Posted August 9, 201015 yr Haydi bakıyım 1 hafta oyun oynayamadınız aranızda kafayı yiyenler bari bununla uğraşın... Madde 1 benden olsun. şu yaz mevsiminde ağaç gibi forum başında bütün gün oturup serverın gelmesini beklemek bu sırada can sıkıntısından gm lere laf atmak :D
August 9, 201015 yr Warcraft 3: The Frozen Throne a sarmak. Birde multiplayer oynayıp oyunu iyice unuttunu öğrenmek. Guitar Pro 5 i açıp gitar riffleri yazmak. Sonra beğenmeğip silmek ve tekrar baştan yazmak. Beğenince altına dandik bir bass yazmak. Sonra kaydedip tekrar tekrar dinlemek. Facebook u açmak birşey var mı acaba diye bakmak. Ama hep aynı şeyler olduğunu görüp sıkılıp kapatmak. Mp3 arşivini kurcalamak. Çok çok önceleri indirilmiş ancak dinlemeye fırsat bulunamamış şarkıları dinlemek. Ve daha bir sürü şey..
August 9, 201015 yr Warcraft 3: The Frozen Throne a sarmak. Birde multiplayer oynayıp oyunu iyice unuttunu öğrenmek. Guitar Pro 5 i açıp gitar riffleri yazmak. Sonra beğenmeğip silmek ve tekrar baştan yazmak. Beğenince altına dandik bir bass yazmak. Sonra kaydedip tekrar tekrar dinlemek. Facebook u açmak birşey var mı acaba diye bakmak. Ama hep aynı şeyler olduğunu görüp sıkılıp kapatmak. Mp3 arşivini kurcalamak. Çok çok önceleri indirilmiş ancak dinlemeye fırsat bulunamamış şarkıları dinlemek. Ve daha bir sürü şey..bir madde yazalım lütfen bir seferde :D
August 9, 201015 yr haha server offline oldu bakıom herkez kafayı yemiş :DBende server offline iken yapılacak bişi yazayım bi yabancı diziye başlayın zaten siz o diziyi bitirene kadar server gelmiş olucak Ben Supernatural e başladım ilk sezon bitti 2. ye başlıcam server geldii zmn bırakırım :D
August 9, 201015 yr Aile repusu kasmak :) hehe güzel fikir exalteda a peder bey 10 numara itemler verio :D
August 9, 201015 yr haha server offline oldu bakıom herkez kafayı yemiş :DBende server offline iken yapılacak bişi yazayım bi yabancı diziye başlayın zaten siz o diziyi bitirene kadar server gelmiş olucak Ben Supernatural e başladım ilk sezon bitti 2. ye başlıcam server geldii zmn bırakırım :D The Big Bang Theory e başlamıştım bende 3 sezon indirdim ama bir iki günde bitti.
August 9, 201015 yr Author Wow'a yüzünden ayrıldığım kız arkadaşlarımı tekrar arayıp son bir şans istemek :D
August 9, 201015 yr Wow'a yüzünden ayrıldığım kız arkadaşlarımı tekrar arayıp son bir şans istemek :D Görüonuzmu serverın offline olmasının yararlarını bakın adam yeniden yuva kurma planları yapıo :D:D:D
August 9, 201015 yr Wow'a yüzünden ayrıldığım kız arkadaşlarımı tekrar arayıp son bir şans istemek :Dbana da oldu aynısı ama ben bu süreyi yeni sevgili bularak değerlendirdim xD zaten ben terk edileli 6 ay oldu :D demek ki server kapalıyken özel hayatımızı da paylaşıyoruz forumdan :D
August 9, 201015 yr Author Görüonuzmu serverın offline olmasının yararlarını bakın adam yeniden yuva kurma planları yapıo :D:D:D Sorma kimi arasam sen git oyununu oyna diyor bana :D
August 9, 201015 yr Sorma kimi arasam sen git oyununu oyna diyor bana :D Dostum sende seni hiç tanımayan bi kız bul bölesi daha kolay olur yoksa işin zor gibi :D
August 9, 201015 yr Author Dostum sende seni hiç tanımayan bi kız bul bölesi daha kolay olur yoksa işin zor gibi :D Kafam çok karışık karnım acıktı bana bir porsiyon nohutlu pilav yollasana :D
August 9, 201015 yr nohutlupilav etkisi işte xD pvpde bu adama dalınmaz da kolay kolay insanın karnını acıktırıp kafasını dağıtır :D
August 9, 201015 yr Author Sanırım Evlenmenin Vakti Geldi :P Bugün ev aldım sıra ona geldi sanırım :D
August 9, 201015 yr Arkadaşlar siz işi bilmiyorsunuz.. Wow ile sevgiliniz arasında seçim yapmayınız hepiniz bir kazanda kavrulunuz :D şekil a :P Sevgilinizi wow a başlatın :P
August 9, 201015 yr arı sütü içmiş ağacının kovuğundan inmemiş mavi tenli bi night elf kızı bulalım sana :P
August 9, 201015 yr Arkadaşlar siz işi bilmiyorsunuz.. Wow ile sevgiliniz arasında seçim yapmayınız hepiniz bir kazanda kavrulunuz :D şekil a :P Sevgilinizi wow a başlatın :Pyöntemini bulduysan bi topicte paylaş bizlerle :D
August 9, 201015 yr arı sütü içmiş ağacının kovuğundan inmemiş mavi tenli bi night elf kızı bulalım sana :P :D:D
Haydi bakıyım 1 hafta oyun oynayamadınız aranızda kafayı yiyenler bari bununla uğraşın...
Madde 1 benden olsun.
şu yaz mevsiminde ağaç gibi forum başında bütün gün oturup serverın gelmesini beklemek bu sırada can sıkıntısından gm lere laf atmak :D