Jump to content
Posted
Bugün "General" adlı karakter shattrath city de Shadowmourne la görülmüş tebrike ederiz :D

Edited by Eudamoniaa

• Replies 69
  • Views 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

dün bende gördüm ve taylana sözüm benim bundan ne zaman elime geçicek oldu...tebrikler bora darısı başıma :)
al ortak iki tur at dalaranda şehir yıkılır :D bir de bana 3 tane primordial at da onları tamamliyim :D zaten daha çok işim var :D
Ayıpsın Ortak Akşam Hallederiz Dün gece saat 1.30 kadar Ferhatla Gürhanın Görevini yaptık Rootface ilefastergut kestik eskiden 2 şer q Görevini atardın artık 1 Drop olmuş iki bosta tek drop atıyor.
Alp sorarlar adama "adam oynamayı bilmiyo" diyen oynamayı biliyomuymuş :) millet birbirine girerken ağaç arkasında bekleyip honor kasmak ne kadar doğru lem ? :D
silaha hakaret etsen daha makbule geçerdi general yanı bora iyi oyuncudur. özrün kabahatinden büyük :)
  • Author
[quote name='cevat1992' timestamp='1282572865' post='273142']
Alp sorarlar adama "adam oynamayı bilmiyo" diyen oynamayı biliyomuymuş :) millet birbirine girerken ağaç arkasında bekleyip honor kasmak ne kadar doğru lem ? :D
[/quote]

ahaahaha şu an yerlerdeyim olm bn ordan dalıyorum falandır yani öle bişi yapmam zaten de :D bi de ben oyuna başlayalı 1 ay falan oldu o yüzden bu halde bile 400 resi ile iyi bişeyler falan yapıyorum :D ayrıca öle bişi yaptıysamda o benim honor kasma taktiğim olm sizde arkadan falan gelip hep bana dalmayın beni deli etmeyin fırlatıcam laptop ı yaa :D ama yinede seni seviyorum her ne kadar çakal oynasanda :D
[quote name='Eudamoniaa' timestamp='1282568900' post='273141']
beyler tamam tehlike geçti dün gece baktım bg de adam oynamayı bilmio ahah tamam çalkalanmıorz baya güldük :D
[/quote]
adam oynamayı bilmiyo mu yuh borayla en son wsg girdiğimde 3 kişiye tek dalıyor üçünü de kesiyordu ?!? nasıl bir bilgisizlikse artık :D
[quote name='Edyy' timestamp='1282582768' post='273146']
bora yarasın shadowmourneler kurban olsun sana :lol:
[/quote]
+
kesınlıkle alınteri gibi helaldir shadowmourne ona kac geceler uğraştık yapcağız dıye görevlerı sız de çalışın sızde yapın kıskanan arklar :)

daha dur sıradaki arklar var alcak baya kişi :)
beyler tamam tehlike geçti dün gece baktım bg de adam oynamayı bilmio ahah tamam çalkalanmıorz baya güldük :D
[/quote]
bende sana güldüm şimdi ahaha

oyanamayı bılmeyen adam 3 4 kişi demıyo kesiyo :)

he bide ben varsam artık yanında :P
[/quote]
Valla bora gayet de klasın hakkını veren bir arkadaş, bayadır oyuna girmiyorum ama o girmediğim sürede oyun tarzını değiştirmiş olamaz sanırım :D forumda bir oyuncuyu böle kötülemekte pek uygun bir davranış değil zira :)
diğer classlar için de artık arthasın diğer droplarını kullanmak kalıyo onlar da güzel
[quote name='dementor' timestamp='1282906381' post='274125']
diğer classlar için de artık arthasın diğer droplarını kullanmak kalıyo onlar da güzel
[/quote]
arthastan salçalı kumru ile kuru pasta düşüyomuş :D
selam dostlar
şunu diyebilirimki aslında shadow mourne alınabiliyor fakat ortada bi LK olmadıgı için yavaş alınız :P (bi tarafa kacmasın )
yani orda teknik olarak evt alınır ama OLAYların AKIşI BABINDA alınamaz :)
ORJDA QUESTİ TAMAMLADIGINIZDA bi bakın bakalım nereye ışınlıo sizi ve ne yapmanızı istio ...
neyse
onca emek var ortada LK acık deil die LK kesme ALETİNİ alamıcaz mı tabiki alıcaz alanlara hayırlı olsun :)
http://www.wowwiki.com/Shadowmourne quest zincirini sayfanın altlarına doğru bulabilirsiniz shadowmourne adlı silah aynı adlı görev sonucunda alınmaktadır o silahla lich kingi öldürmek ayrı bir görev ve slain görevi paradan başka birşey vermemektedir sadece lore gereği bir görev gibi göründü bana