Posted August 9, 201014 yr Haydi bakıyım 1 hafta oyun oynayamadınız aranızda kafayı yiyenler bari bununla uğraşın... Madde 1 benden olsun. şu yaz mevsiminde ağaç gibi forum başında bütün gün oturup serverın gelmesini beklemek bu sırada can sıkıntısından gm lere laf atmak
August 9, 201014 yr [quote name='xozox' timestamp='1281376358' post='272047'] Kafam çok karışık karnım acıktı bana bir porsiyon nohutlu pilav yollasana [/quote] Hehe ver adresi 10 dk sonra kapında üstüne karabiberde istermisin
August 9, 201014 yr Author [quote name='dementor' timestamp='1281376734' post='272052'] arı sütü içmiş ağacının kovuğundan inmemiş mavi tenli bi night elf kızı bulalım sana [/quote] Hah tam banada o lazım işte ama bulamıyorum bir türlü Server açılsın dalaran bankaya ilan asıcam
August 9, 201014 yr evet serverin 3 gün kapalı kalması sonucu 40 kişi intihar etcek heralde .Bu başlık wow un ne derece tehlikeli olduğunu göçsteriyor.
August 9, 201014 yr [quote name='xozox' timestamp='1281376958' post='272057'] Hah tam banada o lazım işte ama bulamıyorum bir türlü Server açılsın dalaran bankaya ilan asıcam [/quote] nordrassilden teldrassile haber salalım
August 9, 201014 yr Author [quote name='dementor' timestamp='1281377038' post='272060'] nordrassilden teldrassile haber salalım [/quote] Konuyu çok saptırdık yapılacak 100 şeyden birşey yaz
August 9, 201014 yr Eğer ayarlayabilirseniz hep beraber WC3 oynayabiliriz. Dota değil ama. Normal strateji şeklinde.
August 9, 201014 yr [quote name='dementor' timestamp='1281376781' post='272054'] yöntemini bulduysan bi topicte paylaş bizlerle [/quote] [color="#8B0000"][font="Comic Sans MS"][b] Bir gün kız arkadaşım onu aldattığımı düşünerek bana sitem eder .. Aramızda biri var diyerek bana sert çıkışlar yapar.. Bense buna anlam veremem Çünki gerçekten yoktur öyle biri.. Bir süre bana trip atar ve ben sonunda sorunun odak noktasını bulurum .. Bir gün kendimi güzel bir tokata iyice hazır hissettikten sonra sevgilimi yanıma cagırır ve durumu anlatırım.. Hatta gosterırım .. Sevgılım bana sorar oyun oynamak içinmi çagırdın benı.. Bende ona şöyle cevap veririm ; - Hayır aramızdaki başkası ile seni tanıştırmak üzere seni buraya çagırdım Genç sevgili durumun farkına vardıktan sonra aklndan geçen ik şeyi yapar ve bir tokat atar Genç adam tokatı güzelce yer ve durumla biraz savaşır Sonunda zafer kazanır ve sevgilisi önce Athena karakteri ile oynamaya başlar ardındanda kendisine bir Elf Kızı Druid açar.. Mutlu son Aşıklar ailecek wowcu olurlar ve bu hikaye böyle biter . ..[/b][/font][/color]
August 9, 201014 yr [quote name='xozox' timestamp='1281377195' post='272061'] Konuyu çok saptırdık yapılacak 100 şeyden birşey yaz [/quote] yaz okuluna gidin
August 9, 201014 yr [quote name='Athenaa' timestamp='1281377456' post='272067'] [color="#8B0000"][font="Comic Sans MS"][b] Bir gün kız arkadaşım onu aldattığımı düşünerek bana sitem eder .. Aramızda biri var diyerek bana sert çıkışlar yapar.. Bense buna anlam veremem Çünki gerçekten yoktur öyle biri.. Bir süre bana trip atar ve ben sonunda sorunun odak noktasını bulurum .. Bir gün kendimi güzel bir tokata iyice hazır hissettikten sonra sevgilimi yanıma cagırır ve durumu anlatırım.. Hatta gosterırım .. Sevgılım bana sorar oyun oynamak içinmi çagırdın benı.. Bende ona şöyle cevap veririm ; - Hayır aramızdaki başkası ile seni tanıştırmak üzere seni buraya çagırdım Genç sevgili durumun farkına vardıktan sonra aklndan geçen ik şeyi yapar ve bir tokat atar Genç adam tokatı güzelce yer ve durumla biraz savaşır Sonunda zafer kazanır ve sevgilisi önce Athena karakteri ile oynamaya başlar ardındanda kendisine bir Elf Kızı Druid açar.. Mutlu son Aşıklar ailecek wowcu olurlar ve bu hikaye böyle biter . ..[/b][/font][/color] [/quote] applaud applaud
August 9, 201014 yr [font="Comic Sans MS"][color="#8B0000"][b]Tecrübeyle sabit arkadaşlar [/b][/color][/font]
August 9, 201014 yr Author [quote name='Athenaa' timestamp='1281377456' post='272067'] [color="#8B0000"][font="Comic Sans MS"][b] Bir gün kız arkadaşım onu aldattığımı düşünerek bana sitem eder .. Aramızda biri var diyerek bana sert çıkışlar yapar.. Bense buna anlam veremem Çünki gerçekten yoktur öyle biri.. Bir süre bana trip atar ve ben sonunda sorunun odak noktasını bulurum .. Bir gün kendimi güzel bir tokata iyice hazır hissettikten sonra sevgilimi yanıma cagırır ve durumu anlatırım.. Hatta gosterırım .. Sevgılım bana sorar oyun oynamak içinmi çagırdın benı.. Bende ona şöyle cevap veririm ; - Hayır aramızdaki başkası ile seni tanıştırmak üzere seni buraya çagırdım Genç sevgili durumun farkına vardıktan sonra aklndan geçen ik şeyi yapar ve bir tokat atar Genç adam tokatı güzelce yer ve durumla biraz savaşır Sonunda zafer kazanır ve sevgilisi önce Athena karakteri ile oynamaya başlar ardındanda kendisine bir Elf Kızı Druid açar.. Mutlu son Aşıklar ailecek wowcu olurlar ve bu hikaye böyle biter . ..[/b][/font][/color] [/quote] Harika...
