Posted August 22, 201014 yr Bugün "General" adlı karakter shattrath city de Shadowmourne la görülmüş tebrike ederiz Edited August 29, 201014 yr by Eudamoniaa
August 22, 201014 yr [quote name='Eudamoniaa' timestamp='1282512444' post='273073'] Bugün "General" adlı karakter shattrath city de Shadowmourne la görülmüş şu an alliance çalkalanıyor gmlerden bi acıklama bekliyoruz nasıl olabilri böyle bişey iccde o kadar gidip lk yi kesmek :s [/quote] evet lütfen bi açıklama yapın ??????????????????????????????????
August 22, 201014 yr shadowmourne almak için lichking kesmeye gerek yok. http://www.wowwiki.com/Quest:Shadowmourne... sizin bahsettiğiniz son quest shadowmourne aldıktan sonra onla lich king i kesme görevi o da http://www.wowwiki.com/Quest:The_Lich_King%27s_Last_Stand
August 22, 201014 yr http://translate.G00Gl€.com.tr/ buyrun buna girin ingilizce bilmiorsanız koskoca allyde 1 kişi bile ingilizce bilip şu wowheadde bakıp anlayamamışmı görevi oda ayrı... Edited August 22, 201014 yr by Cincihoca
August 22, 201014 yr Çalkala dedinizde canım ayran çekti yahu hehe Bu arada bi önerim var.Shadowmourne'un bi dengesizlik yaratması muhtemel(bu dengesizlik horde-ally anlaşılmasın)Bunun için 284 level weaponları(archus gibi) bir questde toplayıp millete quest weaponu şeklinde verilmesi iyi olmaz mı? Böylece emek karşılığında herkesin güzel bir weaponu olabilir
August 22, 201014 yr shadowmourne almak ciddi bi emek zaten. ayrıca var mı beyler daha lich king kesmemizi gerektiren sizi çalkalıcak silahlar şimdiden diyin de az dikkat edelim
August 22, 201014 yr Questi tamamlayan arkadaşlara tebrikler bu arada.(kaç ay uğraştınız ya ) LK'yı getiremeyeceklerine göre ondan düşen droplarıda bir queste bağlasalarda,diğer classlarımız öksüz kalmasa diye dedim Not: Yavaş çalkalayında dökülmesin
August 22, 201014 yr üst kat açılana kadar bekledik desek daha doğru olur zaten üst bosslar gelene kadar saroniteler tamamlandı genelde sadece onlardan düşen q itemleri alındı onlar açıldığında sonra da diğer görevler yapıldı 1000 mob kesmece falan fıstık 2 shadowmourne alındı 3.sü de yolda sora 4 5 devam etcez ben de alcam hayırlısıyla cataclysm başı gibi
August 22, 201014 yr Üst katlar çok git gel yapıyor,baya beklemişsinizdir.Hayırlı olsun hepinize,tepe tepe kullanın...şu festergut 25hclerde azmasa da bende staff alıcamda bir vanayı yapamadılar...En sonunda muslukçu getirticem burdan
August 22, 201014 yr [quote name='dementor' timestamp='1282514910' post='273082'] üst kat açılana kadar bekledik desek daha doğru olur zaten üst bosslar gelene kadar saroniteler tamamlandı genelde sadece onlardan düşen q itemleri alındı onlar açıldığında sonra da diğer görevler yapıldı 1000 mob kesmece falan fıstık 2 shadowmourne alındı 3.sü de yolda sora 4 5 devam etcez ben de alcam hayırlısıyla cataclysm başı gibi [/quote] sen de ki bana "statik bak , mission accomplished oldu " sana kuru pasta ile fruko alam Edited August 22, 201014 yr by sasori
August 22, 201014 yr Çalkalanan Bişi Yok Adamlar Emek Verdi Yapmışlar İşte 1 haftaya kadar Bende alcam bende sonra 2 Kişi daha hazırda bekliyolar.. bi guilde 5 kişi de Olucak bu Tamamen Emek
August 22, 201014 yr öncelikle bora tebrik ederim bu tarz konuları açmadan öncede kulakdan dolma şeylerle hareket etmeyın bence araştırın yalnışsa şikayet edin doğruysa tebrik etmekten başka diyicek söz yoktur zaten. başka görewi tamamlıyan arkadaşlar varsa tebrik ederim hepsini
August 22, 201014 yr [quote name='Snoopboy' timestamp='1282515972' post='273085'] Çalkalanan Bişi Yok Adamlar Emek Verdi Yapmışlar İşte 1 haftaya kadar Bende alcam bende sonra 2 Kişi daha hazırda bekliyolar.. bi guilde 5 kişi de Olucak bu Tamamen Emek [/quote] elinize saglık cok kişi almasın ama ya kuru pasta al al para kalmıcak sonra
August 22, 201014 yr selam ark lar ben General quest ı bılmeyenlere anlatayım hemen kısaca 25 pri saronıte + fest rotface q ıtemlerı + drogonblıght magaradakı malzeme ılk q dur 1k mob kesme 2.q dur prof 3. blood queen 4. sindragosa da 5. q son olarakda bosslardan dusen 25 zorluktakı shadowfrost shard 50 adet Shadowmourne q su ıcın gerek q lar sırası ıle böle kım yaparsa bu baltayı alır ki yapmak kolay degıl ınan kı bu kadar zorlukla yapılıp bu kadar emek harcayıp aldıgım bu balta ıcın bu kadar kolayca çamur atılmaması ve emege saygıya davet edıyorum sizi... Teşekkürler
August 22, 201014 yr [quote name='boraeken' timestamp='1282516193' post='273089'] selam ark lar ben General quest ı bılmeyenlere anlatayım hemen kısaca 25 pri saronıte + fest rotface q ıtemlerı + drogonblıght magaradakı malzeme ılk q dur 1k mob kesme 2.q dur prof 3. blood queen 4. sindragosa da 5. q son olarakda bosslardan dusen 25 zorluktakı shadowfrost shard 50 adet Shadowmourne q su ıcın gerek q lar sırası ıle böle kım yaparsa bu baltayı alır ki yapmak kolay degıl ınan kı bu kadar zorlukla yapılıp bu kadar emek harcayıp aldıgım bu balta ıcın bu kadar kolayca çamur atılmaması ve emege saygıya davet edıyorum sizi... Teşekkürler [/quote] emeğe saygı
August 22, 201014 yr [quote name='sasori' timestamp='1282515333' post='273084'] sen de ki bana "statik bak , mission accomplished oldu " sana kuru pasta ile fruko alam [/quote] shadowbörek isterim
August 23, 201014 yr Baltayı alan kişiye(General'e) tebrikler, Bir iki kişinin sözüne(Ally calkalanıyor sözü) bakıp tüm allyde ingilizce bilen biridemi yok gibi saçma aşşağılama yapan kişilerede , biz sizi anlıyoruz diyorum sadece.
August 23, 201014 yr [quote name='dementor' timestamp='1282516749' post='273094'] shadowbörek isterim [/quote] darısı senin basına taylan
August 23, 201014 yr 2 günde 25 primordial saronite kastım lich king kesmedim umarım sorun olmaz kimse sallanmaz
Edited by Eudamoniaa