Arkadaşlar siz işi bilmiyorsunuz.. Wow ile sevgiliniz arasında seçim yapmayınız hepiniz bir kazanda kavrulunuz :D şekil a :P Sevgilinizi wow a başlatın :P[/b][/font][/color]
arı sütü içmiş ağacının kovuğundan inmemiş mavi tenli bi night elf kızı bulalım sana :P
[quote name='Athenaa' timestamp='1281376691' post='272051']
[color="#8B0000"][font="Comic Sans MS"][b]Arkadaşlar siz işi bilmiyorsunuz.. Wow ile sevgiliniz arasında seçim yapmayınız hepiniz bir kazanda kavrulunuz :D şekil a :P Sevgilinizi wow a başlatın :P[/b][/font][/color]
[/quote]
yöntemini bulduysan bi topicte paylaş bizlerle :D
[quote name='dementor' timestamp='1281376734' post='272052']
arı sütü içmiş ağacının kovuğundan inmemiş mavi tenli bi night elf kızı bulalım sana :P
[/quote]

:D:D