August 9, 201014 yr [quote name='Athenaa' timestamp='1281377456' post='272067'] [color="#8B0000"][font="Comic Sans MS"][b] Bir gün kız arkadaşım onu aldattığımı düşünerek bana sitem eder .. Aramızda biri var diyerek bana sert çıkışlar yapar.. Bense buna anlam veremem Çünki gerçekten yoktur öyle biri.. Bir süre bana trip atar ve ben sonunda sorunun odak noktasını bulurum .. Bir gün kendimi güzel bir tokata iyice hazır hissettikten sonra sevgilimi yanıma cagırır ve durumu anlatırım.. Hatta gosterırım .. Sevgılım bana sorar oyun oynamak içinmi çagırdın benı.. Bende ona şöyle cevap veririm ; - Hayır aramızdaki başkası ile seni tanıştırmak üzere seni buraya çagırdım Genç sevgili durumun farkına vardıktan sonra aklndan geçen ik şeyi yapar ve bir tokat atar Genç adam tokatı güzelce yer ve durumla biraz savaşır Sonunda zafer kazanır ve sevgilisi önce Athena karakteri ile oynamaya başlar ardındanda kendisine bir Elf Kızı Druid açar.. Mutlu son Aşıklar ailecek wowcu olurlar ve bu hikaye böyle biter . ..[/b][/font][/color] [/quote] Mükemmel
August 9, 201014 yr Minigame izlemek ve stickpage sitesindeki cöp adamların kavqalarına sapsalca gülmek
August 9, 201014 yr şimdiden çalışacağını umduğum warrior talentleri üzerine (kendimce) süper buildler hazırlamaktan başka birşey yapmıyorum.
August 9, 201014 yr Author [quote name='Turkmasterr' timestamp='1281379703' post='272098'] şimdiden çalışacağını umduğum warrior talentleri üzerine (kendimce) süper buildler hazırlamaktan başka birşey yapmıyorum. [/quote] ya ben geçen bakınırken bir yer bulmuştum talent dizilimine göre dps,damage,parry gibi şeylerin hesabınıda yapabiliyordun ama tekrar bulamıyorum nerden çalışıyorsun söylermisin banada.
August 9, 201014 yr starcraft 2 indirmek. sonra da istediği minimum özelliklerin kat kat altında kaldığımı görüp oyunu kuramamak.
August 10, 201014 yr [quote name='WeNy' timestamp='1281385336' post='272136'] Gerçi Bunu Server On kende Yapiyorum Ama Linkin Park Dinlemek [/quote] Özellikle What I've Done şarkısını sürekli başa sarıp dinlemek
August 10, 201014 yr [quote name='Nohutlupilav' timestamp='1281431275' post='272216'] Özellikle What I've Done şarkısını sürekli başa sarıp dinlemek [/quote] Leave out all the rest sarkısını basa sarıp dinlemek
August 10, 201014 yr [quote name='xozox' timestamp='1281379854' post='272101'] ya ben geçen bakınırken bir yer bulmuştum talent dizilimine göre dps,damage,parry gibi şeylerin hesabınıda yapabiliyordun ama tekrar bulamıyorum nerden çalışıyorsun söylermisin banada. [/quote] Valla ben WowHead'de takılıyorum. Ama cidden eğer o siteyi bulursan banada söyle bende merak ettim. İncelemek lazım.
Madde 1 benden olsun.
şu yaz mevsiminde ağaç gibi forum başında bütün gün oturup serverın gelmesini beklemek bu sırada can sıkıntısından gm lere laf atmak